dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

sevdayi merak ettim.bugün test günün degilmiydi sevda.yanlismi aklimda kalmis.:26:
eve gelince kutlama mesajlari okuycam saniyodum.:24:
hemen forumu actim:)demek degilmis bugün..

iyim canim tesekkürler sen nasilsin? kanamam azaldi test gününü bekliyorum.. ben stuttgarta yakin oturuyorum tedaviyi tübingende yaptirdim, ama duisburg taraflarini bilmiyorum canim malesef:50:

cok sevindim kanamanin azalmasina.:46:
doktora görünmene gerek kalmadi galiba.
insaallah tutunma kanamasiymistir.:49:

Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda

Sa canlarim nasilsiniz? Kusura bakmayin ya bir turlu firsat bulupda giremedim nete. Sonucumu bugun aldim. Allahin izni ile hamileyim. Rabbim tamamina erdirsin ins ve hepinize hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins en kisa zamanda

canim tebrik ederiimm:62::62::66::66:gözün aydin.Allah tamamina erdirsin.darisi basimaa:52::52:noolur bana dua et hamile hamile:49:

cok sevindim kanamanin azalmasina.:46:
doktora görünmene gerek kalmadi galiba.
insaallah tutunma kanamasiymistir.:49:

canim bugün yinede gittim kadin doktoruna anlattim ultrosallle bakti rahimden suan icin bisey diyemem korkulcak bisey yok test gününü bekliyecez dedi.. insallah öyledir ama hic sanmiyrum tutunma kanamasi oldugunu:(

canim bugün yinede gittim kadin doktoruna anlattim ultrosallle bakti rahimden suan icin bisey diyemem korkulcak bisey yok test gününü bekliyecez dedi.. insallah öyledir ama hic sanmiyrum tutunma kanamasi oldugunu:(

canim doktor korkulacak bisey yok dediyse korkma.onlar anliyorlar kanamanin iyisini kötüsünü.genede bile kanaman olursa bu sefer doogru tüp tedavini yapan klinige git.onlar daha da iyi anlarlar.herhalde test günün yaklasti.insaallahh hamile oldugunu ögrenirsin testinde.bol bol dua et..

Hamilesin:49:49:
cok sevindim arkadasim rabbim saglikla kucagina alicagin gunude gostersin insallah.:nazar:
:124::124::124:

kızlar bugün 5. gün estrofem içiyorum ama hala dondurulmuş için gen bozukluğu olur nie sıfırdan başlamadın die söylüyolar ya dr a güveniyorum ama kafam karışıyo nolur bana bişeyler söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum hamile kalırımda bişe olursa kendimi affetmem çünkü tabiki ilahi takdir ama ya anlayın işte çok zor dönemler bunlar sizlerden başkada derdimden anlayanım yok

kızlar bugün 5. gün estrofem içiyorum ama hala dondurulmuş için gen bozukluğu olur nie sıfırdan başlamadın die söylüyolar ya dr a güveniyorum ama kafam karışıyo nolur bana bişeyler söyleyin kendimi çok kötü hissediyorum hamile kalırımda bişe olursa kendimi affetmem çünkü tabiki ilahi takdir ama ya anlayın işte çok zor dönemler bunlar sizlerden başkada derdimden anlayanım yok

canım tedavın hayırlı olsun. doktorlar öyle bişiyi riske alamazlar ya. zaten saglıklı cozunurlerse transfer yapıyorlar dıye bılıyıorm. kafanda soru ısaretı bırakma. doktoruna sor ve at o konuyu kafandan. yoksa transferden sonra rahat olamazsın. ıns hayırlısı ıle u tedavınde kucagına alırsın meleklerını.

benımde test gunum persembe. bugun 7.gunum bbıttı ama kasıklarımda adet sancısı basladı. sanırım kırmızılarım gelecek :(

canım tedavın hayırlı olsun. doktorlar öyle bişiyi riske alamazlar ya. zaten saglıklı cozunurlerse transfer yapıyorlar dıye bılıyıorm. kafanda soru ısaretı bırakma. doktoruna sor ve at o konuyu kafandan. yoksa transferden sonra rahat olamazsın. ıns hayırlısı ıle u tedavınde kucagına alırsın meleklerını.

benımde test gunum persembe. bugun 7.gunum bbıttı ama kasıklarımda adet sancısı basladı. sanırım kırmızılarım gelecek :(

Canim saol dr a sordum oyle bisey yok hepsi ayni dedi ama iste kafa karisiyo bilen bilmiyen yorum yapiyo galiba psikolojimiz bozululuyo her seyi takiyoruz kafaya
sende nolur negatif dusunme hayirlisi olur insallah kucana alirsin sorun neydi sizde bide kacinci gun embriyosu

Sana boyle seyleri kim soyluyor allah askina koskoca prof.dr lar yapiyor islemleri.ben ilk defa boyle birsey duydum ve inan cok sacma
Benimde dond.emb.var 5.gun donduruldu.
Zaten sagliksiz olan embriyolar gelisim gosteremedikleri icin bu gunlere gelemiyor sen kafani rahat tut.
Zaten tedaviye ilk baslandiginda aile icerisinde sagliksiz cocuklar varmi diye arastiriliyor ve gerek duyulursa genetik test yapiliyor.
allah korusun boyle bir durum varsa emb.tazeside bir dond. Da
Sakin uzulme dr a guven ve bol bol dua et rabbim insallah sonucunu pozitif yapsin.

Sana boyle seyleri kim soyluyor allah askina koskoca prof.dr lar yapiyor islemleri.ben ilk defa boyle birsey duydum ve inan cok sacma
Benimde dond.emb.var 5.gun donduruldu.
Zaten sagliksiz olan embriyolar gelisim gosteremedikleri icin bu gunlere gelemiyor sen kafani rahat tut.
Zaten tedaviye ilk baslandiginda aile icerisinde sagliksiz cocuklar varmi diye arastiriliyor ve gerek duyulursa genetik test yapiliyor.
allah korusun boyle bir durum varsa emb.tazeside bir dond. Da
Sakin uzulme dr a guven ve bol bol dua et rabbim insallah sonucunu pozitif yapsin.
Saol ya inan rahatladim pozitif seyler duymak sanki. bebegim benjmle olcakmis gibi gelio yasimdan dolayi tek transfer olcak olsun bi tane olsun saglikli olsun insallah

Back
X