dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

dilerim allah hayırlısıyla gönderir bebeğini. benim sorunum pkos. doktorlar her ne kadar çok önemsiz bulsa, ümitvar konuşsa da 6 yıldır,sayısız yumurta takibi 3 aşılama ve bir tüp bebeğe rağmen olmadı. 28 yaşındayım ve kilo problemim de var malesef.

Yasadigin problemin en onemli sebebi kilo.
ilk once dr larin istedigi kiloyu vermeye calis.taniditim bircok kisiye dr bunu tavsiye etmis.

DILEMIMMM:3::3::3:
bu aralar topic cok sessiz.ustuste gelen negatifler
Kimseler ugramaz oldu.
Bende bu ay sonu gibi basliycam insallah.

Kimseler ugramaz oldu.

Kimseler ugramaz oldu.

canim merhaba,
bende seni andim demin biyerde senin rahatsizligindan mudarip bi arkadasi okudum da.buraya yazmasini söyledim sen bilgilendirirsin diye:)yanlis yapmamisimdir umarim.
topigimiz cok sarsildi negatif sonuclardan.insaallah bundan sonra güzel sonuclarla civil civil oluruz surda.insanin cok morali bozuluyor.
insaallah siz geriden gelenler hamile kalirsiniz da biz sizin pesinize takiliriz insaallah rabbim büyük.
az kaldi bebegine kavusmana.:)insaallah kolaylikla hic bi aksilik cikmadan kavusursun bebegine.sende cok bekledin:(

canim merhaba,
bende seni andim demin biyerde senin rahatsizligindan mudarip bi arkadasi okudum da.buraya yazmasini söyledim sen bilgilendirirsin diye:)yanlis yapmamisimdir umarim.
topigimiz cok sarsildi negatif sonuclardan.insaallah bundan sonra güzel sonuclarla civil civil oluruz surda.insanin cok morali bozuluyor.
insaallah siz geriden gelenler hamile kalirsiniz da biz sizin pesinize takiliriz insaallah rabbim büyük.
az kaldi bebegine kavusmana.:)insaallah kolaylikla hic bi aksilik cikmadan kavusursun bebegine.sende cok bekledin:(

Niye yanlis yapasinki
Keske bir kisiye bile olsa bir faydam dokunsa
Inan nasil sevinirim.
Insallah arkadasim pozitif sonuc almak nasip olur
Dileyen isteyen herkese bizlerede.:16:

Evet biliyorum kilo vermek önemli ama maalesef olmuyor:((

Arkadasim endrokronoloji bolumunde randevu alip durumuna gore gerekli testleri yaptirabilirsin.
birde benim diger topigimde kilo roblemine karsi ilac kullanan arkadaslarim var.kadin dogumcularinin verdigi bu konuyu dr la konus derim.

Arkadasim endrokronoloji bolumunde randevu alip durumuna gore gerekli testleri yaptirabilirsin.
birde benim diger topigimde kilo roblemine karsi ilac kullanan arkadaslarim var.kadin dogumcularinin verdigi bu konuyu dr la konus derim.

gittim endokrinolojiye pko hariç başka sorunum yok çok şkür. o sebeple ilaç kllanma durumum yok.

8 yıl geçti aradan en son çocuğum olmicak heralde diyip ümidimi biraz kaybetmiştim başta çocuk isteğim azdi ama baktım arkadaşlarımın çocukları büyüdü biz eşimle tek başımıza oturuyoruz birbirimizle didişiyoruz sonra daha neden bekleyelim dedim sonra baktım bende çukolata kisti eşimde sperm hareketsizliği var tama dedim artık bizim çocuk olmicak anne olamicam üç ameliyet üstüne tüp bebk denemesine başladık herkesin ilk denemede oluyo bizimde kesin olur diyodum bebek isimleri bile bulmuştuk ama yok olmadı ikinciyi denedik yine olmadı en son üçüncü ve dondurulmuş embriyo transferi ve güzel haber sakın ümidini kaybetme herşeyin bi zamanı var onu allah biliyo sabır sabır mutlu günler

cok sükür geldi o günler.hadi hayirli olsun.bebekler annesinin sicak göbisine:46:ordanda annesinin kollarina insaallah.Allahim nasip etsin.

8 yıl geçti aradan en son çocuğum olmicak heralde diyip ümidimi biraz kaybetmiştim başta çocuk isteğim azdi ama baktım arkadaşlarımın çocukları büyüdü biz eşimle tek başımıza oturuyoruz birbirimizle didişiyoruz sonra daha neden bekleyelim dedim sonra baktım bende çukolata kisti eşimde sperm hareketsizliği var tama dedim artık bizim çocuk olmicak anne olamicam üç ameliyet üstüne tüp bebk denemesine başladık herkesin ilk denemede oluyo bizimde kesin olur diyodum bebek isimleri bile bulmuştuk ama yok olmadı ikinciyi denedik yine olmadı en son üçüncü ve dondurulmuş embriyo transferi ve güzel haber sakın ümidini kaybetme herşeyin bi zamanı var onu allah biliyo sabır sabır mutlu günler

Allah bagislasin bebegini.paylastigin icin ve destegin icin cok tesekkürler.bizlere dua et lütfen hamile hamile.insaallah bizlerede nasip olur senin gibi.

:46::46::46::46::46::46::46::46:
yarın ilaçlarımı kullanmaya başlıyorummmmm son 2 hafta bebeişlerimin gelmesine
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
heyecan yaptım yaffff..

hikayeni okumuştum ve çok üzülmüştüm. inan kendime üzüldüğüm kadar üzülmüştm. inşallah tekrarı olmaz yaşadıklarının. bu kez alırsın kucağına bebeklerini. tüm kalbimle ediyorum bu duayı. allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin. çektiğin acıları da sana bir bağışlama vesilesi kılsın öte dünyada.

çarşamba transferim var kızlar çok heycanlıyım

canim hayirli olsun.dondurulmus transferi demi?
hersey yolunda mi?cözüldü mü bebeklerin?sözetmedin hic:) (yada ben mi kacirdim)kac embriyo,kacinci gün transferi yapilacak?
insaallah bebegine kavusursun:emir_bebek:Allah yardimcin olsun:16::16:

Back
X