dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

canim hayirli olsun.dondurulmus transferi demi?
hersey yolunda mi?cözüldü mü bebeklerin?sözetmedin hic:) (yada ben mi kacirdim)kac embriyo,kacinci gün transferi yapilacak?
insaallah bebegine kavusursun:emir_bebek:Allah yardimcin olsun:16::16:

saol canım hepimizin için hayırlısını isteyelim rabbimden dondurulmuş transferi olucak yaşım 28 olduğu için tek koyucaklarmış çok istedim ama yapmıyolar çift bebekler yarın çözülmeye başlanıcak çok korkuyorum yolunda gitmeyen bişeyler olursa die ama hayırlısı diyorum 3. gün dondurulmuş benimkiler çarşamba 5. gün olucak blast da yapılıcakmış bilmiyorum walla dün gittiğimde 8.7 olmuş rahim kalınlığım iyi dedi doktor

hayırlı olsun ve mutlu sonlara gebe olsun, Allah ne diliyorsan nasip etsin canım...
aminnnnnnnnnnnn inşallah canım çok saol...

cok sükür geldi o günler.hadi hayirli olsun.bebekler annesinin sicak göbisine:46:ordanda annesinin kollarina insaallah.Allahim nasip etsin.

evet dilemimya geldi çattı bakalım ne olucak çok heyecanlıyımmmmmm...tırsıyomda.

hikayeni okumuştum ve çok üzülmüştüm. inan kendime üzüldüğüm kadar üzülmüştm. inşallah tekrarı olmaz yaşadıklarının. bu kez alırsın kucağına bebeklerini. tüm kalbimle ediyorum bu duayı. allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin. çektiğin acıları da sana bir bağışlama vesilesi kılsın öte dünyada.

aminnn canım çok saol rabbim dualarımız duysun inşallah...

Cooooookkk sevindim.hadi jayirlisi bakalim.:49::49:haberinide alicaz insallah.
:124::124::124::124:

aminnnnnnnnnnnn inşallah ...

saol canım hepimizin için hayırlısını isteyelim rabbimden dondurulmuş transferi olucak yaşım 28 olduğu için tek koyucaklarmış çok istedim ama yapmıyolar çift bebekler yarın çözülmeye başlanıcak çok korkuyorum yolunda gitmeyen bişeyler olursa die ama hayırlısı diyorum 3. gün dondurulmuş benimkiler çarşamba 5. gün olucak blast da yapılıcakmış bilmiyorum walla dün gittiğimde 8.7 olmuş rahim kalınlığım iyi dedi doktor

Canım maşallah herşey yolunda çok şükür sadece rahatla ve bebislerine hazırla kendini :21: :21: stres yapma güzel haberlerini bekliyorum :3:

kızlar dondurulmuş embriyolarım cuma transfer edildi çarşamba test günüm hiçbirşey hissetmiyorum ikizlerim ne durumdalarki meraktan öleceğim

kızlar dondurulmuş embriyolarım cuma transfer edildi çarşamba test günüm hiçbirşey hissetmiyorum ikizlerim ne durumdalarki meraktan öleceğim

Canım benim hayırlı uğurlu olsun belirti aramak hiç iyi bişey değil ne yapalım meraklaniyoruz :17: benimde perşembe test günüm senin güzel haberlerini alalım da bizede moral olsun dualarımız seninle, sende dualarını eksik etme...

Canım benim hayırlı uğurlu olsun belirti aramak hiç iyi bişey değil ne yapalım meraklaniyoruz :17: benimde perşembe test günüm senin güzel haberlerini alalım da bizede moral olsun dualarımız seninle, sende dualarını eksik etme...

ediyorum dua canım allahım bebek isteyenle bu yola baş koyanlarla birlikte bizede tez zamanda rabbim bebeklerimizi nasip etsin inşallah...

slm kızlar
baya bir zaman giremedim. İnş. hepiniz iyisinizdir. son bir kaç sayfaya baktım. sanırım bizden sonrada pozitif alan olmamış gibi:(((
İnş. hepimiz bu mutluluğu tadacağız. Ben hala genetik testlerimi yaptıramadım. İşlerim yoğun. Dilemim seni merak ettim.
Biri bana geçmişi özetlerse memnun olurum. Öpüyor:54:um hepinizi

hikayeni okumuştum ve çok üzülmüştüm. inan kendime üzüldüğüm kadar üzülmüştm. inşallah tekrarı olmaz yaşadıklarının. bu kez alırsın kucağına bebeklerini. tüm kalbimle ediyorum bu duayı. allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin. çektiğin acıları da sana bir bağışlama vesilesi kılsın öte dünyada.

dilek sultan nasılsın canım ya hatırladın mı haziran topiğinden ikimizinde negatifti malesef :2: .Ben bu ay dondurulmuşlarla deniyorum testime 2 gün var sen ne zaman başlıyorsun

kızlar merhaba. ben de 1. tüp denememden henüz yeni(cuma günü) negatifi gördüm. geride 7 tane dondurulmuşum var. bugünde kontrolüm var, adetimin 4. günü, bakalım doktor hemen başlatacak mı? sizler adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz, dondurulmuşta ne değişiyor,çok şükür bu sefer iğne yok...inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. bu arada beklemede olan arkadaşlara sabır diliyorum, sonu güzel olur inşallah.

canim korkma hersey yolunda gidecek insaallah.carsamba günü bebegini alip geleceksin:52::52:

kızlar merhaba. ben de 1. tüp denememden henüz yeni(cuma günü) negatifi gördüm. geride 7 tane dondurulmuşum var. bugünde kontrolüm var, adetimin 4. günü, bakalım doktor hemen başlatacak mı? sizler adetinizin kaçıncı günü transfer oldunuz, dondurulmuşta ne değişiyor,çok şükür bu sefer iğne yok...inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. bu arada beklemede olan arkadaşlara sabır diliyorum, sonu güzel olur inşallah.

gecmis olsun:((
dondurulmuslarla en kisa zamanda bebegine kavusmani dilerim.

slm kızlar
baya bir zaman giremedim. İnş. hepiniz iyisinizdir. son bir kaç sayfaya baktım. sanırım bizden sonrada pozitif alan olmamış gibi:(((
İnş. hepimiz bu mutluluğu tadacağız. Ben hala genetik testlerimi yaptıramadım. İşlerim yoğun. Dilemim seni merak ettim.
Biri bana geçmişi özetlerse memnun olurum. Öpüyor:54:um hepinizi

hosgeldinn:3:ben kendi adima diyim iyiyim..hamile degilim:((benimde olmadi canim.insaallah bidahaki sefere:52:
sevda hamile o zaman transferi olanlardan:)
Allah yardimcin olsun her konuda.Allaha emanet ol..

Canım burda cevap veriyim sana. benim transfer 24. yada 26. gün yapıldı tam hatırlamıyorum hiç bir test istemediler.bana 2 tane blast embiriyo transfer edildi.2 gün sonrada kan testim var.dondurulmuş tedavisi kesinlikle çoooook rahat.

Arkadaslar merhaba:3::3:
hic beklemedigim bir sekilde yarin sabah dr la randevum var.
Bakalim nasil gecicek.:18::18:
sizlerden farkli benim tek gebelik elde edilmek zorunda ikiz kaybim oldugu icin.
Nakil konusu sikintili ben tek istiyorum.dr iki diyordu sansi arttirmak icin
yani onumde boyle bir sikintida var fazladan.
Ve ben ne dusunecegimi sasirdim daha oncleri gidicem derken ne kadarda rahatmisim.
Ma su an
:53::53::14::18::18::27::27::52::52:
Ayneen bu durumdayim.

Test sonucuna az kalmis
Insallah sonuc pozitif olurda burda bayram yapariz.:124::124:
Rabbim emeklerimizi karsiliksiz birakmasin.:16::49:

Back
X