dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

merhaba,öncelikle gecmis olsun. eylül topiginde okudum tedavin olumsuz sonuclandigini:(insaallah dondurulmuslarla hamile kalirsin..
benim dond.tedavimadetin 11.günü estrofemle basladi.adetin 13. günü yumurta catlatma ignesi yaptim.adetimin 16.günü rahim kalinligim uygun görülerek transfer yapilmisti.
sorunun cevabi oldumu bilmiyorum:)fazla bilgim yok bende böyle oldu.umarim hersey gönlüne göre olsun.:16:

cevap için teşekkürler, öyleyse varolan yumurtalar çatlatma iğnesi ile çatlatılıyor demek ki:) senin için de herşey güzel olur inşallah. benim bugün kontrolüm var bakalım doktor transfer yapacak mı yapmayacak mı belli olacak.

Transferim yapıldı bebislerimi aldım ;) insallah Allah bu kez yüzümüzü güldürür ;)

Hadi hayırlı olsun adaşım :29: ilk üç gün yat tuvalet dışında kalkma hatta ben beş gün yat, bir ananas al beşe böl ilk beş gün ye, bi yere uzanma, yere eğilme ve ağır taşıma, dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum...

bugünden itibaren mutlaka ananas yemeye başla. Tutunmasına çok yardımcı oluyor yani bana olmuştu. Allah tamamına erdirsin inşallah..
İnsallah canım cok sagol destegin için esim az sonra çıkacak almaya insallah bir faydası olur ;)

Hadi hayırlı olsun adaşım :29: ilk üç gün yat tuvalet dışında kalkma hatta ben beş gün yat, bir ananas al beşe böl ilk beş gün ye, bi yere uzanma, yere eğilme ve ağır taşıma, dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum...

2 gun dinlenicem sonra Bayram için memlekete gitmeyi düşünüyoruz esimle evde yattikca kafaya takiyorum bu kez de böyle deneyelim diyoruz doktorda izin verdi gitmemize bakalım hakkımızda hayırlısı olsun insallah bu kez yüzümüz güler ;)

Çıktı canım çok şükür 190, doktor başka teste gerek yok iki hafta sonra gelin dedi o kadar mutluyum ki anlatamam Rabbim bu güzel duyguları hepimize yaşatsın inşallah, dualarım sizlerle...

canim tekrar hayirli olsun:13: saglikli bi hamilelik gecirmeni diliyorum.insaallah bende görürüm böyle günleri:52:duana bütün kalbimle amiiiinnn diyorum:)

feryal37 canım dün sana özel mesaj yolladım ulaştımı bilmem tedavin ne aşamada seni merak ediyom benim dondurulmuşlarla başlamam kasımdaki adetimde olacak doktor bu adetimde bir yol haritası çizeriz dedi hakkımızda hayırlısı inş bu sefer pozitifi görürüz rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

feryal37 canım dün sana özel mesaj yolladım ulaştımı bilmem tedavin ne aşamada seni merak ediyom benim dondurulmuşlarla başlamam kasımdaki adetimde olacak doktor bu adetimde bir yol haritası çizeriz dedi hakkımızda hayırlısı inş bu sefer pozitifi görürüz rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Msj jni aldim sagol canim.:48:
Bu benim 2. Dond.emb.ttansferim
Bu sefer farkli bir tedavi uyguluyoruz.
En son 24/09 da adet olmustum ve bu ayin 16. Da kontrole gittim bu ayki yumurtam catlamamis ve 3 cm olmus.:53:
12 gunluk bir ilac tedavisi verdi ilk alti gun 2*1 hap ve 7.gun itibariyle sabahlari 10 unite lucrin.
Hapi catlamayan yumurta icin kullaniyorum direk lucrine baslarsak iyice buyur ve bize sikinti olur dedi.lucrinde yumurta baskilayici biliyorsundur yeni bir yumurta olusmasin diye.
Ve adetin 2.gunu kontrol var
Bu sefer hayirlisi olur insallah artik.
Benim son dond.paketim
ve transferde emb
saglikli cozunurse tek karar verdik.
ikiz kaybim oldugu icin tek gebelik elde etme zorunlulugumuz var
Ama ben simdiden cok heyecenliyim hem seviniyorum:52:hemde korkularim cok buyuk:18::18:

Msj jni aldim sagol canim.:48:
Bu benim 2. Dond.emb.ttansferim
Bu sefer farkli bir tedavi uyguluyoruz.
En son 24/09 da adet olmustum ve bu ayin 16. Da kontrole gittim bu ayki yumurtam catlamamis ve 3 cm olmus.:53:
12 gunluk bir ilac tedavisi verdi ilk alti gun 2*1 hap ve 7.gun itibariyle sabahlari 10 unite lucrin.
Hapi catlamayan yumurta icin kullaniyorum direk lucrine baslarsak iyice buyur ve bize sikinti olur dedi.lucrinde yumurta baskilayici biliyorsundur yeni bir yumurta olusmasin diye.
Ve adetin 2.gunu kontrol var
Bu sefer hayirlisi olur insallah artik.
Benim son dond.paketim
ve transferde emb
saglikli cozunurse tek karar verdik.
ikiz kaybim oldugu icin tek gebelik elde etme zorunlulugumuz var
Ama ben simdiden cok heyecenliyim hem seviniyorum:52:hemde korkularim cok buyuk:18::18:

canım benim inş herşey yolunda gider embriyoların sağlıklı çözülür sana sıkı sıkı tutunur ve seni bırakmaz inş bu sefer hayal kırıklığıyla sonuçlanmaz tedavin bende adetimi bekliyodum geldi yarın doktoru arıyacağız bakalım nasıl bir yol haritası belirliyeceğiz inş bu sefer benim içinde herşey güzel olur rabbim kimseyin kucağını boş bırakmasın bizimde senin adına çok mutluyum çünkü ikimizde aynı doktorun hastasıyız ve inş bu sefer ikimizde güzel sonuçlar alacağız

canım heyecan olsun heyecan olmazsa anlamı olmuyo kuru kuruya olursa sıradan oluyo bazen aklıma gelince hayal bile kuruyom inş bu sefer hayal kurmaktan öte bebeklerimize kavuşmak için gün sayarız

arkadaşlar daha önce bahsetmiş olduğum karışım bal+çörek otu+tarçın olacak zencefil değil çok çok özür dilerim ben 3 sene önce yaptığım için unutmuşum bir arkadaş uyardı. tekrar özür dilerim tarçın ekleyerek yapın olur mu..

Transferim yapıldı bebislerimi aldım ;) insallah Allah bu kez yüzümüzü güldürür ;)

tatlım üzüntülerimizi paylaştık senle, inşallahhhh bu sefer sevincini paylaşacağım , adaşın Tuba gibi sana da nasip olacak gönlümden öyle geçiyor, bayram üstüne bayram olacak:52:

Tarnsferi hayirli olsun
Insallah sende pozitif sonucla gelirsin:49::49:
İnsallah canım cok sagol ;))

tatlım üzüntülerimizi paylaştık senle, inşallahhhh bu sefer sevincini paylaşacağım , adaşın Tuba gibi sana da nasip olacak gönlümden öyle geçiyor, bayram üstüne bayram olacak:52:
İnsallah o günleri de görürüz canım benim Allah gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı eylesin insallah;)
hayirli olsun.....:21:

Cok sagol canım ;)

feryal canım ben nasipse yarın doktoru arayıp kontrol günümü belirliyeceğiz ona göre transfere kadarki süreçte neler beni bekliyo kontrole gidip öğreneceğim sen ne durumdasın

feryal canım ben nasipse yarın doktoru arayıp kontrol günümü belirliyeceğiz ona göre transfere kadarki süreçte neler beni bekliyo kontrole gidip öğreneceğim sen ne durumdasın

Dondurulmus emb.transfer tedavisi adetin 2.gunu basliyor
Sen yarin aradiginda gidicekmisin yoksa birdahaki adete kadar takipmi yapilacak:44:
Benim haplarimin son dort gunu haplar bitincemi adet olucam acaba
Bayrama denk gelir diye korkuyorumda:18:
Olmadi tlf da sorucam.
Ama eger benim tedavi max.bir aya kadar sonuc vericek.
Adetin 16.gunu transfer 12.gun test olucak kismetse:34:

Insallah ikimiz icinde hayirli sonuclar olur ve bebeklerimize en kisa surede kavusuruz.
Dr la konusursan haberlerini yaz merak ederim.:48:

Dondurulmus emb.transfer tedavisi adetin 2.gunu basliyor
Sen yarin aradiginda gidicekmisin yoksa birdahaki adete kadar takipmi yapilacak:44:
Benim haplarimin son dort gunu haplar bitincemi adet olucam acaba
Bayrama denk gelir diye korkuyorumda:18:
Olmadi tlf da sorucam.
Ama eger benim tedavi max.bir aya kadar sonuc vericek.
Adetin 16.gunu transfer 12.gun test olucak kismetse:34:

Insallah ikimiz icinde hayirli sonuclar olur ve bebeklerimize en kisa surede kavusuruz.
Dr la konusursan haberlerini yaz merak ederim.:48:

canım bu adetimde transferim olmuyacak şimdi kontrole gidecem yani bir sorun varmı yokmu diye diğer adetime kadar nasıl bir yol çizeceğiz onu belirliyeceğiz nasipse yarın arayacağım doktorda ona göre şu gün gel diyecek ve bende dondurulmuş beni bekleyen bebelerime kavuşmak için geri sayıma başlıyacağım rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inş ikimizde bu tedavilerimizin sonunda bebişlerimize kavuşuru canım senin haberini benden önce alacağım inş hamile haberini alırım canım rabbim bu sefer kucağını doldursun

Back
X