dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

herkese iyi bayramlar şimdiden...

İnşallah bir sonraki bayram bebelere bayramlık bakarız :)

benim pazar günnü kanamam oldu biraz. çok korktuk. işe gitmedim. yatıyorum hep. dr bişey yok dedi. kalp atışlarını duyduuuuuummm. Çok değişik bir duygu. Ağlaya ağlaya bir hal oldum duyar duymaz... iğne oldum düşük olmasın diye. İnşallah ilk ve son kanamadır...

benim pazar günnü kanamam oldu biraz. çok korktuk. işe gitmedim. yatıyorum hep. dr bişey yok dedi. kalp atışlarını duyduuuuuummm. Çok değişik bir duygu. Ağlaya ağlaya bir hal oldum duyar duymaz... iğne oldum düşük olmasın diye. İnşallah ilk ve son kanamadır...

Canım benim çok geçmiş olsun, inşallah ilk ve son kanaman olur, hayırlı sağlıkla kucagimiza alırsak inşallah bayramlık işi kolay :9: bende 7ekimde gideceğim kontrole, keseyi göreceğiz Rabbim nasip ederse, belki kalp atisini da duyarız kismet olursa, kızlar sizler ne alemdesiniz ?

Kendine dikkat et:42:
Insallah bir daha boyle bir sikinti yasamazsin.
kalp atislarini saglikli duymana sevindim
Hadi bakalim dogdu haberinide vericeksin insallah.:emir_bebek::nazar:

Canım benim çok geçmiş olsun, inşallah ilk ve son kanaman olur, hayırlı sağlıkla kucagimiza alırsak inşallah bayramlık işi kolay :9: bende 7ekimde gideceğim kontrole, keseyi göreceğiz Rabbim nasip ederse, belki kalp atisini da duyarız kismet olursa, kızlar sizler ne alemdesiniz ?

Topigimizin 2.hamilesi
Hadi bakalim sendende iyi haberler aliriz insallah:16:
Burayi unutmayip arada haberlerinizi yazin:31:

Arkadaslar bugun dr umu aradim.
3 gundur lucrin kullaniyorum 10 unite
Bayramda adet olursam diye :18:
Kullandigim ilaclara devam edicek ve gerekirse bayram bile olsa kendisini ariycakmisim.
bu sefer hayirlisi olur insallah.:4::4:

Arkadaslar bugun dr umu aradim.
3 gundur lucrin kullaniyorum 10 unite
Bayramda adet olursam diye :18:
Kullandigim ilaclara devam edicek ve gerekirse bayram bile olsa kendisini ariycakmisim.
bu sefer hayirlisi olur insallah.:4::4:

canım benim bu sefer inş herşey yolunda gider tedavinin sonunda bebeğini kucağına alacağın günü saymaya başlarsın

canım beni haberdar et demiştin bugün doktorumu aradım pazartesi akşamı tekrar arayacağım ve hanki gün gelmem gerektiğini söyleyecek gittiğim günde rahime bakacakmış

canım beni haberdar et demiştin bugün doktorumu aradım pazartesi akşamı tekrar arayacağım ve hanki gün gelmem gerektiğini söyleyecek gittiğim günde rahime bakacakmış

Hadi hayirlisi bakalim.
normal ultrasonla bakicak degilmi vajinal yani:44:

Insallah arka arkaya ikimizde guzel haberler aliriz.:48:

Hadi hayirlisi bakalim.
normal ultrasonla bakicak degilmi vajinal yani:44:

Insallah arka arkaya ikimizde guzel haberler aliriz.:48:

canım heralde öyle bakar tam bilmiyom telde bana öyle dedi kontrole geldiğinde rahimine bakacağım diye

ne güzel olur canım şu mübarek arefeyi bayrama bağlayan günün yüzüsuyu hürmetine rabbim bu sefer tedavilerimizden hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin inş bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsun canım

feryal canım bişey merak ediyorum şimdi bize dondurulmuşlar transfer edilecekya çözüldüğü gibimi transfer ediliyo onu çok merak ediyom

glyylcn
canim cok gecmis olsun.dikkat et nolur:53:Allah korusun bebeginizi..
feryal
canim senin tedavin bana karisik geliyor:17:(bende cok basit oldugu icin mi ne)hersey hayirlisiyla gönlünce ilerlesin insaallah.

tubisch
bende bebegimi sizinkilerin arasina biyere karistiracagim Allah nasip ederse.insaallah ardarda dogururuz catir catir.kasimda yeni tedavi denemeye giristim.hersey yolunda giderse insaallah bu sene bitmeden bende hamile kalacagim.dua etmeyi unutma hamile hamile:))

havinsu
tedavin hayirli olsun..Allah bu sefer yüzünü güldürsün,evladini nasip etsin hayirlisiyla canim..

havinsu
tedavin hayirli olsun..Allah bu sefer yüzünü güldürsün,evladini nasip etsin hayirlisiyla canim..

canım ben daha tedaviye başlamadım tedaviye başlamadan önceki ilk kontrolüm olacak tedaviye inş kasım da adet olduğumda başlıyacağım

tubisch
bende bebegimi sizinkilerin arasina biyere karistiracagim Allah nasip ederse.insaallah ardarda dogururuz catir catir.kasimda yeni tedavi denemeye giristim.hersey yolunda giderse insaallah bu sene bitmeden bende hamile kalacagim.dua etmeyi unutma hamile hamile:))

İnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsin bebislerimizi kucaklamayi, inan hep dualarımdasiniz, güzel haberlerinizi bekliyorum...:54:

Transferden belirli bir sure once cozunuyor ve gelisimleri takip ediliyor ve saglikli olanlar nakil yapiliyor.

canım belirli bir süre derken ay şimdide bunun sitresi sarar beni inş sağlıklı çözülürler daha önümde 1 ay var ama

glyylcn
canim cok gecmis olsun.dikkat et nolur:53:Allah korusun bebeginizi..
feryal
canim senin tedavin bana karisik geliyor:17:(bende cok basit oldugu icin mi ne)hersey hayirlisiyla gönlünce ilerlesin insaallah.

Tedavim karisik degil aslinda

Bu ayki yumurtam catlamamis oldugu icin ilac kullaniyorum.
Adet oncesi lucrin basladim yumurtaliklarimda tekrar yumurta.olusmasin diye ve adetin 2. Gunu itibariyle estrofem basliycam bu kadar.

Sanirim sen lucrin yerine tedavi suresinde yumurta catlatma.ignesi vuruldun
Tek fark bu

Kasimda sende basliyormussun ne guzel hepimiz icin hayirli olsun insallah.
:124::124::124::124::124::124:

canım belirli bir süre derken ay şimdide bunun sitresi sarar beni inş sağlıklı çözülürler daha önümde 1 ay var ama

Yanlis anladin
Bir sure.derken
Gecen sefer bana.pazartesi nakil yapilmisti ve pazar drla konustum.hatirliyorum.
Zaten 5. Veya 6.gun donduruluyor ve cozundukten sonra belirli bir saat takip yapiyorlardir.
Yanlis hatirlamiyorsan senin 2 veya 3 embriyo vardi.
bu sefer kac nakil yapilacak.

Back
X