dondurulmus embriyo ile eylul-ekim 2012 de baslayacaklar!!!!

feryal canım nasılsın nasıl geçiyo günler

Bugun 8. Gun sukur:18::18:
Yat yuvarlan evde gezin geciyor ama
Daha nakil oncesi vajinanin icinde garip yanma vardi ve dr progestanin tahrisinden kaynaklandigini soylemisti
O sizi devam ediyor:53:
Ve tedirginimde bu yuzden
Sanki gecen seferde ayni his vardi ve sonuc negatifti:5:
Insallah yaniliyorumdur ve dr haklidir

Senin nasil gidiyor cumaya az kaldi transfer gununu ogreniceksin insallah:29:

Test tarihim 03/12 kismets

Canim anladim
Maddi anlMda uygun olsun daha dogrusu devletin verdigi haktan faydalanmak istemissin ama
kismette bunlari yasamak varmis ne yapalim

Canim rabbim kismet ederse bu isin 3. 5. Gunu yok ama su bir gercek
Eger hastanin yeterli yumurtasi varsa 18 veya ustu ve dollendikten sonraki gelisimleri saglikli ise 5. Gune gidiyor
ama yumurta sayisi sinirli ise riske atmayip 3. Gun nakil.yapiliyor

Yani senin gittigin kurumdakiler halt etmis

Insallah ikimizinde yuzu gulecek ve inan burda gobeklerimizi konusucaz.:1::1:

Bugun 8. Gun sukur:18::18:
Yat yuvarlan evde gezin geciyor ama
Daha nakil oncesi vajinanin icinde garip yanma vardi ve dr progestanin tahrisinden kaynaklandigini soylemisti
O sizi devam ediyor:53:
Ve tedirginimde bu yuzden
Sanki gecen seferde ayni his vardi ve sonuc negatifti:5:
Insallah yaniliyorumdur ve dr haklidir

Senin nasil gidiyor cumaya az kaldi transfer gununu ogreniceksin insallah:29:

canım benim olumsuz düşünce getirme aklına hep iyi güzel düşün rabbim büyük bu sefer güldürür yüzünü inş

canım evet cumaya az kaldı inş rahim istenilen kalınlığa ulaşmıştır rabbimin izniyle

Takvimin hayirli olsun:nazar:
rabbim.bizede kismet etsin insallah

Sana kacinci gun emb.transfer edilmisti
2 taneydi sanirim

amin canımm rabbim isteyen herkese naisp etsin inşallah 5. gün embriyosuydu 2 taneydi benim 3 denemem çünkü...

Bildim, bildimmmm!:53:
Ben demiştim :))
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

saoll tatlım aminn çok teşekkür ederimm evet demiştin senn bildin bildin :))

amin canımm rabbim isteyen herkese naisp etsin inşallah 5. gün embriyosuydu 2 taneydi benim 3 denemem çünkü...

saoll tatlım aminn çok teşekkür ederimm evet demiştin senn bildin bildin :))

Sagol canim :16:
Banada 5. Gun transferi yapildi
Bugun 9. Gun bekliyorum:18::18:
Insallah rabbim anada dileyen herkesede nasip etsin:49::emir_bebek:

Rabbim.isini rast getirsin
iyi haberlerle gelicekain insallah:16:
Sende gelir gelmez yaz merakta birakma emi

Dr a rahim kalinligini sorsana bakalim ne diycek:44:
Sen tedavinde lucrin kullaniyormusun?

canım ben lurcin kullanmadım adetimin 2. günü estrofeme başladım ilk kontrolde 3mm di rahim kalınlığım ilaçları arttırdı 8 mm olması gerekki bebek tutunsun dedi şimdi bakalım ne kadar kalınlaşmış inş istenilen kalınlığa ulaşır hayırlısıyla

canım ben lurcin kullanmadım adetimin 2. günü estrofeme başladım ilk kontrolde 3mm di rahim kalınlığım ilaçları arttırdı 8 mm olması gerekki bebek tutunsun dedi şimdi bakalım ne kadar kalınlaşmış inş istenilen kalınlığa ulaşır hayırlısıyla

Anladim canim
Sakin canini sikma
Ben tam 15 gun ictim estrofemi olcum yapildi vee ondan 5. Gun sonra nakil yapildi(bu sure icerisinde estrofem 3*1 devam ettim ve halen iciyorum)
sende iyi haberlerle geliceksin

Ha bu arada 9. Gun bitti sukurler olsun

Anladim canim
Sakin canini sikma
Ben tam 15 gun ictim estrofemi olcum yapildi vee ondan 5. Gun sonra nakil yapildi(bu sure icerisinde estrofem 3*1 devam ettim ve halen iciyorum)
sende iyi haberlerle geliceksin

Ha bu arada 9. Gun bitti sukurler olsun

inş canım benim ya inanki kafama taktım rahim ya kalınlaşmazsa diye

canım benim evet 9 gün bitti bende senle gün sayıyom inş güzel haberlerini alıcağım seninde rabbim inş güldürecek yüzünü

yok canım ne ikizi ben zaten hem yaştan dolayı hem de rahim çoğul gebeliğe uygun olmadığı için tek embriyo alıcam. zaten 2 embriyom var.birisi 8 hücreli 3. gün embriyosu doktorum gayet güzel dedi onun için. ondan umudum var onu alıcaz inşallah ilk denememde. ikincisi de yine 3. gün embriyosu ama 6 hücreli onun için de çok kötü demiyorum çok iyi de değil normalin biraz altındaama bir bakmışsınız 2 saat sonra 8 e bölünmüş dedi. bakalım Allahtan hayırlısı. ben asla yaşım 35 i geçse bile 2 tane koyduramam heralde. tutması için bile koyduramam. sonra ikisi de yaşarsa nasıl taşır rahmim birine son vermek zorunda kalırım falan Allah göstermesin.
ben hayırlısı ile bir gebe kalsam riskli gebelik uzmanın bile hazır serklajı da serviks uzunluğu iyi deseler bile yaptırmayı düşünüyorum. senin perde mi vardı senin anomalin neydi?

bu pruluton iğneyi acaba bize de verirler mi canım ya hamilelikte sanırım 3 aylık olana kadar ben progestan iğne+kan sulandırıcı iğne kullanıcam 12. haftada serklaj sonrasında progestan iğneyi azaltabilir ama böyle erken doğum riski olanların haftada bir yada belli aralıklarla kullandıkları iğneler varmış acaba pruluton mu merak ettim ?

Benim dr um 12. Haftaya kadar 3*1 progestan 200 mg veriyor vajinal
Serklaj sonrasi haftada bir 500 mg pruluton

Benim rahim anamolim yok canim
Gecen yil 24 haftalik erken dogumum var servikal yetmezlikten

Anladım canım rabbim birdaha yaşatmasın. tüm önlemler alınmış artık gerisi Allah a kalmış inşallah pozitif i görürsün canım güzel haberler bekliyorum senden birkaç gün sonra teste az kalmış.

evet tatlım pozitif :nazar: 623 çıktı ikiz olabilr dedi doktorum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn :49:

tebrik ederim canım maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin..

lucrin..ne icindi ki?
ben büyük konusmayayim da bidaha burda yeni deneme yapasim yok.
biraz uzun sürecek belki gidebilmem ama türkiyede denemek istiyorum..

canim doktorum bana 5.gün embriyosu hakkinda ne dedi biliyomusun,5.gün transfer edilen bebekler saglam, saglikli olmuyor.disarda fazla kaldigi icin.:53::53::53:
ben istemistim bu sefer 5. gün transferi yapin demistim.
hani anlattim ya gecende.
istiyosaniz yapariz ama 3. gün embriyosu erkenden rahime girdigi icin daha iyi oluyor felan demisti.bide 5.gün ebriyosu illa tutacak degil,hem 5.gün bebekleri saglam olmuyo dedi.bende kisa düsünüp dedimki
galiba bunlar laboratuarlarina yada bilgilerine güvenmiyolar en iyisi neyi iyi biliyolarsa onu yapsinlar demistim.ok demistim 3.gün transferine.
yani kisacasi diycem su her soruma her dedigime bi cevaplari oldu..bende yapmadiklari icin hep süphede kaldim..

senin testin ne zamandi canim inan aklim kalmadi unuttum:17:insaallah tubaninki gibi güzel bir sonuc da seni bekliyordur..

canım bence merkezin doğru söylüyor 5. güne giden embriyolar daha dayanıklı oluyor tamam laboratuvar şartlarına dayanıp dışarda kalabildikleri için tutma ihtimali daha yüksek olsa da yaşama ihtimalleri düşük olabilir bu sebepten. 3. gün embriyosu belki rahme daha iyi tutunuyor olabilir. ayrıca milliyet.com da bir haber okumuştum bondurulmuş embriyo transferi tazelere göre 250 gr daha ağır ve yarım hafta daha geç doğuyorlarmış yani daha sağlıklı oluyomuşlar.

selam feryal canım benim tedavi iptal oldu rahim iç duvarım istenilen kalınlığa ulaşmadı doktorumda dediki embriyoların çok güzel kaliteli bu rahim kalınlığıyla onları sana transfer edip çöpe atamam şimdi adetimi bekliyorum adetten sonra tekrar rahim iç duvarına bakılacak neden kalınlaşmadı diye ondan sonrada tedaviye nasipse start vereceğiz

Back
X