Bugun itibariyle yolu yariladin
geri sayim basliyor eminim heyecanda tabiki
Insallah pozitif sonuc alirsin
Ayin 28 i bekliyorum![]()
valla tebrik ederim benden iyi sayıyosun bugünü de saymazsak 6 günüm kalıyor canım ben çok karışığım bir ümitleniyorum tutar diyorum bazen de tutmadı sanırım diyorum

selam feryal canım nete uzun bir ara giremedim kanamam oldu çok şükür şimdi sıkıntı yok bugün doktora gittim esentepe hastanesinde yeni doktorum ismi ibrahim avcı ve çok iyi bir doktor bugün bebeğimin kalp atışını duydum ve bir kese daha var doktor bakalım dedi haftaya kadar gelişecekmi onu takip edecek yai iki kuzum var inş diğer kesede gelişir rabbimin izniyle dua et canım
sen ne aşamadasın doktor kontrolun yarındı dimi yanlış aklımda kalmadıysa inş bu sefer herşey yolunda gider rabbim seninde yüzünü güldürür canım dualarım seninle
canım senin adına çok sevindim inşallah 2. kuzun da sana tutunur Allah kucağına almayı nasip etsin ve hayırlısı ne ise onu nasip etsin. darısı bizlerin başına..
slm kızlar uzun aradan sonra tedavıye basladım tekrar ve hamıleyım cok sukurrr darısı sızlerın basına ınsss :)))
tebrikler canım donmuşmuydu seninkide kaç adet koymuşlardı ve kaçıncı gündü? benim 1. kalite 8 hücreli 1 bebecik konuldu 28 mart test günüm.