canım ben ikili test yaptırmadım doktor üçlü yapalım dedi onuda yaptırmadım ama senin bebişinde ense kalınlığı güzel çıkmış rabbimin izniyle test sonucunda güzel çıkar benim bebişin ense kalınlığıda 1.1 çıkmıştı herşeyi normaldi sıkıntı yoktu bu kontrolumdade aynını dedi doktor gelişimi sağlıkğı gayet güzel dedi bende ondan test yaptırmadım bekleyip gerilmemek için canım maşallah senin kuzuda büyüyo rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride gösterir inş bende çikolata yiyememde lokum yiyecektim kontrole girmeden önce heyecandan unuttum ama kuzum o kadar hareketliydiki yememe gerek kalmadı yani maşallah senin kuzucuğada rabbim ana rahmindeki süreçlerini sağlıklı sıhatli tamamlayıp sağlıklı sıhatli gününde saatinde kucağımıza almayı nasip eylesin inş
Kendi bebişimim heyecanından senin prensesi kutlamayı unutmuşummm:) hayırlı evlat olur inşallah sen 17 de öğrendim bakalım ben kaçta öğrenicem :)
Doktorum 11+ 5 ken sorduğumda erken demişti bu haftada ikili test haftasıydı onun temiz çıkması için dua ettim önemsemedim eli ağayı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun da dedim ama artık baya bebeğe benziyor ultrasonda merak da etmiyor değilim umarım çok saklamaz kendisini:)