dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar.

arkadaşlar 2ay önce dondurulmuş embriyolarımla uygulama yapıldı,kanda gebelik çıktı ama düşük oldu.dr.dondurulmuş embriyoların,taze gibi iyi sonuç alınamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.

artvinli cnm arkadaşım ben senin gebeliğin devam ediyoru biliyordum cnm bnm
nevininde dondurulmuşlarla tuttu cnm rahat ol bence bi farkı yok önemli olan embriyonun kalitesi ve hangi gelişim safhasında trasfer edildiği rahim duvarının o anki kalınlığı
hepsi önemli allah yardımcın olsun cnm bnm

merhaba arkadaşlar.1 sene açtığım başlıktı bu,şimdi tekrar başa almış arkadaşlar.ben şu an 9+5 günlük ikizlerime hamileyim rabbimin izniyle.bu başlığı açtığımda amacım kimseyi korkutmak değildi kesinlikle.ben bu yazdığım mesajdan 3 ay sonra tekrar dondurulmuşlarla deneme yapmıştım,hamile kaldım ama malesef 5 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim.bence bu tamamen kısmet kader işi,kimimiz taze embriyolarla hamile kalırken,kimimizde dondurulmuşlarla hamile kalıyoruz.bana dondurulnuş embriyolar yaramadı hamile kalabildim ama sonuna götüremedim kısmet diyorum.şimdi ikizlerime hamileyim çok şükür rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

offff yaaaa neden başa almışlarki bizide yanılttılar
canım benim yaa valla sendemi dedim içimden bi an canım sen ekim ayı topiğinin gülüsün valla kendine dikkat et :nazar: rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin

kızlar mrb.ben dondurulmuşlarla ikizlere hamileyim,12 haftalığız.. ben çogu yerde dondurulmuş embriyolardan daha sağlıklı bebekler olduğunu okumuştum.sounça dondurma ve çözdürme işeminden sonra dayanıklı olanlar transfer ediliyo, bide dondurulmuşta daha rahat bi tedavi süreci.Sizi korkutmasın eger dondurulmuşarınız kaliteliyse normal tedaviyle tutma oranı aynı..allah hepinize dilediğinizi versin.Rabbim herkesleri bebek sahibi yapsın sevgiler...

herkese merhaba bende okuyunca yazmak istedim bende dondurulmuş embriyolar ile 36 haftalık hamileyim allahım isteyen herkesin en kısa zamanda kucağını bebeklerle doldursun.ben artık doğumu bekliyorum hayırlısıyla bu sayfalarda ne çok yazdım bende ne çok acılarımı paylaştım şimdi de mutluluğumu paylaşayım dedim umarım bebeğimde sağlıcakla doğar onuda yazarım size.şimdilik bu kadar.

merhaba arkadaşlar bendeikici denememde dondurulmuş embriyolarımı kullanmıştım sonuç pozitif çıktıama sonrasında düşükle sonuçlandı ilklnde hiç tutmamıştı bu işlerin nasip kısmet olduguna inanıyorum allah yardımcımız olsun

Evet canım sana katılıyorum herşey nasip kısmet olursa.Çocuğunuz oldu mu?Eşimin spermi yok denecek kadar az.Acaba vazgeçelim mi diye düşünüyoruz.

herkese merhaba bende okuyunca yazmak istedim bende dondurulmuş embriyolar ile 36 haftalık hamileyim allahım isteyen herkesin en kısa zamanda kucağını bebeklerle doldursun.ben artık doğumu bekliyorum hayırlısıyla bu sayfalarda ne çok yazdım bende ne çok acılarımı paylaştım şimdi de mutluluğumu paylaşayım dedim umarım bebeğimde sağlıcakla doğar onuda yazarım size.şimdilik bu kadar.

Çok sevindim,çok duygulandım canım.Allah en kısa zamanda bana ve tüm çocuk özlemi çeken herkese kısmet etmesini diliyorum.
Eşimin sperm sayısı çok düşük.Eşime gereken testler yapıldı fakat hiçbir olumsuz unsura rastlanmadı.Herşey iyi çıktı.Dr.denemekten başka çaremizin olmadığını söylüyor.Eşimle çok endişeleniyoruz.Çünkü 3 kez deneme yaptık.Sonuç pozitif çıkıyor fakat kesede kalp atımı olmadığı için düşükle sonlandırılıyor.Ne yapacağımızı bilmiyoruz.

selam arkadaşlar bu konuyu bende merak ediyorum,lütfen dondurulmuş embriyo transferi yaptırıp hamile kalanlar yorumlarını yazabilirlermi?

belki yazmışımdır yine yazayım bende dondurulmuş embiryo koydurdum çok şükür kızıma hamileyim çok rahat bi süreç bence allahım hepinize nasip eder inşallh

bende dondurulmuş embriyo tedavisindeyim kısmetse 28 mart transferim var ..geçen ay gerçek tedavimdi ve 5mart transfer günümdü ama ohss olduğum için dondurdular ve hemen arkasından adet görüdm ve dondurulmuş başladım...evet çok kaliteli ve daha dirençli olduklarını bana doktorumda söylemişti ama bu topiği okuyunca düşük riski filan bunları bende bilmiyordum... o yüzden dondurulmuş ile hamile kalanlardan bize biraz moral lütfeeeennn :))

bende dondurulmuş embriyo tedavisindeyim kısmetse 28 mart transferim var ..geçen ay gerçek tedavimdi ve 5mart transfer günümdü ama ohss olduğum için dondurdular ve hemen arkasından adet görüdm ve dondurulmuş başladım...evet çok kaliteli ve daha dirençli olduklarını bana doktorumda söylemişti ama bu topiği okuyunca düşük riski filan bunları bende bilmiyordum... o yüzden dondurulmuş ile hamile kalanlardan bize biraz moral lütfeeeennn :))

merhaba, umarım bu yazıdan sonra güzel sonuçlar almışsındır! çünkü benim de umuda çok ihtiyacım var ! dondurulmuşlar transfer edildi, bugün 4. günümüz.
ilkinde kalitesiz yumurta olmuştu, sonuçsuzdu. şimdikinde de aynı senin gibi ohss nedeniyle sonraki ay transfer oldu. inşallah güzel sonuçlar almışsındır.
beklemek ve yeniden tedavi sürecine başlamak çok zor ama en azından Allah çaresiz dert vermemiş! buna şükür!
güzel haberlerini paylaşmanı bekliyorummmm

BENİMDE ilk tüp denemem negatif, daha yeni zaten şimdi şubattaki adetimle dondurulmuş deneyeceğim buradaki hamile kalanları gördükçe umut doluyorum inşallah bütün dondurulmuşla deneyecekler mutlu sona ulaşır...

merhaba arkadaşlar bende 6 ocak 2011 de 1 adet 3.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. bugün 4.günüm Allah nasip ederse inşallah tutar..sadece şunu söyleyimki çok kolay bir tedaviydi hem maddi hem manevi yönden..hepimize de Allah hamile kalmayı ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

kızlar mrb.ben dondurulmuşlarla ikizlere hamileyim,12 haftalığız.. ben çogu yerde dondurulmuş embriyolardan daha sağlıklı bebekler olduğunu okumuştum.sounça dondurma ve çözdürme işeminden sonra dayanıklı olanlar transfer ediliyo, bide dondurulmuşta daha rahat bi tedavi süreci.Sizi korkutmasın eger dondurulmuşarınız kaliteliyse normal tedaviyle tutma oranı aynı..allah hepinize dilediğinizi versin.Rabbim herkesleri bebek sahibi yapsın sevgiler...

Hayırlı olsun Esra, sağlıkla kucağına al inşallah bebeklerini..
Ben de olumsuz sonuçlanan bir tüp bebek tedavisi yaşadım. 5 tane 5.gün embriyom var, dondurulmuş..Bu sayfa bana cesaret veriyor,çok mutlu oluyorum okudukça bu haberlerinizi...

Allah herkesin gönlüne göre istediğini versin inşallah..:emir_bebek:

en yakın arkadaşım ilk tüp bebekte denemesinde bir kız çocuk dünyaya getirdi(ilkte tüp bebek tutmaz derler tuttu) dondurulmuş emryoları vardı transfer edildi şimdide ikizleri dünyaya geldi 13 yıllık evlilikten sonra dünya tatlısı 3 çocuk verdi Mevlam.bozmayın moralinizi iyi haberlerde var umut var arkadaşlar önceden böyle tedaviler mi vardı nice insanlar belkide çoook basit sorunlardan evlat sahibi olamadılar ama biz tedavi olabilme lüksüne sahibiz anlatmak istediğim bardağın dolu tarafı. ben embryo tranfer olucam ilaç kullanıyorum umutluyum olmassa bir daha deneyeceğim elimden geleni yapayım takdir Allah ın.:68::65:

merhaba arkadaslar

Bende donmuslarla hamile kalmis birisi olarak yaziyorumki, kesinlikle donmuslarla hamile kalma sansi daha yuksek cunku, normal tedavi surecinde nerdeyse herkes oHSS oluyor buda gebeligi engeliyebiliyor, bende donmuslarla ikize hamileyeim cok sukur, her sey yolunda, 9 hafta 2 gunlukler, unutmayinki her kapiyo acan DUA bol bol dua edin vakti zamani geldimi rabbimin izni ile oluyor, ben yurtdisindayim, iki deneme turkiyede yaptim ilk NEgatif ikinci PZoitif ama iki gun sonra kan degeri dustu. Ucuncu yurtdisinda negativ, dorduncu YEEEEE donmuslarla ikiz gebelik 9 tane daha donmus bebislerim varr... SABredin, dua edin bekleyin keisnlike umutsuzluga kapilmayin, donmus tedavisi daha rahat... herseyin hayirlisi rabbimden

silanazcım 3. denemenden sonra herhangi bi tetkit yapılımı yada şundan tutmadı diyerek baska bi ilaç yada tedavi uygulandımı transferden sonra

merhaba arkadaslar

Bende donmuslarla hamile kalmis birisi olarak yaziyorumki, kesinlikle donmuslarla hamile kalma sansi daha yuksek cunku, normal tedavi surecinde nerdeyse herkes oHSS oluyor buda gebeligi engeliyebiliyor, bende donmuslarla ikize hamileyeim cok sukur, her sey yolunda, 9 hafta 2 gunlukler, unutmayinki her kapiyo acan DUA bol bol dua edin vakti zamani geldimi rabbimin izni ile oluyor, ben yurtdisindayim, iki deneme turkiyede yaptim ilk NEgatif ikinci PZoitif ama iki gun sonra kan degeri dustu. Ucuncu yurtdisinda negativ, dorduncu YEEEEE donmuslarla ikiz gebelik 9 tane daha donmus bebislerim varr... SABredin, dua edin bekleyin keisnlike umutsuzluga kapilmayin, donmus tedavisi daha rahat... herseyin hayirlisi rabbimden
hayırlı olsun hamileliğin darısı başımıza kaçtane dondurulmuş embriyon çözüldü ve içinden kaçtanesi transfer edildi? geride kalan kaç tane dondurulmuş kaldı? ve onlar ne oldu tekrar donduruldu mu atıldı mı? cevaplarsan çok sevinirim

Bana göre de dondurulmuş embriyoların taze embriyolara göre şansı daha yüksek ..Heleki blast olmuşlar ise ..

Benim hikayem de kısaca şöyle

3. tüp bebek denememizde taze embriyoar ile değil 1 ay sonrasında dondurulmuş embriyolar ile ikiz bebeklere hamile kaldım. Fakat sonrasında bazı komplikasyonlar gelişti ve 31.05.2011 tarihinde 23+3 iken kaybettik kızlarımı ...

sonrasında çok yılıkdık tabiiii....rahimde plesanta parçaları kalmıştı.Histereskopi oldum .....5 ay sonra dondurulmuş transferi için tekrar tedaviye başladık ..doktorum rahim ikiz bebkleri kaldıramadığı için tek blast embriyo transfer etti ...Çoook şükür şimdi 6 haftalık hamileyim ..İhşallah sonuna kadar devam ederim ...

herşeyin başı moral arkadaşlar ... ne olur olsun hepp güçlü olun ve dua edinnnnnn

Back
X