dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar.

ARTVINLI9876

Evlatlarim sana emanet allahim
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2008
4.212
2.341
173
arkadaşlar 2ay önce dondurulmuş embriyolarımla uygulama yapıldı,kanda gebelik çıktı ama düşük oldu.dr.dondurulmuş embriyoların,taze gibi iyi sonuç alınamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.

arkadaşlar 2ay önce dondurulmuş embriyolarımla uygulama yapıldı,kanda gebelik çıktı ama düşük oldu.dr.dondurulmuş embriyoların,taze gibi iyi sonuç alınamıyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı.cevaplarınızı bekliyorum.

Bence öyle değil, çünkü ben dondurulmuş embriyolarla hamileyim ve birçok insan var böyle hamile kalan, tamamen embriyonun kalitesine, rahimin durumuna bağlı bir olay, arada bir fark yok bence.

lütfen böyle söylemeyinnn korkuyorum bu ay dondurulmuşları bende deneyeceğim sonra bir çok dr. sitesinde dondurulmuş embriyoların 5 yada 6 günlükken transfer edildigi klasik tüp bebekte 3.cü gün transfer edildiğini okudum yani 5yada 6 günlük embriyoların daha sağlıklı oldugu tazelerden hiç bir farkı bulunmadığı yaşama sürelerinin daha uzun olduğunu okudum ve daha ümitliyim sizde araştırın ve belki benim bulamadığım bilgilere ulaşırsınız hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kokutmak için yazmadım canım ya,sadece dr,bana söylediklerini paylaştım,13de dondurulmuş embriyolarımla tekrar transfer olucam,biraz rahatlamak için paylaşmak için yazdım,

öyle bişe yok canım ben 2 kez taze deneme 2 kerede dondurulmuşlarla denedim taze denemelerimde tutmadı ama dondurulmuşlarda tuttu ilk dondurulmuşlarla denediğimde üçüzlerim tutmuştu ama düştüler son denemem yine dondurulmuş embriyolarlaydı ve şu anda hamileyim ..dondurulmuş embriyolarda kalite ve rahim kalınlığı çok önemli ayrıca nasip kısmet işi Rabbim ol derse oluverir hakkınızda hayırlısı

hee bu arada dondurulmuşların tek dezavantajı düşük riski fazla olduğu için çok dikkat etmen gerekiyooo

Selamlar,
Arkadaşlar banada 1 dondurulmuş, 1 yeni embriyo transferi yapıldı.hamileyim..umutla bekliyoruz.her an herşey olabilir düşüncesiyle korkuyorum..denildiği gibi; embriyonun sağlıklı ve kaliteli olmasına bağlanıyor tutup tutmaması...
herkese mutlu sonuçlar..

lütfen böyle söylemeyinnn korkuyorum bu ay dondurulmuşları bende deneyeceğim sonra bir çok dr. sitesinde dondurulmuş embriyoların 5 yada 6 günlükken transfer edildigi klasik tüp bebekte 3.cü gün transfer edildiğini okudum yani 5yada 6 günlük embriyoların daha sağlıklı oldugu tazelerden hiç bir farkı bulunmadığı yaşama sürelerinin daha uzun olduğunu okudum ve daha ümitliyim sizde araştırın ve belki benim bulamadığım bilgilere ulaşırsınız hakkımızda hayırlısı inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

Aynen dediğin gibi canım hiç korkma, dondurulmuş embriyolar dışarıda daha uzun yaşatıldıkları için en kalitelileri ayrılmış oluyo, kalitesizler zaten o süre zarfında bitip gidiyo. İnşallah tutar hayırlısıyla.

arkadaşlar.ben 10ay önce taze embriyolarla 2tane transfer yapıldı.ikiside tuttu.36.ayda doğum yaptım.bir sürü aksiliklerle ikizlerimi kaybettim.2ay önce dondurulmuşlar transfer edildi.kanda gebelik görüldü devam etmedi.dr.neden diye sor.cevap olarak bu cevabı verdi.şimdi tekrar dondr.transfer olucam kafamda soru işaretleri var.ama içimi biraz rahatlattırdınız.teşekkürler.

Merhabalar.Eşimin sperm sayısı düşük.Varikoseli var.Mikroenjeksiyon denemesi yapıyoruz.3 deneme yaptık.ilk ikisini bir merkezde 3.sünü ise başka merkezde yaptık.ilk ikisinde pozitif sonuç aldım.Hamilelik ilerlemedi ve hapla mecburi düşük yaptım.3.yine yumurtalarım çoğaltıldı ve sonuç negatif çıktı.Moralmen çökmüş durumdayız.ılk gittiğimiz merkezde 8 dondurulmuş embriyomuz var.Kısmetse onları denemek istiyoruz ama yazılanları da okuyunca moralim daha da bozuluyor.
Dondurulmuşla çocuğu olan arkadaşlar lütfen rahatlatıcı bilgi veriniz.LÜTFENNNNNN
Esen81 sana çok teşekkür ederim bana moral ver

merhaba arkadaşlar bendeikici denememde dondurulmuş embriyolarımı kullanmıştım sonuç pozitif çıktıama sonrasında düşükle sonuçlandı ilklnde hiç tutmamıştı bu işlerin nasip kısmet olduguna inanıyorum allah yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar.1 sene açtığım başlıktı bu,şimdi tekrar başa almış arkadaşlar.ben şu an 9+5 günlük ikizlerime hamileyim rabbimin izniyle.bu başlığı açtığımda amacım kimseyi korkutmak değildi kesinlikle.ben bu yazdığım mesajdan 3 ay sonra tekrar dondurulmuşlarla deneme yapmıştım,hamile kaldım ama malesef 5 haftalık ikizlerimi kaybetmiştim.bence bu tamamen kısmet kader işi,kimimiz taze embriyolarla hamile kalırken,kimimizde dondurulmuşlarla hamile kalıyoruz.bana dondurulnuş embriyolar yaramadı hamile kalabildim ama sonuna götüremedim kısmet diyorum.şimdi ikizlerime hamileyim çok şükür rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

artvinli arkadaşım nasılsın uzun zamandır seninle konuşmuyordum sayfanı aylar sonra tekrar taşınası çok güzel bebişlerin nasıl rabbim hayırlısı ile rahat saglikli yavrularına kavuşmayı nasıp eder inşallah inşallah bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu

ya kızlar bende 2 ay sonra dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama korkuyorum bizimki birde blastokist transferdi şimdi 2 tanesi duruyor ne yapacağım bilmiyorum.

Slm cnmcım rabbım saĞsalım kucaĞına almayıda nasıp etsın ınŞallah saĞlıkla ve hayırlısı ıle bu gebelıĞınde dondruulmuŞlarla mı oldu yoksa yenıden tÜp mı baŞladın neler kullanıyorsun Şımdı
benımde 3 gebelık kaybım var bende ohhs olma rıskıne karŞı embrıyoalrım donduruldu yakında adet olunca transfer ıÇın tedavıye baŞlıcam bu konuda bılgılerını paylaŞırsan sevınırım...

artvinli arkadaşım nasılsın uzun zamandır seninle konuşmuyordum sayfanı aylar sonra tekrar taşınası çok güzel bebişlerin nasıl rabbim hayırlısı ile rahat saglikli yavrularına kavuşmayı nasıp eder inşallah inşallah bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu
fundacım iyiyim canım yeğenlerin iyi çok şükür,sen nasılsın,rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek canım tüm kalbimle dualarımdasın.
Slm cnmcım rabbİm saĞsalİm kucaĞına almayıda nasİp etsİn İnŞallah saĞlıkla ve hayırlısı İle bu gebelİĞİnde dondruulmuŞlarla mı oldu yoksa yenİden tÜp mİ baŞladın neler kullanıyorsun Şİmdİ
benİmde 3 gebelİk kaybım var bende ohhs olma rİskİne karŞı embrİyoalrım donduruldu yakında adet olunca transfer İÇİn tedavİye baŞlıcam bu konuda bİlgİlerİnİ paylaŞırsan sevİnİrİm...

canım allah razı olsun,iyiyiz çok şükür.bu hamileliğim sıfırdan tedaviyle oldu canım.yeniden tedavi uygulandı.canım sende kötü tecrübeler yaşamışsın ne yazıkki,ama gelen rabbimden olunca herşeye dayanıyoruz.transferin hayırlı olur ve yavrularını sağlıkla kucağına alırsın inşallah.progesteron kapsül,elevit,folbiol kullanıyorum canım.

ya kızlar bende 2 ay sonra dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama korkuyorum bizimki birde blastokist transferdi şimdi 2 tanesi duruyor ne yapacağım bilmiyorum.

azracım hiç korkma ve rabbime sığın,inşallah senin içi,n hayırlısı olur.dondurulmuş embriyolarla hamile kalan çok arkadaşımız var inanki,yeterki rabbim ol desin.

sağol canım inşallah Allah ım hayırlısını versin hepimiz için,ya bişey daha sorcam dondurulmuşla tedavi ücreti ne kadar biliyormusunuz birde ilaç olarak ne kullandınız?

azracım bende dondurulmuş tedavisindeyim şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum sonra da lucrın e başlayacağım benim hastanemde erdem de yani 750 ytl fiyatıı

sağol canım inşallah Allah ım hayırlısını versin hepimiz için,ya bişey daha sorcam dondurulmuşla tedavi ücreti ne kadar biliyormusunuz birde ilaç olarak ne kullandınız?

azracım ben dondurulmuş tedavimde,estrafem tablet günde 3 kez 1 tane kullanmıştım,corasprin,folbiol kullandım.birde crinone jel kullandım.Tedavi masrafı hastaneye göre değişiyor.biz 2 milyar ödemiştik.

Back
X