- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de crione jel progestan iğne estrofem bi de endol fitil kullanıyorum
Merhaba canım, doktorum bana estrofem için pozitifi gördükten sonrada kullanmaya devam edeceksin demişti. Henüz pozitif veya negatif olduğumu bilmiyorum, test günüm yarın. İnşallah pozitifi görürüm. Hayırlı olsun gebeliğin. Saglıcakla al kucagına. Seninde mi dondurulmuşla oldu transferin?Kizlar merhaba, estrofemi ne zamana kadar kullandiniz? Bebek için tehlikeli diyenler var, ne düşünüyorsunuz?
Merhaba canım, doktorum bana estrofem için pozitifi gördükten sonrada kullanmaya devam edeceksin demişti. Henüz pozitif veya negatif olduğumu bilmiyorum, test günüm yarın. İnşallah pozitifi görürüm. Hayırlı olsun gebeliğin. Saglıcakla al kucagına. Seninde mi dondurulmuşla oldu transferin?
İnşallah canım. Benimde 5.gün embriyosu. 30 mayısta (geçen hafta perşembe) oldu transferim. Son birkaç gündür tam gripte değilim ama grip gibi arada burnum tıkanıyor, boğazım ağrıyor, biraz öksürüyorum, bazen yanıyorum bazen üşüyorum, vücudum kontrolden çıkmış gibi. Progesteron sanırım bağışıklık sistemimi baskıladığı için yaşıyorum bunları diye düşünüyorum. Estrofemin belki fayda zarar açısından fayda oranı daha yüksek olduğu için kullanmak zorundayız. Artık doktor ne iç derse mecbur içeceğiz. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Evet canim dondurulmus 5. Gün embriyosu. Insallah sen de poztifi görürsündondurulmus transferlerde vücut östrojen uretmiyormus galiba, o yüzden estrofeme devam etmek gerekiyormus. Ama işte bi taraftan da zararli diyorlar insan korkuyor
![]()
Merhabalar hanımlar bende geldim aranıza ilk tedavimdi malesef kimyasal oldu değerler 65-27-12şeklinde iniyor. Dondurulmuş embriyo transferi öncesi birşey yaptınız mı test vs kaç ay ara verdiniz
Ayy canım güzel haberlerini bekliyorum o zaman inşallah güzel sonuçların gelir ve devamıda güzel olurCanım inşallah ikinci tedavinde herşey yolunda gider. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim ohss riskinden dolayı aralık ayında ilk tedavimde transferim olmadı, 14 yumurta toplandı 7 tanesi sağlıklı döllenip 5.güne ulaşınca donduruldular. Yurtdışında yaşadığım için eve geri döndüm. Şimdi mayısta tekrar gelip transfer için doktoruma 2 kere muayene oldum. Hiç kan testi yapmadı, hep usg ile rahimi kontrol etti ve ilaçlarımı düzenli kullandım. 3.kez gittiğim gün transferim yapıldı. Yani toplamda 4buçuk ay ara verdim, 3 kere doktoru gördüm, hiç test yapılmadı. Embriyolog 3lü paket hazırladığını, bu paketi çözdürdüğünü ve 2 tanesinin güzel olduğunu 1 tanesini iyi devam edemediği için imha ettiğini söyledi. İyi durumda olan 2 si transfer edildi. Geriye 4 iyi embriyo kaldığını söyledi. İlk denememde tutmazsa ikincide onlardan koyacaklar ama inşallah yarınki ilk test sonucum ve devamı yolunda gider.
Kizlar merhaba, estrofemi ne zamana kadar kullandiniz? Bebek için tehlikeli diyenler var, ne düşünüyorsunuz?
Masallah ne güzel..Transferde rahim kalınlığı kactı..benimde 2 tane 7 hucreli transfer edildi..Tutmadı çok üzgünüm.Rahim kalınlıgı 13 dü ona bağlıyorum acaba çokmu kalındı.Rabbim ol deyince oluyor canım aslında benim drumda iyi kaliteli olsaydı üçünüde koymazdı çok umudumuz yoktu ama çok şükür oldu
Transferde kaç olduğunu söylemedi Dr canım ama 5gün önce 10duMasallah ne güzel..Transferde rahim kalınlığı kactı..benimde 2 tane 7 hucreli transfer edildi..Tutmadı çok üzgünüm.Rahim kalınlıgı 13 dü ona bağlıyorum acaba çokmu kalındı.
Dondurulmuş embriyoların bebiş getirsin inşallah. Hayırlısı böyleymişMaalesef bugün negatif sonucumu aldım (1.20) Kalan dondurulmuşlarla hemen devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı diyorum. Nasip ne zamansa o zaman olacak.
Hakkınizda hayirlisi olsun heR nasip vaktine esirdirMaalesef bugün negatif sonucumu aldım (1.20) Kalan dondurulmuşlarla hemen devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı diyorum. Nasip ne zamansa o zaman olacak.
Canım çok üzüldüm bana temmuzda yada Ağustos da dedi hoca bugün gittim genetik testlerini yaptırcam bu aradaMaalesef bugün negatif sonucumu aldım (1.20) Kalan dondurulmuşlarla hemen devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlısı diyorum. Nasip ne zamansa o zaman olacak.
Amin canım inşallahDondurulmuş embriyoların bebiş getirsin inşallah. Hayırlısı böyleymiş
Hakkınizda hayirlisi olsun heR nasip vaktine esirdir
Canım çok üzüldüm bana temmuzda yada Ağustos da dedi hoca bugün gittim genetik testlerini yaptırcam bu arada
İlk denem di benim direk emriyo transferi oldu oda kimyasal oldu malesef genetik için hoca pıhtılaşma olsa ileri dönemde düşük olurdu ama yinede bakalım dedi kendiside çok umutluydu sanırım bugün baya mutsuzduKaçıncı denemen canım? Bende acaba genetik testlerde ısrarcı olsam mı acaba diyorum. Ama ilk deneme olduğu için gider mi bilmiyorum. Bu konuda da hiç bilgi sahibi değilim.