- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
Canım normal minik kahverengi leke merak etmeMerhaba.kimse yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım normal minik kahverengi leke merak etmeMerhaba.kimse yok mu
Bence sen şükret haline canım yaaa bize de dua et hamilelerin duası kabul olurBen de su an acaba tek mi transfer etseydik, digeri boşa mi gitti acaba tek tek transfer edilse tutar miydi ikisi de diye düşünüyorumaslinda insan her durumda kafaya takacak bisey buluyor ama her sey olacagina variyor cok dusunmeye gerek yok hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin
Genetik test yaptırdınız mı?Iki ay duzenli olarak yaptim fakat sonuc yine negativ hic bir embrom kalmamis
Keşke yapmasaydınız. Birkaç gün daha sabredin umarım bebeğiniz tutunur.Kızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
içinizi ferah tutun.. düşünmeyin bunları.. zaten transfere kadar elinizden geleni yaptığınız verecek olan Rabbim.. o eğer nasip ederse olacak nasip etmezse olmayacak...Kızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
benimde çok yeni oldu transferim aynı zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz.. herkesin hikayesi farklı farklı.. ama herkes bir mücadele halinde..Kızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
O kadar pişman oldum ki o an netten bakmak da aklıma gelmedi açıkçası. Nasılsa içeriyi etlkileyen bir şey değil diye düşündüm ama şuan çok üzgünüm sabahtan beri kafayı yedim. Sanki günler çuvala girdi offffKeşke yapmasaydınız. Birkaç gün daha sabredin umarım bebeğiniz tutunur.
Evet ama belki de Allah’ın nasip ettiği bir şeyi kendi anlık zevkim için mahvettim. Bunun düşüncesi delirtecek beni Öyle bir suçluluk psikolojisi hissediyorum ki anlatamam. Ve bu zamana kadar bütün tutunma belirtileri vardı Şu an çok korkuyorumiçinizi ferah tutun.. düşünmeyin bunları.. zaten transfere kadar elinizden geleni yaptığınız verecek olan Rabbim.. o eğer nasip ederse olacak nasip etmezse olmayacak...
Haklısınız ama bu şekilde bir şey yaşayınca insan düşünmeden kendini suçlamadan duramıyor . Allah herkesin gönlüne göre versin bizlerede bu mutluluğu tattırsın inşallahbenimde çok yeni oldu transferim aynı zorlu süreçlerden geçiyoruz hepimiz.. herkesin hikayesi farklı farklı.. ama herkes bir mücadele halinde..
o yüzden transfer olduktan sonra tutup tutmayacağı elimizde olan bir durum değil.. nasip kısmet..
Valla canim bu kadr onemsedigim biseyi sirf zevk icin heba edemezdim ben etmedim de ama tutunmayla ilgili bisey olacagini sanmiyorum zarari senin yumurtaliklarinda sisme yapabilir kistik bi olusum olabilir yada olmayadabilir fazla dusunme bence herşey olacagina varir 5.gunde pekte tuttu yada tutmadi diye bisey soylemek icin cok erken belirti olarakta.hayirlisi insallh pozutif sonuç gorursunKızlar selam nolur yardım edin bana. Transferimin 5. Gününün gecesi kullandığım hormon ilaçlarının etkisiyle dayanamadım ve eşimle yüzeysel bir ilişki yaşadım. Cinsel brleşme olmaması gerektiğini bildiğim için sürtünme yoluyla birlikte olduk ama sonra okudum ki galiba o da riskliymiş. Tutunmanın tüm belirtileri vardı, şimdi bu oldu o kadar pişman ve dertliyim ki ne olur yardım edin. Konuyla ilgili tecrübeniz bilginiz fikriniz var mı ¿ benzer durum yaşayıp hamile kalan var mı yalvarırım yardım edin doktora da soramıyorum utancımdan.
Bende ilk gunden yumurtalar cok kotuydu yani asil sorun bende esimde hicbi sorun yok zaten bu yuzden bile embrion olusmistir benim yumurtalara kalsa olmazmis bilemiyorum bir kere daha deneyip ayni sonuc alorsaniz donasyon dediler doktorum bunun dehisemeyeceyini talasemi tasiyici oldugum icin boyle oldugunu genellkle boyle sorunu olan hastalarin talasemi tasiyici oldugu icin boyle sonuca vardigini soyledi diger doktorumsa bu degise bilir demisti tabiki ilk denemem oldugu icin o da ikinciye umutluydu ikinci yaptirdigimi bilmiyoSadece senin degil eşininde kullanmasi gerek embriyo ilermemesinin en buyuk nedeni sperm kalitesidir
Yok yaptirmaya gerek duymadi burda her sey kendimiz odedigimiz icinbosuna yaptirmayi. Dedi, bisonu. Degismez iyi kalitede bir embrion transfer edipte negstiv olsaydi ozaman sorun aranirdiGenetik test yaptırdınız mı?
Hayirlisi canim ama sen yine yumurta kalitesini artirici takviyelere devam et tekrar dene yaşin da genç ben inaniyorum olucak insallhBende ilk gunden yumurtalar cok kotuydu yani asil sorun bende esimde hicbi sorun yok zaten bu yuzden bile embrion olusmistir benim yumurtalara kalsa olmazmis bilemiyorum bir kere daha deneyip ayni sonuc alorsaniz donasyon dediler doktorum bunun dehisemeyeceyini talasemi tasiyici oldugum icin boyle oldugunu genellkle boyle sorunu olan hastalarin talasemi tasiyici oldugu icin boyle sonuca vardigini soyledi diger doktorumsa bu degise bilir demisti tabiki ilk denemem oldugu icin o da ikinciye umutluydu ikinci yaptirdigimi bilmiyo
Üzüntüme üzüntü kattığınız için teşekkürlerValla canim bu kadr onemsedigim biseyi sirf zevk icin heba edemezdim ben etmedim de ama tutunmayla ilgili bisey olacagini sanmiyorum zarari senin yumurtaliklarinda sisme yapabilir kistik bi olusum olabilir yada olmayadabilir fazla dusunme bence herşey olacagina varir 5.gunde pekte tuttu yada tutmadi diye bisey soylemek icin cok erken belirti olarakta.hayirlisi insallh pozutif sonuç gorursun
Tutunmayla ilgili bisey olcagini sanmiyorum demisim insallh tutar demisim uzuntune uzuntumu kattik olduÜzüntüme üzüntü kattığınız için teşekkürler![]()
Kendimi suçlu hissettiğim için sizde ben öyle bir şey yapmazdım bir anlık zevk için dediğinizde bu duygum arttı diyeyim, Üzüntü yanlış bir tabir oldu kusura bakmayınTutunmayla ilgili bisey olcagini sanmiyorum demisim insallh tutar demisim uzuntune uzuntumu kattik oldu
Bak canim o bebegin bu dunyada bi omru varsa kaderi varsa o her sekilde dunyaya gelir bu sekil dusun ve uzulmeyi birak cunku o daha cok seni strese sokar hep pozitif dusun ben tarfansfer oldugum gun dedimki tuttu yavrum dedim ben ve test gunume kadr hic bi belirtimde yoktu iyi dusun iyi olsunKendimi suçlu hissettiğim için sizde ben öyle bir şey yapmazdım bir anlık zevk için dediğinizde bu duygum arttı diyeyim, Üzüntü yanlış bir tabir oldu kusura bakmayın
O kadar pişman oldum ki o an netten bakmak da aklıma gelmedi açıkçası. Nasılsa içeriyi etlkileyen bir şey değil diye düşündüm ama şuan çok üzgünüm sabahtan beri kafayı yedim. Sanki günler çuvala girdi offff
Teşekkür ederim desteğiniz içinİçini ferah tut, sırf böyle bir durum oldu diye değil belki de zaten olmayacağı için olmayacak.
Kendini üzdükçe daha çok etkiliyorsun birşeyleri, içini ferah tutmaya çalış. Artık olan oldu.