dondurulmus embrıyo ıle umut tup bebekte deneyım

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
Merhaba arkadaslar benım 1 ağustosta umut tup bebekte tedavım baslıyor ancak merak ettığım kullanılanlar kullanılıyorda gerıye kalan embrıyolar donduruluyormus. peki ilkinin tutmaması halınde dondurulmus embrıyo kullandığımız ıcın. iğneler, yumurta takıbı , yumurta toplama işlemi ve sperm yıkama gıbı işlemler yapılmadığı için fiyat düşürülüyor dimi. nekadara düşürülüyor bunu merak ediyorum. siz bu şelikde yaptınızmı? mutlaka yapanınız vardır tabı. sevgiler...

evet fiyat düşüyor.iğneler olmuyor bir kere.birkaç ilaç yazılıyor ama maliyetli değil.
vücuduna o kadar hormon almıyorsun herşeyden güzeli..

Merhaba arkadaslar benım 1 ağustosta umut tup bebekte tedavım baslıyor ancak merak ettığım kullanılanlar kullanılıyorda gerıye kalan embrıyolar donduruluyormus. peki ilkinin tutmaması halınde dondurulmus embrıyo kullandığımız ıcın. iğneler, yumurta takıbı , yumurta toplama işlemi ve sperm yıkama gıbı işlemler yapılmadığı için fiyat düşürülüyor dimi. nekadara düşürülüyor bunu merak ediyorum. siz bu şelikde yaptınızmı? mutlaka yapanınız vardır tabı. sevgiler...

merhaba patricia bende anatolya tüp bebek merkezinde ağustos 2 hafta allah nasip ederse transfer olucak dondurulmuş emriyolarla fiyat elbetteki düşük olyo neredeyse çeyrek prsiyon yerimseniben

merhaba umut tüp bebekte 1500 lira dondurulmuşlarla benim dondurulmuş embriyolarm var o zamnan sormuştum

Back
X