15 20 gün arasına denk geliyor reglden sonraMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
Teşekkür ederim15 20 gün arasına denk geliyor reglden sonra
Canım kürtaj sonrası adet zaten çok kötü bozuluyor döngüsü ben ilk kürtajdan sonra adetimi 56. Günde oldum yani ümitimi kesmiştim 3 ay böyle devam etti düzene girmedi zaten sonra tekrar transfer oldumMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
Benimde kürtajdan sonra ilk adet 45. Gün gelmişti 2. Adetim için 40. Günündeyim Şimdi hamilesiniz sanırım değil mi kaçıncı denemeniz diCanım kürtaj sonrası adet zaten çok kötü bozuluyor döngüsü ben ilk kürtajdan sonra adetimi 56. Günde oldum yani ümitimi kesmiştim 3 ay böyle devam etti düzene girmedi zaten sonra tekrar transfer oldum
Benimde küretajdan sonra geçik ti kasımın ilk haftası inşallah transferim var heyecanla bekliyoruz çok güzel haberler allalımMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
Bende sizinle aynı durumdayı . Öğretmenim ve bir kaç gün içinde regl bekliyorum. Ama sorduğum ettiğim kadarıyla adetten sonra 15-18 gün arasında değişiyor. Yani bizim o ihtimalimiz kaçtı gibiMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
ben 12 ekimde adet oldum transfer kasımın ilk haftası dedi doktorBende sizinle aynı durumdayı . Öğretmenim ve bir kaç gün içinde regl bekliyorum. Ama sorduğum ettiğim kadarıyla adetten sonra 15-18 gün arasında değişiyor. Yani bizim o ihtimalimiz kaçtı gibiben yine de tatile denk gelmezse bile 5 günlük rapor istemyi düşünüyorum
İnşaALLAH :) Kaçıncı denemenizBenimde küretajdan sonra geçik ti kasımın ilk haftası inşallah transferim var heyecanla bekliyoruz çok güzel haberler allalım
Hepsi dondurulması çözülürken kayıp olmasada tekrar dondurma taraftarı değiller çok embryo varsa 2li veya 3lu azsa tek tek donduruluyir geneldeKızlar embriyolarınız ayrı ayrı mı donduruldu hepsi bir paket mi yapıldı bilginiz var mı
benim oluşan 3 embriyomu birlikte dondurdu doktor acaba neden diye cok merak ediyorumHepsi dondurulması çözülürken kayıp olmasada tekrar dondurma taraftarı değiller çok embryo varsa 2li veya 3lu azsa tek tek donduruluyir genelde
Merhaba regl oldunuz mu durumlar nasılMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
Merhabalar adetim 13 eylüldü, 4 ekim transfer tarihimdi iki gün ertelendi 6 ekimde transfer oldum yani adetime 1 hafta kala gerçekleşti. Güzel sonuçlarımız olsunMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
İnşaAllah yarın transferim var dua edinMerhabalar adetim 13 eylüldü, 4 ekim transfer tarihimdi iki gün ertelendi 6 ekimde transfer oldum yani adetime 1 hafta kala gerçekleşti. Güzel sonuçlarımız olsun
Yarın transfer olacağımMerhaba regl oldunuz mu durumlar nasıl
Yaa ne güzel hadi inşallah çok güzel sonuçlanırYarın transfer olacağımDuanızı beklerim
Rabbim bizlere merhamet etsin inşaAllah güzel sonuçlar alırsın kolaylıklar diliyorum. Bebeğin önce Allaha emanet olsun ve seninle olsunİnşaAllah yarın transferim var dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?