Dondurulmuş embriyo transferi 6 7 günde idrar testi negatif

minikpandammmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
11
3
1
24
Merhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı

Yani normal mi acaba idrar da çıkmaması 6. 7. Gün buraya bakıyorum 4 günde çift çizgi çıkan oluyor kafam karıştı adet sancım ara ara gelip gidiyor göğüslerim çok şiş bilmiyorum inşallah kanda çıkar testler net negatif

Benim 6. Gün idrar testinde negatif çıkmıştı ama benim 3. Gün emriyosuydu 12. Gün kanda pozitif çıktı. 9. Günde kanda çıkar sen de direk kana baktır
Yani normal mi acaba idrar da çıkmaması 6. 7. Gün buraya bakıyorum 4 günde çift çizgi çıkan oluyor kafam karıştı adet sancım ara ara gelip gidiyor göğüslerim çok şiş bilmiyorum inşallah kanda çıkar testler net negatif

Üzgünüm ama 5. Gün embriyosunda varsa çıkar. 3. Gün için erken diyebilirim ama 5. Gün embriyosunda erken gebelik testinde çıkar.

Yani açıkçası 5. Gün genelde çok silikte olsa çıkıyor ama asıl netlik kanda belli olur inşallah bebeğin seninledir

Herkesin bir olmazki kimi 10. Gün 500 ile kimi 50 ile öğreniyor sizinki daha da küçük belkide henüz idrarda çıkmayacak kadar az beta salgılanmıştır hemen karamsarlığa düşmeyin. İnşallah tutmuştur 💐

Herkesin bir olmazki kimi 10. Gün 500 ile kimi 50 ile öğreniyor sizinki daha da küçük belkide henüz idrarda çıkmayacak kadar az beta salgılanmıştır hemen karamsarlığa düşmeyin. İnşallah tutmuştur 💐
Teşekkğr ederim inşallah öyledir kimiside 8.gün idrarda negatif görmüş 10 gün kanda öğrenmiş inşallah benimde öyle olur dua edin olur mu😢

Back
X