- 7 Ağustos 2025
- 11
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi minikpandammmm
Merhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gün 5aaKaçıncı gün embriyosu
Benim 6. Gün idrar testinde negatif çıkmıştı ama benim 3. Gün emriyosuydu 12. Gün kanda pozitif çıktı. 9. Günde kanda çıkar sen de direk kana baktır5.gün 5aa
Yani normal mi acaba idrar da çıkmaması 6. 7. Gün buraya bakıyorum 4 günde çift çizgi çıkan oluyor kafam karıştı adet sancım ara ara gelip gidiyor göğüslerim çok şiş bilmiyorum inşallah kanda çıkar testler net negatifBenim 6. Gün idrar testinde negatif çıkmıştı ama benim 3. Gün emriyosuydu 12. Gün kanda pozitif çıktı. 9. Günde kanda çıkar sen de direk kana baktır
Üzgünüm ama 5. Gün embriyosunda varsa çıkar. 3. Gün için erken diyebilirim ama 5. Gün embriyosunda erken gebelik testinde çıkar.Yani normal mi acaba idrar da çıkmaması 6. 7. Gün buraya bakıyorum 4 günde çift çizgi çıkan oluyor kafam karıştı adet sancım ara ara gelip gidiyor göğüslerim çok şiş bilmiyorum inşallah kanda çıkar testler net negatif
Yani açıkçası 5. Gün genelde çok silikte olsa çıkıyor ama asıl netlik kanda belli olur inşallah bebeğin seninledirYani normal mi acaba idrar da çıkmaması 6. 7. Gün buraya bakıyorum 4 günde çift çizgi çıkan oluyor kafam karıştı adet sancım ara ara gelip gidiyor göğüslerim çok şiş bilmiyorum inşallah kanda çıkar testler net negatif
Bende 8 cı gun kanda çıkdı , 63 ile öyrendım varsa kanda az sayı ıle çıkarMerhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı
Teşekkğr ederim inşallah öyledir kimiside 8.gün idrarda negatif görmüş 10 gün kanda öğrenmiş inşallah benimde öyle olur dua edin olur muHerkesin bir olmazki kimi 10. Gün 500 ile kimi 50 ile öğreniyor sizinki daha da küçük belkide henüz idrarda çıkmayacak kadar az beta salgılanmıştır hemen karamsarlığa düşmeyin. İnşallah tutmuştur![]()
Testleride attım bakabilir misinizYani açıkçası 5. Gün genelde çok silikte olsa çıkıyor ama asıl netlik kanda belli olur inşallah bebeğin seninledir
En sağdakinde sanki çizgi varMerhaba 31 temmuzda transfer oldum 6 ve 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı dokuzuncu gün kan vermeyi düşünüyorum acaba varmı ilk transferim ve geriye 1 embriyo kaldı başına gelen varmı
Hafif sarı olan 6.gün dün sabah onun altındaki de dün öğlen en alttakini de sabah yapmıştımEn sağdakinde sanki çizgi var
Bugün de kan verseniz çıkar gebelik varsa da düşük oranla. Testlerin markası neHafif sarı olan 6.gün dün sabah onun altındaki de dün öğlen en alttakini de sabah yapmıştım
Belirtilerim de var adet oluyormuş gibi karnım ağrıyor inşallah vardirBugün de kan verseniz çıkar gebelik varsa da düşük oranla. Testlerin markası ne
İnşallah vardır ilk transferiniz miBelirtilerim de var adet oluyormuş gibi karnım ağrıyor inşallah vardir![]()
Evet ilk transferim inşallah son olurİnşallah vardır ilk transferiniz mi