Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Transfere girerken rahim kalınlığın kaç mm di?18. Gün transferim gerceklesti,tek 5.gün embriyosu idi,9.gün test sonucum 257 idi,bol şans
Hoşgeldin canim benimde yarın randevum var ve bu cuma veya c.tesi transfer yapılacak inşallah...kaçıncı gün embriyosu seninSelamlar.. Kismet olursa bende ayin 13 ünde dondurulmus meleklerimi alacagim. Ayin 8 inde rahim kalinligi uygun mu diye kontrole gidicem ve uygunsa 13 ü büyük gün.. heyecanla bekliyorum.. dilerim gönlümüze göre olur bu sefer..
Benimde 5.gün embriyosu benim 2. Denemem olacak5. Gün.. biri iyi bir orta kalite.. senin kacinci gun?
benimde reglime 10 gün kaldı.bu ay başlıyorum :) cumartesi olacak olan transferin şimdiden hayırlı olsun.reglinin kaçıncı günü oluyor o zamanHoşgeldin canim benimde yarın randevum var ve bu cuma veya c.tesi transfer yapılacak inşallah...kaçıncı gün embriyosu senin
Hayırlı olsun tedavin seninde canım inşallah son olur hepimiz için. 15 inci gününe geliyor...son reglinin 21 . gününe iğne verdiler mi canim sana (adını tam bilmiyorum ama transfer zamanında kist vs olmasın diye yumurta baskilayici igne)benimde reglime 10 gün kaldı.bu ay başlıyorum :) cumartesi olacak olan transferin şimdiden hayırlı olsun.reglinin kaçıncı günü oluyor o zaman
amiin canım inşallah son olur. iğne vermediler bana ama.zaten doğudayım işimiz gereği.telefonla hemşireyle iletişim kuruyoruz.reglinin 2.günü orada kan tahlili yaptır,rahim duvarı kalınlığına baktır bize bildir ona göre ilaç söyleyelim dedi. transfere 2 gün kala gideceğim ankaraya.aklıma takıldı bak şimdi :) birazdan arayıp sorayım hemşireye. zaten genelde benimde oluyor kistim.bugünde tam reglimin 21.günü zaten.çook teşekkür ederim sanaHayırlı olsun tedavin seninde canım inşallah son olur hepimiz için. 15 inci gününe geliyor...son reglinin 21 . gününe iğne verdiler mi canim sana (adını tam bilmiyorum ama transfer zamanında kist vs olmasın diye yumurta baskilayici igne)
Her dr vermiyor canım ama bir konuş sen yinede verirse hemen git yaptır zararı yok faydası var sonuçta,bu arada aynen reglinin 2. Günü başlanıyor ve estrofem diye bir ilaç var ben ondan kullanıyorum günde 3 kere alıyorum bir hafta sonrada kontrole gidiyorsun tekrar rahim kalınlığı na bakıyorlar ve duruma göre 3 gün falan yine estrofem alıyorsun sonra transfere yakın yani 3-4 gün kalada progesteron veriyorlar sonrada transfer :)amiin canım inşallah son olur. iğne vermediler bana ama.zaten doğudayım işimiz gereği.telefonla hemşireyle iletişim kuruyoruz.reglinin 2.günü orada kan tahlili yaptır,rahim duvarı kalınlığına baktır bize bildir ona göre ilaç söyleyelim dedi. transfere 2 gün kala gideceğim ankaraya.aklıma takıldı bak şimdi :) birazdan arayıp sorayım hemşireye. zaten genelde benimde oluyor kistim.bugünde tam reglimin 21.günü zaten.çook teşekkür ederim sana
şansa kaldı artık gerek görmüyorlarmış.neyse zaten ankaraya gitmeden buradaki hastanede muayene olacağım varsa bir dahaki aya kalır sen negüzel sona gelmişsin artık inşallah mutlu haberlerini yazarsın buraya :) 2 embriyo mu transfer edecekler.ilk deneme ne zamandıHer dr vermiyor canım ama bir konuş sen yinede verirse hemen git yaptır zararı yok faydası var sonuçta,bu arada aynen reglinin 2. Günü başlanıyor ve estrofem diye bir ilaç var ben ondan kullanıyorum günde 3 kere alıyorum bir hafta sonrada kontrole gidiyorsun tekrar rahim kalınlığı na bakıyorlar ve duruma göre 3 gün falan yine estrofem alıyorsun sonra transfere yakın yani 3-4 gün kalada progesteron veriyorlar sonrada transfer :)
şansa kaldı artık gerek görmüyorlarmış.neyse zaten ankaraya gitmeden buradaki hastanede muayene olacağım varsa bir dahaki aya kalır sen negüzel sona gelmişsin artık inşallah mutlu haberlerini yazarsın buraya :) 2 embriyo mu transfer edecekler.ilk deneme ne zamandı
bu sefer şansın daha fazla.hemde 5.gün embriyosuymuş ne güzel maşallah :)İnşallah ertelenmez...ben aralık sonu gibi ilk denememi yaptirmistim bir tane koyulmustu kısmet degilmis olmadı...sonra işte psikolojik olarak gerildim bir müddet drlari mi hast falan değiştirmeye kalktım bir sürü teferruat :)aslında hemen 2 ay sonra yapıyorlardı dondurulmusu ama ben o sıra kabul etmedim kafam karismisti ve cok araştırdım bizde bir sorunda yok aslında ama iş buralara kadar geldi çok çocuk isteyince :)sonra düşündüm ve dondurulmuş transferı basit bir işlem olduğu için tekrar denemeye karar verdim...Bu sefer 2 tane koyulacak bakalım :)
Sağol canim,sizde sorun neydi?bu sefer şansın daha fazla.hemde 5.gün embriyosuymuş ne güzel maşallah :)
benim tek tüpüm var.ameliyatla alındı.evlendiğimizin 2.ayında dış gebelik geçirdim o yüzden.ve genelde tüpümün olmadığı tarafta oluyor yumurta.ama tüp bebek tedavisinde tüpün olduğu taraftan daha çok yumurta oluştu.1 yıllık evliyiz.bende senin gibi çok istiyorum.3ay sonra tayinciyiz ankaraya yakın yerler olacak ama ben 3 ayı beklemek istemiyorum uçakla gidip geleceğim.karstayız şuan.şubat ayında 3.gün embriyosu transfer edilmişti tutmadı.bu sefer daha umutluyum.çünkü 5.gün embriyo transferinin tutma ihtimali çok daha yüksekmiş.rabbim bu sefer ol der inşallah hayırlısıyla isteyen herkeseSağol canim,sizde sorun neydi?
Canım benım dediğin gibi 5.gün ihtimali çok yüksek birde dondurulmuşlarin ihtimali yüksek :)Birde ankarada var mı tanıdıklarindan falan hemen dönme hatta ihtimalin varsa ilk 3-4 gün kalsan..Çünkü 5.gün embriyosu 4 5 gün de tam yerlesirmis rahimebenim tek tüpüm var.ameliyatla alındı.evlendiğimizin 2.ayında dış gebelik geçirdim o yüzden.ve genelde tüpümün olmadığı tarafta oluyor yumurta.ama tüp bebek tedavisinde tüpün olduğu taraftan daha çok yumurta oluştu.1 yıllık evliyiz.bende senin gibi çok istiyorum.3ay sonra tayinciyiz ankaraya yakın yerler olacak ama ben 3 ayı beklemek istemiyorum uçakla gidip geleceğim.karstayız şuan.şubat ayında 3.gün embriyosu transfer edilmişti tutmadı.bu sefer daha umutluyum.çünkü 5.gün embriyo transferinin tutma ihtimali çok daha yüksekmiş.rabbim bu sefer ol der inşallah hayırlısıyla isteyen herkese
doğru söylüyorsun canım kalmam lazım.2günde gider gelirim diyordum ama haklısın.kayınvalidemler ankarada ama haberleri yok bizim bu tedaviden.söylemek istemedim.sanki daha istemiyoruz gibi yapıyoruz.nişanlı bir eltim var o bile sürekli soruyor yok mu bebek diye.o yüzden istemedim söylemek.kötü hissediyorum kendimi.bende öğretmenevinde yada ordu evinde falan kalırım ne yapayım.geçenki denemede fazla dikkat etmedim ama bu sefer çok dikkatli olacağım :) senin aralıkta transfer edilen kaçıncı gün embriyosuydu canımCanım benım dediğin gibi 5.gün ihtimali çok yüksek birde dondurulmuşlarin ihtimali yüksek :)Birde ankarada var mı tanıdıklarindan falan hemen dönme hatta ihtimalin varsa ilk 3-4 gün kalsan..Çünkü 5.gün embriyosu 4 5 gün de tam yerlesirmis rahime
Aynıydı canım 5.gün dü ve ben çok sitresliydim Artı dikkat etmedim çok ve şimdi Anlıyorum çok fazla dikkat etmem gerektiğini...kayınvalidende kalma o zaman çünkü yatman gerekecek ve ne alaka derler hem gezmeye gelmiş hemde yatıyor diye:) Dediğin gibi öğretmenevi falan bak şimdiden Programını yap hem daha iyi otel olması odana iste Yemeğini falan rica et :)benimkilerde bilmiyor bende artık bu aralar düşünüyorum falan diyorum tutarsa diye:)))doğru söylüyorsun canım kalmam lazım.2günde gider gelirim diyordum ama haklısın.kayınvalidemler ankarada ama haberleri yok bizim bu tedaviden.söylemek istemedim.sanki daha istemiyoruz gibi yapıyoruz.nişanlı bir eltim var o bile sürekli soruyor yok mu bebek diye.o yüzden istemedim söylemek.kötü hissediyorum kendimi.bende öğretmenevinde yada ordu evinde falan kalırım ne yapayım.geçenki denemede fazla dikkat etmedim ama bu sefer çok dikkatli olacağım :) senin aralıkta transfer edilen kaçıncı gün embriyosuydu canım