Dondurulmus embrıyo transferi sonrası 5.gün kan sonucu

Lalelilere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
84
50
88
30
Selam kızlar , transferim 1 Mart’ta oldu 6.gun embrıyosu ben 6 Mart kan tahlili yaptırdıııım sonucum 19.30 çıktı hamilemiyim?? Erkenden sonuç alan arkadaşlar oldumu ?

Selam kızlar , transferim 1 Mart’ta oldu 6.gun embrıyosu ben 6 Mart kan tahlili yaptırdıııım sonucum 19.30 çıktı hamilemiyim?? Erkenden sonuç alan arkadaşlar oldumu ?
sonucun pozıtıf te neden beklemedın bıraz daha:)) ınsallah guzel artar tekrarladıgında kan tahlılını bellı olur :)

Ah bu heyecan oda yani normalde 12.gunum Pazar günü .
Ama cumrtesi dr yaptırabilirsiniz dedi. Eşimde çok heyecanlı ona suprız yapmak istiyorum o yuzden 10.gun tekrarlıcam Cuma günü.ama hala inanamıyorum hamile olduğuma soGuk nevale

Son düzenleme:
Benimde 7. Gün 38 çıkmıştı önemli olan artması 11. Günde yaptırdım artmaya devam etti bakalım şuanlık pozitif duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…