- Konu Sahibi gelincik238
-
slm benim mayıs ayında tedaviye başladık pkos hastası olduğum için ohss oldum ve doktorum transferin erteleneceğini söyledi karnım su topladı nefes almakta zorluk çekiyordum ben ertelenmesini istememiştim ama iyikide doktorum ertelemiş çok zor bişiy çünkü gözüm hiç bir şey görmedi neyse temmuz ayında transferim gerçekleşti çok kolay oldu sadece 1 hap kullandım başka iğne yok ilaç yok ara ara kontrollere gittin neticesinde 20 temmuzda transferim oldu ve şuan üçüzlere hamileyim hiç zor olmadı transfer aslında dinlenmiş rahimle daha sağlıklı tutunuyor bebişlerr rabbim hayırlısını versin allahım herkese tatdırsın bu duyguyu öpüyorum hepinizi dualarım sizlerle....
ben geçtiğimiz aralık ayında ilk tüp bebek işlemini oldum.kimyasal gebelikle sonuçlandı.ancak 1.derece kalitede yumurtalar kaldığı için doktorum dondurulmuş embriyo işlemini önerdi.biz de kabul ettik.
3 ay sonra bu işlemin uygun olacağını; bu dönemde vücudun eski düzenine kavuşacağını söyledi.
mart sonunda bu işlem için adım attık.ilki gibi değil kuşkusuz.iğneler yok.sadece doktorunun verdiği iki hap var ben onları kullandım; tabi uygun dönemlerde muayene işlemlerin devam ediyor.
sonrasında transfer...
allah yardımcınız olsun...
slm benim mayıs ayında tedaviye başladık pkos hastası olduğum için ohss oldum ve doktorum transferin erteleneceğini söyledi karnım su topladı nefes almakta zorluk çekiyordum ben ertelenmesini istememiştim ama iyikide doktorum ertelemiş çok zor bişiy çünkü gözüm hiç bir şey görmedi neyse temmuz ayında transferim gerçekleşti çok kolay oldu sadece 1 hap kullandım başka iğne yok ilaç yok ara ara kontrollere gittin neticesinde 20 temmuzda transferim oldu ve şuan üçüzlere hamileyim hiç zor olmadı transfer aslında dinlenmiş rahimle daha sağlıklı tutunuyor bebişlerr rabbim hayırlısını versin allahım herkese tatdırsın bu duyguyu öpüyorum hepinizi dualarım sizlerle....
benim de öyle oldu karnımda fazla su olmadığı için tranfer yapıldı ama nefes alamıyordum karnım şişti ama sağlıksız gebelikmişhcg düşük çıktı kanama oldu şimdi de dondurulmuşlarla devam edeceğiz adet olunca haberim olsun dedi doktor 1 ay sonra tedaviye başlayan var mı acaba:uhm:
insallah sende tedavinin sonucu cok guzel bir sekilde alirsin allah yardimcin olsun
arkadaşlar ara ara kontroller oluyor dediğiniz normal tedavideki gibi sık sık mı? Kaç defa gidiliyor kontrol için ben de düşünüyorum ama izin problemi açısından merak ediyorum.
canım gelincik benim dondurulmuş transferim dün yapıldı ve kalitelerinde hiç düşüş olmadı sakın öyle düşünme rahat ol nş.
adet tarihin ne zaman canım. ben önümüzdeki ayı 5-6sı gibi adet olunca başlayacağız tedaviye.
merhaba canım bende ohss olmustum dondurdular
2 adet gectıkten sonra basladık yıne tedavıye ıgne kullanmadım sadece burun spreyı estrofem sonra rahım kalınlasınca transferım yapıldı ve suan hamıleyım çok sukur ıkız olabılır darısı senın basına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?