Dondurulmuş Embriyo Transferi ve OHSS

yaa arkadaslar benımde 2 hafta once emrıyo transferım oldu ama transfer olana kadar bı problemım yoktu sımdı ıkı haftalık hamıleyım kan testı yaptırdım ama karnımda fazlasıyla bı sıslık var ve nefes alamıyorum dr. sıvı doplanmıs dedı eger nefes alamayacak duruma gelırsen haber ver sıvıyı alırız dedı offf ne yapıcam bılmıyorum acaba sıvı alınınca bı problem cıkarmı bı bılgınız varmı

bildiğim kadarıyla sıvı alınınca bebeğe bi zararı olmuyormuş.bol bol su iç canım. ben karnımdaki sıvı toplanmasını su içerek daha kolay atlattım.

merhaba canım bende ohss olmustum dondurdular
2 adet gectıkten sonra basladık yıne tedavıye ıgne kullanmadım sadece burun spreyı estrofem sonra rahım kalınlasınca transferım yapıldı ve suan hamıleyım çok sukur ıkız olabılır darısı senın basına canım

2.adet bitince mi başladınız 3.adetin başladığında mı hralde adetin ikinci günü başlanıyormuş

merhaba.. birileri beni duyar mı bnm gibi olan var mı kendimden bahsetmek istiyorum iki kez tüp bebek yaptırdım biri olmadı ikincide de 2 yumurtam toplandı( yumurta rezervimde az sanırım erken menopoz ) biri döllenmedi diğeride tsh yüksek olduğu için donduruldu şimdi leviteron kullanıyorum değerlerim düşünce tnsfer olucak doktorum 2 ay sonra gel dedi dün kanamam geldi ikinci kanama da gitmeyi düşünüyorum b uarada 5 yıllık evliyim ve herkes gibi inanılmaz evlat hasreti çekiyoruz :( mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inş..pek bilgim yok kimseylede bişey konuşamıyorum eşim ve annem işte..noluyo nasıl oluyo çözülen emriyonun bi zararı oluyo mu bnm adetim düzensiz şimdi ne zaman gitmeliyim aklıma da gelmiyor işte bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bursadan slmlar..

merhaba.. birileri beni duyar mı bnm gibi olan var mı kendimden bahsetmek istiyorum iki kez tüp bebek yaptırdım biri olmadı ikincide de 2 yumurtam toplandı( yumurta rezervimde az sanırım erken menopoz ) biri döllenmedi diğeride tsh yüksek olduğu için donduruldu şimdi leviteron kullanıyorum değerlerim düşünce tnsfer olucak doktorum 2 ay sonra gel dedi dün kanamam geldi ikinci kanama da gitmeyi düşünüyorum b uarada 5 yıllık evliyim ve herkes gibi inanılmaz evlat hasreti çekiyoruz :KK43: mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inş..pek bilgim yok kimseylede bişey konuşamıyorum eşim ve annem işte..noluyo nasıl oluyo çözülen emriyonun bi zararı oluyo mu bnm adetim düzensiz şimdi ne zaman gitmeliyim aklıma da gelmiyor işte bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bursadan slmlar..

canım nacizane yardımcı olmak istedim...

Öncelikle adetlerin düzensizce cok bekleme doktoruna git ve adetin için sana ilaç versinsonra adetın 2 günü git. rahim duvarını ve kan değerlerini ölçücekler duruma gore ılac takvisey yaparak vucudunu hamılelıg en rahat sekılde hazırlıcaklar ve hersey yolunda gıderse dondurma bebeklerını çözdürcekler % 99 zarar görmüyor % 1 lik kısım Allah kerim. Hiç bir zarar yok aksıne vucudun daha verımlı oldugu ıcın daha kolay kalabılırsın. Sormak istedıgın bırsey olursa yaz 2 kaybımdan sonra bukez yenıden hamd edıyorum ınsallah 9 ay suren sağlıklı sıhatlı bır evladım yada evlatlarım olur :KK19:

Çok teşekkür ederim çook..ozamn bn bu kanamam bitince ilaç yardımıyla tekrar kanamam olunca gideyim dediğin gibi bi 15 gün sonra hastaneyide ararım onlarda yönlendirir beni..umarım kardan bebeğim bu defa tutunur bana...

Biraz hareketlendirelim burayı. Kızlar geçen ay ohss riskinden dolayi transferim ertelendi. Bu ayın 22 sinde olacak inşallah. KK yı ezberledim nerdeyse. Lütfen konuşalım, anlatalım, bana çok iyi geliyor . Arkadaşları duyunca kendim gibi seviniyorum. Allah gonlunuzdekini kucağınıza nasip etsin inşallah. Hepimizin...

Bende de ohss riski olduğu halde transfer yapıldı,kimyasal gebelik le sonuçlandı, şimdi regl olmayı bekliyorum hayırlısıyla dondurulmuş embriyolar nasıl sonuçlanıcak bakalım?

Ahh ahh bncede hareket lensin burası çünkü BN kimseyle konuşamıyorum üstüne bide çok fazla bilgim yok :( bakıyorum sizler epey bilgi sahibi olmuşsunuz..

Bnde işte ayın 25 inde kontrole gidicem TSH düşüyo şükür rahim kalınlığına bakılıcak galiba sonraki süreci bnde bilmiyorum..

Bnde işte ayın 25 inde kontrole gidicem TSH düşüyo şükür rahim kalınlığına bakılıcak galiba sonraki süreci bnde bilmiyorum..
Canim bilgi sahibi olurken çok zorlu yollardan geçtik. İnşallah sen sonuca kolay ca varirsin.sormak istediğin bisi varsa yardımcı olurum

Canım ben 10 yıldır Levotron kullaniyorum. O olmasa benimde uçar. Genetik bir Hipotiroidi var. Ama ben onu pko yu takarken eşimde daha büyük sorunlar var. Ki anlamda da bendeki rahatsizliklarin aynısı var ama iki evlat sahibi. Demem oki TSH i çok takma. Düzelir zaten. Ama ilaç önemli benim şu an dengeli olmasına rağmen burakamiyorum.adet olunca başlarsınız inş

Bende de ohss riski olduğu halde transfer yapıldı,kimyasal gebelik le sonuçlandı, şimdi regl olmayı bekliyorum hayırlısıyla dondurulmuş embriyolar nasıl sonuçlanıcak bakalım?
Ay canım benim. Ben çok dua ediyorum doktoruma iyi ki yapmamış diyorum. İnşallah hayırla sonuclansin her şey

Çok saolun..şimdi binadaki komşularla oturduk bikaçının çocuğu var biride hamile bütün gece çocuk muhabbeti konuştular o kadar kötüyüm ki :( bi aralarında BN resmen sıkıştım nasıl kalktım eve attım kendimi bilemezsiniz...ALLAHIM duy sesimi nolur :(((((

Çok saolun..şimdi binadaki komşularla oturduk bikaçının çocuğu var biride hamile bütün gece çocuk muhabbeti konuştular o kadar kötüyüm ki :KK43: bi aralarında BN resmen sıkıştım nasıl kalktım eve attım kendimi bilemezsiniz...ALLAHIM duy sesimi nolur :KK43:((((
Bi ara bende öyleydim. Ama şükür ki şimdi hiç takmiyorum. Sadece tv de kaybolan ölen dovulen çocukları görünce çok kötü oluyorum. Rabbim ben olsa bakmaya Kıyamam diyorum. İnsanlar neler yapıyo. .. :(

İnsan elindekinin kıymetini bilmiyo işte..Rabbim bizede nasip etsin inş yüzümüz Gülsün bu mutluluğu yaşamayı çoookk istiyorum..

Herkese merhabalar sizleri hep takip ediyorum ama hiç yazmadım bende dondurulmuş kullanacaklardanim suan eksrofem kullanıyorum sabah aksam haftaya da kontrol var Rabbim yardım etsin heyecanla bekliyorum

Herkese merhabalar sizleri hep takip ediyorum ama hiç yazmadım bende dondurulmuş kullanacaklardanim suan eksrofem kullanıyorum sabah aksam haftaya da kontrol var Rabbim yardım etsin heyecanla bekliyorum
Canım rabbim kolaylik versin hayırlı uğurlu etsin. Bende dondurulmuş transferi oldum. Bugün sekizinci günüm dün test yaptım 17.54 çıktı.asıl test günüm pts inşallah katlanarak devam eder

Canım rabbim kolaylik versin hayırlı uğurlu etsin. Bende dondurulmuş transferi oldum. Bugün sekizinci günüm dün test yaptım 17.54 çıktı.asıl test günüm pts inşallah katlanarak devam eder
E Eylulde_gel cnm sana bişey sormak istedim. pztsi bende nasipse dondurulmuş transferi olacağım. adetten sonraki 19. günüm oluyor. senin hangi zamana denk geldi? birde crinone jel kullanıyorum 2 gündür. sende bütün beyaz şeklinde dışarı çıktığı oluyor mu. akıntı gibi. bazende kaşıntı yapıyor huysuzlanıyorum sanki o_O

E Eylulde_gel cnm sana bişey sormak istedim. pztsi bende nasipse dondurulmuş transferi olacağım. adetten sonraki 19. günüm oluyor. senin hangi zamana denk geldi? birde crinone jel kullanıyorum 2 gündür. sende bütün beyaz şeklinde dışarı çıktığı oluyor mu. akıntı gibi. bazende kaşıntı yapıyor huysuzlanıyorum sanki o_O
Benim adeti sayarsam 20. Gün oldu canım.crinone geliyo bende de aynı şekilde. Hatta iki gündür çamur renginde geliyo. Bazen de akintim renkli. Hiç telaş yapma. Transfer günümüz de aynı sanırım sadece farklı sayıyoruz gibi geldi bana

Back
X