• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi ?

Ezgi0603

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
16
3
36
42
Bugün negatif sonucu aldim. Dondurulmuş embriyo için tedavi ne zaman başlar bilgisi olan var mı ? Ara verirler mi?

Hiç bi bilgim yokcanım kist yüzünden transferim bile yapılmadı herşeyin hayırlısı olsun

Bugün negatif sonucu aldim. Dondurulmuş embriyo için tedavi ne zaman başlar bilgisi olan var mı ? Ara verirler mi?
Ben ilk denememde kimyasal gebelik gecirdim ve dun öğrendim. Ilk adetimle muayne olucam. Ocak adeti ile baslicam. 1 ay dinlendirelim dedi benim doktorum

Merhabalar herkese bende dondurulmus embriyo transferi oldu bugun 4.gün sormak istediginiz bise olursa anlatirim kizlar
Merabalar bizde 2tüp bebek başarısızdan sonra donmuşlar var süreç nasıl ilerlio? N zamn başlıo n zmn transfer oluo? N ilaçlar kullanıo? Başarı şansı sizce normal tedaviye göre daha düşükmü?

Ben de tedavi kaç gün sürüyor çok merak ediyorum. Tüp bebek tedavisi sonrası ilk adetimi oldum. Ocakta tedaviye başlasam kaç gün sürer tedavi. Şubat 1 de 35 yaşımı doldurcam ve 2 embriyo transfer edebilecekler. 2 embriyo tek tüpte dondurdular 1 şubattan önce olursa 1 embriyom boşa gidecek. Kafamda deli sorular :110:

Benim ilk denemem zaten 3.gün embriyosu Rabbim hayirliaini versin rahime cizik atma diye bi islem doktorum once onu uyguladi int arastirin bakin embriyonun tutunmasinda yardimci bi olay daha sonra rahim kalinligi takibi basladi yeterli kalinliga ulasinca transferimiz gerceklesti 18.12.2017 test günümüz bakal

Ben de tedavi kaç gün sürüyor çok merak ediyorum. Tüp bebek tedavisi sonrası ilk adetimi oldum. Ocakta tedaviye başlasam kaç gün sürer tedavi. Şubat 1 de 35 yaşımı doldurcam ve 2 embriyo transfer edebilecekler. 2 embriyo tek tüpte dondurdular 1 şubattan önce olursa 1 embriyom boşa gidecek. Kafamda deli sorular :110:
Siz özel de mi yapicaksiniz devlette mi

Devlette benim.
Benim ilk denemem zaten 3.gün embriyosu Rabbim hayirliaini versin rahime cizik atma diye bi islem doktorum once onu uyguladi int arastirin bakin embriyonun tutunmasinda yardimci bi olay daha sonra rahim kalinligi takibi basladi yeterli kalinliga ulasinca transferimiz gerceklesti 18.12.2017 test günümüz bakal
Sizin sonuç ne oldu ? Umarım pozitiftir

Back
X