Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbimden ümit kesilmez, çıtayı aştıysa bir şeyler var demektir. Sen kendine dikkat etmeye, ilaçlarını kullanmaya devam et. Bol bol da dua edelim, Rabbim hayırlısını versin canım..Merhaba, ben çok olumlu hissediyordum ama test sonucum beklenen değere göre çok düşük geldi maalesef. Dr 2 gün sonra test vermemi istedi fakat umudum yok. Geçmiş olsun arkadaşım. Biz elimizden geleni yaptık![]()
Lütfen umudunuzu kaybetmeyin önemli olan düşük gelmesi değil iki gün sonra yükselmesi siz yine kan vermeye devam edin inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar gelirMerhaba, ben çok olumlu hissediyordum ama test sonucum beklenen değere göre çok düşük geldi maalesef. Dr 2 gün sonra test vermemi istedi fakat umudum yok. Geçmiş olsun arkadaşım. Biz elimizden geleni yaptık![]()
Nerde yaptirdiniz bende bu dondurdum ikinci regli bekliyorum toplamadan bi hafta sonra regl oldum ben sizin nasil olduBenim de iki embriyom donduruldu 5. Gün. İkinci reglimi bekliyorum transfer için. Umarım hayırlı ve mutlu sonuçları alırızRabbim tez zamanda evladınıza sağ salim kavuştursun
![]()
Liv de yaptırdım. Kerem Doğa Seçkin doktorum. Benim toplama sonrası Reglim normal seyrinde oldu.Bir sonraki ay da transfer oldum. Çok şükür iyi gidiyor şuanNerde yaptirdiniz bende bu dondurdum ikinci regli bekliyorum toplamadan bi hafta sonra regl oldum ben sizin nasil oldu
Amin inşeallah sonuç güzel olur Rabbim sizinde kucağınıza almayı nasip eder sağlıklı bi şekildeLiv de yaptırdım. Kerem Doğa Seçkin doktorum. Benim toplama sonrası Reglim normal seyrinde oldu.Bir sonraki ay da transfer oldum. Çok şükür iyi gidiyor şuanEn kısa zamanda sizin de iyi haberlerinizi almak kısmet olsun
kolaylıkla gelsin bebeğiniz
![]()
Amin inşeallah sonuç güzel olur Rabbim sizinde kucağınıza almayı nasip eder sağlıklı bi şekilde
Kusura bakmayın sonuç pozitif oldu degilmi hiç bilmeden yazdım benLiv de yaptırdım. Kerem Doğa Seçkin doktorum. Benim toplama sonrası Reglim normal seyrinde oldu.Bir sonraki ay da transfer oldum. Çok şükür iyi gidiyor şuanEn kısa zamanda sizin de iyi haberlerinizi almak kısmet olsun
kolaylıkla gelsin bebeğiniz
![]()
Evet çok şükür. 6 hafta 3 günlük şuan. Keseyi gördük. Kalp atışlarını da duyacağız inşallah bir sonraki kontrolde. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaKusura bakmayın sonuç pozitif oldu degilmi hiç bilmeden yazdım ben![]()
Çok mutlu oldum çok şükür rabbime darısı başımıza isteyen herkesinEvet çok şükür. 6 hafta 3 günlük şuan. Keseyi gördük. Kalp atışlarını da duyacağız inşallah bir sonraki kontrolde. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza![]()
merhaba, ben de yerleşme kanaması yaşamadım betam 146 şuan. Daha sonrasına yaşadınız mıMerhaba, transfer günüm 27 Haziran . Bugün 10. günüm ve kan testi sonucum pozitif . Sürekli burada yazılanları okudum ve belirti aradım kendimde ama hiçbir belirtim yoktu . Bunu yazma amacım benim gibi belirti arayıp bulamayanlar üzülmesin diye . Yerleşme kanaması da yaşamadım. 6. Günümde erken gebelik testi yaptım çıkmadı ve çok üzüldüm ve bir daha yapmadım . 10. Gün ve beta hcg değerim 421Rabbim burada ümitle bekleyen herkesin dualarını kabul etsin
![]()
AminnnÇok mutlu oldum çok şükür rabbime darısı başımıza isteyen herkesin
Amin inşeallahAminnn![]()
Bu süreci yaşayan bilir. Çok zor bir süreç. Aynı süreci yaşayan herkes dualarımda. Tez zamanda sonuç almanız dileğiyle
![]()