Döndürülmüş embriyo transferi

d_targaryen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
872
750
123
İzmir
arkadaşlar bir kere tüp bebek denemem var kader değilmiş tutunamadı. Dondurulmus embriyolarım var şükür . Doktor bana ikinci adetten sonra tekrar deneme yapabilirsin demişti . Bugün adetim başladı . Süreç nasıl olacak transfer icin iğne kullanacak mıyım? Süreci bilen biri anlatırsa çok sevinirim .

Ben dondurulmuş transferin 10.günündeyim..dondurulmus tedavisinde ben lucrin iğne kullandım adetin 21.gününden transfer öncesi 3.güne kadar.. Ayrıca estrofem coraspin ve folik asit alıyorum hala. Bir de crinone jel var o da lucrin iğne bittikten 1 gün sonra kullanmaya başladım

Ben dondurulmuş transferin 10.günündeyim..dondurulmus tedavisinde ben lucrin iğne kullandım adetin 21.gününden transfer öncesi 3.güne kadar.. Ayrıca estrofem coraspin ve folik asit alıyorum hala. Bir de crinone jel var o da lucrin iğne bittikten 1 gün sonra kullanmaya başladım
Yani adet olunca hemen başlanıyor mu iğnelere

Düzenli doktora gittiniz mi ? Ben Ankara da tedavi oldum ama zonguldak da yasıyorum . İlk denemede iki güne bir gitmiştim . Bu süreçte yine aynı mı

Hayırlısı canım ben de pazartesi transfer oldum günler nasıl geçecek bakalim

Peki o iğneleri yaparken kaç günde bir doktora kontrole gidiyoruz ?

Dondurulmuşta kontrol için adetin 2.günü gidiyorsun rahim kalınlığına bakılıyor daha sonra 1 hafta sonra tekrar kontrole gidiyorsun transfer gunun belırlenıyor rahım kalınlıgına göre

Dondurulmuşta kontrol için adetin 2.günü gidiyorsun rahim kalınlığına bakılıyor daha sonra 1 hafta sonra tekrar kontrole gidiyorsun transfer gunun belırlenıyor rahım kalınlıgına göre
Süper o zaman ya . Ben ilk seferki gibi 2 günde bir gideceğim sanmıştım . Peki transfer ortalama kaç gün sonra yapılır

Süper o zaman ya . Ben ilk seferki gibi 2 günde bir gideceğim sanmıştım . Peki transfer ortalama kaç gün sonra yapılır[/QUOT
benimde karinici odem riskinden dolayi doktorum embriyolari donduralim dedi . adet olunca haber et ilac programina baslayalim dedi. adetimde olunca estrofem ve bir kac ilac kullandim 2hafta sonraya gun verdi bi kontrol etti rahim ici kalinligi vs uygunmu diye ondan bir hafta sonraya transfer oldu. 1 ya da 2kez gidersiniz hakkinizda hayirlisi olsun.

Ne yapip yapamayacagimi şaşırıyorum.kolumu nasıl nereye uzattım falan mesela makinaya çamaşır aticam tedirgin oluyorum.
cok ani hareketlerden kacinin onun disinda egilme oturup kalkma uzanma hic korkma. ben genelde bahcede iki kedim var onlarla vakit gecirdim hafif dolandim ama ilac yazdirma disinda evden cikmadim . cok tedirgin olmayin sadece yavas ve dikkatli hareket edin. insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz. hakkinizda hayirlisi olsun.

cok ani hareketlerden kacinin onun disinda egilme oturup kalkma uzanma hic korkma. ben genelde bahcede iki kedim var onlarla vakit gecirdim hafif dolandim ama ilac yazdirma disinda evden cikmadim . cok tedirgin olmayin sadece yavas ve dikkatli hareket edin. insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz. hakkinizda hayirlisi olsun.
tabletten bi seyler izleyerek vakit gecirdim ama gunde 3lt su ictim her gun istisnasiz ki hala devam ediyorum , sureklide bahceye indim ciktim cok oturmayinda kabiz oluyo insan..bunun disinda olumlu dusunun . :) hayirli haberlerinizi duyariz ins. :):anneadayı:

Back
X