- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
- 53
- Konu Sahibi papatyyaa123
- #1.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlamakla kendine zarar verirsin. Demekki şimdilik zamani değil. Dua ve sabretmen lazımCok kotuyum erken gebelik testi yaptim tek cizgi aglamaktan gozumde yas kalmadi artik dayanicak vucum kalmadi
Haklisin canim ilk soku atlattim tek umidim kaldi yarin kan testi belki diyorum kanda cikarAğlamakla kendine zarar verirsin. Demekki şimdilik zamani değil. Dua ve sabretmen lazım
Hayırlısı. Ama şunu bilki üzülmeyle hiçbirşey düzelmiyor. Bende cok agladim üzüldüm. Ama böylelikle sadece kendime zarar verdim. Sağlık problemleri başladı. Artık doktor doktor dolaşmaktan yoruldum.tek istegim sağlıklı olmak. Bebek olursa hayırlıysa olsun. Deyip dus etmekten başka care yok. Veren Allah yoktanda var eder.olmuyorsa zamanı degildir. Yada hayırlısı böyleymis deyip sabretmek gerekHaklisin canim ilk soku atlattim tek umidim kaldi yarin kan testi belki diyorum kanda cikar
Bebegim sen kan testi yaptirmadan mi negatif oldugunu soyluyorsun anlayamadim idrarsa zaten cikmayabiliyor kanda gormussen negatifi artik tekrar denersin zamani degilmis demek de zor bizler icin ama yapacak birseyimiz yok malesef cok zor birsurec cok ZorHaklisin canim ilk soku atlattim tek umidim kaldi yarin kan testi belki diyorum kanda cikar
hangi ilacı kullanıyordun?Evet kanama olmamasının sebebi ilaçlar. Bende ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl olmuştum.
Yok canim kan testim yarin idrar testi cikmadiBebegim sen kan testi yaptirmadan mi negatif oldugunu soyluyorsun anlayamadim idrarsa zaten cikmayabiliyor kanda gormussen negatifi artik tekrar denersin zamani degilmis demek de zor bizler icin ama yapacak birseyimiz yok malesef cok zor birsurec cok Zor
Benn cok duydum idrarda cikmayip kanda cikan testler ayni anda kandada yapaysin keske negatifi gordugunde herkesde ayni olmayabiliyor neler duyuyoruz sonucda demiYok canim kan testim yarin idrar testi cikmadi![]()
hangi ilacı kullanıyordun?
crinone vaginal jel ve climara bant. Bunları bırakınca reglin başlar dedi doktorum, dediği gibi olduhangi ilacı kullanıyordun?
Birde prednolcrinone vaginal jel ve climara bant. Bunları bırakınca reglin başlar dedi doktorum, dediği gibi oldu![]()
Muhakkak haber ver ;merak ediyorumCanim brn arastirdim progestan geciktirme yapmazmis ama estrofem kullaniyosan o rahmi kalinlastirdigi icin o yaparmis malesef benimde negatif yarin kan testi icin gitcem ama idrarda hic cikmadi olsaydi cikardi![]()
Ümidini yitirme kan test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.canım benimMuhakkak haber ver ;merak ediyorum
Sağol Can'ım bunu duymak bile güzel insan ne de olsa Ümit etmek istiyor internette araştırıp duruyorum ama net cevap yokÜmidini yitirme kan test sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.canım benim
Hayırlısı olsun canım benimde salı transferim var çok heyecanlıyım :)Benim de yarın transfer var. Rabbim yardımcımız olsun zor bu işler.
Ben de çok heyecanlıyım.Hayırlısı olsun canım benimde salı transferim var çok heyecanlıyım :)
Bugun transfer gunun degilmi canim allah yardimcin olsun bebisin simsıkı tutunsun :)Ben de çok heyecanlıyım.
Amin canım. Şimdi merkezdeyim. Dua edin bana :)Bugun transfer gunun degilmi canim allah yardimcin olsun bebisin simsıkı tutunsun :)