dondurulmuş embriyo transferi

Haklisin canim ilk soku atlattim tek umidim kaldi yarin kan testi belki diyorum kanda cikar
Hayırlısı. Ama şunu bilki üzülmeyle hiçbirşey düzelmiyor. Bende cok agladim üzüldüm. Ama böylelikle sadece kendime zarar verdim. Sağlık problemleri başladı. Artık doktor doktor dolaşmaktan yoruldum.tek istegim sağlıklı olmak. Bebek olursa hayırlıysa olsun. Deyip dus etmekten başka care yok. Veren Allah yoktanda var eder.olmuyorsa zamanı degildir. Yada hayırlısı böyleymis deyip sabretmek gerek

Haklisin canim ilk soku atlattim tek umidim kaldi yarin kan testi belki diyorum kanda cikar
Bebegim sen kan testi yaptirmadan mi negatif oldugunu soyluyorsun anlayamadim idrarsa zaten cikmayabiliyor kanda gormussen negatifi artik tekrar denersin zamani degilmis demek de zor bizler icin ama yapacak birseyimiz yok malesef cok zor birsurec cok Zor

Bebegim sen kan testi yaptirmadan mi negatif oldugunu soyluyorsun anlayamadim idrarsa zaten cikmayabiliyor kanda gormussen negatifi artik tekrar denersin zamani degilmis demek de zor bizler icin ama yapacak birseyimiz yok malesef cok zor birsurec cok Zor
Yok canim kan testim yarin idrar testi cikmadi :(

Bende ne yalan soyleyeyim olumsuZ cevaplar cok uzuyor beni yaa icin yaniyor inanki tedavim surecindede bu korku icimde hep ne yapacagim bilemiyorum rabbim hepimize sabir versin teselli etmekde cok zor o ani yasamakda zor hersey cok zor papatyacim inan suan senin hissettiklerini aynen yasiyorum

Back
X