dondurulmuş embriyo transferi

Merhaba arkadaşlar bende ramazan sonrası bahçeçi de tüp bebek düşünüyorum dondurulmuş embriyo transferini daha başarılı dediler yumurta toplandıktan bir ay sonra transfer olacak bu süreç nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bende ramazan sonrası bahçeçi de tüp bebek düşünüyorum dondurulmuş embriyo transferini daha başarılı dediler yumurta toplandıktan bir ay sonra transfer olacak bu süreç nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Tedavin hayirli olsun oncelikle canim benimde senin gibi olucak dr bilgi aldigim kadariyla anlatayim..adetle gidiyosun 12 14 gun yumurta gelistirici tedavi oluyosun yumurta takibin oluyor 2 3 gune bir istenilen olcuye gelince opu yumurta toplami islemi gerceklesiyor dolleme islemi oluyor ve dollenen 3. Yada5.gun embriyolar donduruluyor cunku ohss olma ihtimalin var ki ben yasadim cok kotu bi durum :( daha sonra tekrar adetle gidiyosun rahim olcumu ve rahim kalinlastirici ilaclar veriliyo ve kalinliga bakiliyor adetin 17 ile 21 gunler arasi dondurulmus embriyoyu cozudurup transferi yapiyolar uzun uzun yazdim ama :)

Kızlar hepinize merhabalar , dondurulmuş embriyo tazeden daha mı yüksek başarı elde ediyor ? Yazılarınızı okudum doktorlar embriyolarınızı dondurup bekletiyormuş, hepinize hayırlı hamilelikler .

Kızlar hepinize merhabalar , dondurulmuş embriyo tazeden daha mı yüksek başarı elde ediyor ? Yazılarınızı okudum doktorlar embriyolarınızı dondurup bekletiyormuş, hepinize hayırlı hamilelikler .
Evet canim artik dondurulmus tedavi daha iyi yarar sagliyormus hem ohss olma riski yok hemde rahim dinlenmis oluyor donmus transferde

Iyi aksamlar kizlar :) hic sesiniz cikmiyor yokmu tedavisi baslayan transferi olan yada sonuc bekleyen sonucu belli olan :21:bizimle paylasirmisiniz surecinizi kullandiginiz ilaclari neler yapiyorsunuz bilgilendirelim birbirimizi :KK200:

Teşekkürler. Benim 2 ilk gün 2 tane 4. Gün embriyom var. Karar veremedim. Hangisini koydurtmali
2 taneyi neden ilk gun dondurmuslar? Yeterli bölünme olmuş diye mi? Valla bu işlerin ınan garantisi olmuyo, embriyologun bilgi verecektir mutlaka.hangi ikisi olursa olsun Allah yüzünü gul durur insallah.hakkında hayırlısı olsun.

2 taneyi neden ilk gun dondurmuslar? Yeterli bölünme olmuş diye mi? Valla bu işlerin ınan garantisi olmuyo, embriyologun bilgi verecektir mutlaka.hangi ikisi olursa olsun Allah yüzünü gul durur insallah.hakkında hayırlısı olsun.
Bilmiyorum neden böyle yaptilar. Teşekkürler. Hayirlisi inşallah amin

selam arkadaşlar
ben bu ay dondurulmuş embriyolarla tedaviye başladım. bu gün adetimin 15. günü ve e2 yaptırmam istendi. e 2 937 çıktı. climera forte bantlarından kullandım. değer çok yükseğe benziyor. iyi mi kötü mü bilemedim yarın kontrolüm var . iptal edilcek diye korkuyorum... durum nedir...

hanımlar mrh, dondurulmuş embriyolarımın oldugu klinikte transferimi yapmak istemiyorum. başka bir kliniğe taşımak istiyorum. bu şekilde yaptırıp sonuç alabilen varmı acaba? ACİL YARDIM LÜTFEN..

Cok haklisin canim bazen o hissiyat geliyo.. nasibim degilse zaten olmayacak ama nasibimse de hicbir aksilik onlari benden almayacak insaAllah

Ailede cok yakinlarim disinda birkac arkadasim var sadece tedavi surecimi ve hamile oldugu bilen... onlar gibisiniz bana ayni.. samimi icten.. onlardan aldigim teselliyi sizlerden aliyor olmak o kadar guzel ki.. burda oyle guzel dualarla birlesen yurekler var ki.. cok tesekkur ederim .. Allah razi olsun ...iyiki varsiniz
canım merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sana sormak istediğim birşey varda,ben tüp bebeğimi yaptırdığım klinikten memnun kalmadım orda da 4 tane embriyom var başka bi klinikte transferimi yapsam başarı şansım falan düşer mi? bi bilgin var mı bu konuda?

Kuzum üzülme ve hstaneni değiştir ben artık anladım kı ordan bişey cıkmaz unutlarım gitti bitti.dondurulmuslarım kalmasın diye deniyorum bende yoksa devam etmiycem.doktoru seviyorum ama iş doktorla bitmiyor.sende lütfen üzme kendini.belirtilere takılmamak lazım çünkü bende kızımda hiç belirti yasamadım
dondurulmuşlarla neden başka klinikte denemediniz?

canım merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sana sormak istediğim birşey varda,ben tüp bebeğimi yaptırdığım klinikten memnun kalmadım orda da 4 tane embriyom var başka bi klinikte transferimi yapsam başarı şansım falan düşer mi? bi bilgin var mı bu konuda?

Amin insaAllah canim

Ben dondurulmuslarin tasinilabilirligi var mı hic bilmiyorum inan.. hatta o klinik embriyoyu disari vermeyebilir bile.. bi arastirmak sormak lazim

Merhaba,embriyolarinizi başka bir kliniğe tasiyabilirsiniz,zarar falan gelmez bunu yapan çok insan var.aynı şehir icinde mi başka bir sehiremi taşımak istiyorsunuz.

Back
X