- 7 Ağustos 2016
- 81
- 76
- 3
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
- #1.461
ınsaAllah budefa olur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardimcin olsun arkadasim ins tutunur bebisin. benimde 5 gun dondurulmuş transferi oldu 2 tane ve 4 gunum. sana niye tek embiyo verdiler?merhabalar kader arkadaslarım...bende dun dondurulmuş 5. gun embrıyo transferı oldum ve 8.denemem sızlerın arasına katılıp bu sınav sonucu gıbı bekledığımız gunlerde sızlerle dertlesmek ıstedım...tek embrıyo transferı oldu kafam karmasık dua ıle...
ınsaAllah pozıtıf sonuc alırsın sendeallah yardimcin olsun arkadasim ins tutunur bebisin. benimde 5 gun dondurulmuş transferi oldu 2 tane ve 4 gunum. sana niye tek embiyo verdiler?
Hayırlı ugurlu olsun insallah.8.deneme olduğuna göre yapilicak tüm testler yapılmıştır heralde.merhabalar kader arkadaslarım...bende dun dondurulmuş 5. gun embrıyo transferı oldum ve 8.denemem sızlerın arasına katılıp bu sınav sonucu gıbı bekledığımız gunlerde sızlerle dertlesmek ıstedım...tek embrıyo transferı oldu kafam karmasık dua ıle...
amin ins. bu yolda bekleyen herkeze pozitif sonuc almaui hostersin mevlam.ınsaAllah pozıtıf sonuc alırsın sende
Allah razı olsun...evet acıbademde yapıldı ve sanırım hepsı yapıldı...artık sadece beklemek kaldıHayırlı ugurlu olsun insallah.8.deneme olduğuna göre yapilicak tüm testler yapılmıştır heralde.
Sonuç ne oldu?günaydın kızlar bugün taransferimin 12. günü yani test günüm ama cesaret edip kan vermeye gitmedim arkadaşım da dış gebelik felan olur tehlikeli olabilir dedi aklım biraz karıştı açıkcası sizce ne yapmalıyım .......?
Hayırlısı. Pes etme sakınkızlar dün snucumu aldım malesef negatifi gördüm çk üzgünüm ...![]()
Canim insallah saglikla sihatle pozitifi gorup kucagina alirsin bebegini ve bu son denemen olur allahin izniyle o tek embriyon seni hic birakmaz evet bekleme sureci en zoru birlikte bu zorlu zamanlari dertlesip atlatabilirizmerhabalar kader arkadaslarım...bende dun dondurulmuş 5. gun embrıyo transferı oldum ve 8.denemem sızlerın arasına katılıp bu sınav sonucu gıbı bekledığımız gunlerde sızlerle dertlesmek ıstedım...tek embrıyo transferı oldu kafam karmasık dua ıle...
Aminn Amin Amin....tum bekleyen arkadaslarımda ınsaAllah..bu defa cok yatmıyorum dondurulmus embrıyo olmasıylada vucudumda hıc agrı yok cok hafıfım ve bazen embrıyo unutuyorum.)))ılk defa donmus ve tek embrıyo oldu hayırlısı ınsaAllah bebışım benımledır:)))Canim insallah saglikla sihatle pozitifi gorup kucagina alirsin bebegini ve bu son denemen olur allahin izniyle o tek embriyon seni hic birakmaz evet bekleme sureci en zoru birlikte bu zorlu zamanlari dertlesip atlatabiliriz
Canim onca asamalardan gunlerden gecip tek embriyon kalmis bence kesin annesine tutunmak icin bukadar guclu oldu bebisin allahin izniyle test gunun ne zamanAminn Amin Amin....tum bekleyen arkadaslarımda ınsaAllah..bu defa cok yatmıyorum dondurulmus embrıyo olmasıylada vucudumda hıc agrı yok cok hafıfım ve bazen embrıyo unutuyorum.)))ılk defa donmus ve tek embrıyo oldu hayırlısı ınsaAllah bebışım benımledır:)))![]()
İnsaAllah guclu bebısım benımledır...Test gunum 17 Agustos insaAllah..Canim onca asamalardan gunlerden gecip tek embriyon kalmis bence kesin annesine tutunmak icin bukadar guclu oldu bebisin allahin izniyle test gunun ne zaman
Adetın olunca bı rahatla oyle transfer ol canım...benımde 3 aydır suruyordu tedavım ıkı ay sonra transfer edildi ilk defa suanda hıc transfer olmus gıbı hıssetmıyorum yatamıyorumda bakalım hayırlısı...Insallah senın bebısınde sabırsızlıkla sana tutunmayı beklıyordurBenim de 5.denemem 1tane embriyom var dondurulmuş adet olamadım stresten adetim gecikti bugün 32.günüm hala olmadı ve belirtim de yok.bu ay transfer olmasam mı ?geciktiği için 6ağustos benim de genetikten 1tane çıkttı inş tutar senin inş
Merhaba,canim benim 14 mart adet tarihim di ikinci gün rahime bakildi kist myom vs varmi diye ,transfere kadar uc kere kalinligina bakildi (15 günde),28 martta da transferim oldu.Arkadaslar merhaba bir sorum olacak. Dondurulms transfer olanlar, adetn kacnci gunu tansfer islemi oldu ortalama. Bu sornn cevabi cok onemli bnm icn. Bir de doktr rahm kalnlgni takp etmk icn ne sklkla kontrol edyor
Tesekkrler cevap icn tatlm :) saglkla al bebisni kucagnaMerhaba,canim benim 14 mart adet tarihim di ikinci gün rahime bakildi kist myom vs varmi diye ,transfere kadar uc kere kalinligina bakildi (15 günde),28 martta da transferim oldu.
Natural mi ? İlaçlı mı? YapıldıMerhaba,canim benim 14 mart adet tarihim di ikinci gün rahime bakildi kist myom vs varmi diye ,transfere kadar uc kere kalinligina bakildi (15 günde),28 martta da transferim oldu.
Transferin natural mi? İlaçlı mı? OlduAdetın olunca bı rahatla oyle transfer ol canım...benımde 3 aydır suruyordu tedavım ıkı ay sonra transfer edildi ilk defa suanda hıc transfer olmus gıbı hıssetmıyorum yatamıyorumda bakalım hayırlısı...Insallah senın bebısınde sabırsızlıkla sana tutunmayı beklıyordur