- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
- Konu Sahibi papatyyaa123
- #1.281
gerçekten kalınlaşır mı o günlerde? doktorun aramasını bekliyorum şimdi. daha önce de 2 tane negatifim var o kadar korkuyorum ki yine olmayacak diye. geçen defa 12. gün 9 mm çıkmıştı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sebastian canım korkma kalınlaşır o güne kadar birde nar suyu iç ..bunu içip de kalınlaştığını söyleyen baya arkadaş var ama paket alma alıp kendin evde sık iç..merak etme yeterli kalınlığa ulaşacaktır stres yapma..gerçekten kalınlaşır mı o günlerde? doktorun aramasını bekliyorum şimdi. daha önce de 2 tane negatifim var o kadar korkuyorum ki yine olmayacak diye. geçen defa 12. gün 9 mm çıkmıştı.
sebastian canım korkma kalınlaşır o güne kadar birde nar suyu iç ..bunu içip de kalınlaştığını söyleyen baya arkadaş var ama paket alma alıp kendin evde sık iç..merak etme yeterli kalınlığa ulaşacaktır stres yapma..
anladım canım mevsim geçince bulmak da zorlaşıyor, ananası da duydum kalınlık için zannedersem o her yerde var.yapma kendini hemen bırakma olumsuz düşünme,birde şöyle düşün bebek tutunduktan sonra kaybetmekten se transfer iptali çok daha iyi..tabiki inşallah böyle bir şeye gerek kalmasın. senin transfer adetin 17-18 civarları olmayacak mı ? zaten o güne kadar istenilen rakama mutlaka ulaşır.dr bununla ilgili bir ilaç verdimi?çalıkuşu nar yok ki burda bütün manavları marketleri gezdimen son bi markette buldum iki tane kalmış onu da hemen aldım sevinçle eve bi getirdim ki içi çürümüş hep. biraz yemeye çalıştım ama çok kötüydü tadı mecburen attım. bakalım olmazsa anneme yollatırım ankaradan. inşallah bekleyen emek veren isteyen herkesin olumlu bir şekilde sonuçlanır. tüm psikolojim altüst oldu valla. geçen transferde de kalınlık iyiydi e2 düşüktü. bir yer düzeliyor diğer taraf bozuluyor
![]()
En erken tahlil yaptıran kim var ben çarşambayı nasıö beklicem daha 1 hafta var şu idrarda erken gebelik testi varmış onunla çıkar mı aceba bilgis olan var mı[/Q bence hic yapma, o testte gormezsen moralin bozulur, kan testinde cikiyorsa bekle canim
Merak etme transfer zamanına kalinlasmis olarak gireceksin inşallah.bende ekstra meyve sebze yiyip icmedim bilmiyordum da.dr sadece bant vermisti onu kullanmistim.hayırlısıyla transferin gelsin guzel haberler alirsin insAllah canim.kızlar benımde yarın kontrolum var cok heyecan yaptım korkuda sardı benı yaa benımde kalınlasmamıssa dıye doktorda sag olsun 15 gun sonra cagırdı kontrole nar suyu pek ıcmedım ama verdıgı ılacı estrofemi dedılerı gıbı saatı saatıne kullandım dakıka bıle oynatmadım vallahı :) sadece bu arada 4tane nar yedım suyu ıcımı yaktı yemesı daha guzel oluyor :) ınşallah kalınlasmıstır hıcde anlamam boyle seylerden bırde rahım asısı yaptırcam transfer oncesı hakkımda hayırlısı cok heyacanlıyım ama cok bıtmek bılmedı tedavım . papatya senle beraber gıtmıstık kontrole aslında bana lucrın ıgnesı vermıslerdı 1ay sonra tekrardan muayeneye gıtmıstım.hala transfer gunum gelcek
Test gunun 10 gun sonra bekle bence erken yapip uzulursen bebegide etkilersin.En erken tahlil yaptıran kim var ben çarşambayı nasıö beklicem daha 1 hafta var şu idrarda erken gebelik testi varmış onunla çıkar mı aceba bilgis olan var mı
Caniimmm bak benim cabuk bitti tedavi sonucu bile aldim noldu sonuc aceleyle olan bir tedavi ve kimyasal gebelim tabiki nasio kismet isi ama bide dogru hasta dogru tedavi olayida var oyuzden inanki gec olmasi daha iyi senin vucudunu o asamaya hazirlama sureci oyuzden kalbini ferah tut heyecanini cok iyi anliyorum ama gunler gecicek gor bak mutlaka yaz ama kontrolden sonrakızlar benımde yarın kontrolum var cok heyecan yaptım korkuda sardı benı yaa benımde kalınlasmamıssa dıye doktorda sag olsun 15 gun sonra cagırdı kontrole nar suyu pek ıcmedım ama verdıgı ılacı estrofemi dedılerı gıbı saatı saatıne kullandım dakıka bıle oynatmadım vallahı :) sadece bu arada 4tane nar yedım suyu ıcımı yaktı yemesı daha guzel oluyor :) ınşallah kalınlasmıstır hıcde anlamam boyle seylerden bırde rahım asısı yaptırcam transfer oncesı hakkımda hayırlısı cok heyacanlıyım ama cok bıtmek bılmedı tedavım . papatya senle beraber gıtmıstık kontrole aslında bana lucrın ıgnesı vermıslerdı 1ay sonra tekrardan muayeneye gıtmıstım.hala transfer gunum gelcek
Progestan ilacina başladın mi kalınlastirmak icinkızlar merhaba benim de bu ay dondurulmuş embriyo transferim olacak. yani olacaktı rahim kalınlığı 7,2 mm çıktı adetin 12. günündeyim. ince mi çıkmış doktordan haber bekliyorum. ankarada olmadığım için farklı bir doktora yaptırdım kontrolü o da ince gibi dedi. sizlerin nasıldı![]()
Bu mevsimde nar yok. Olanda bozuk oluyor. Meyve suyu da icilebilir. Meyve oranı fazla olanlar daha faydalıanladım canım mevsim geçince bulmak da zorlaşıyor, ananası da duydum kalınlık için zannedersem o her yerde var.yapma kendini hemen bırakma olumsuz düşünme,birde şöyle düşün bebek tutunduktan sonra kaybetmekten se transfer iptali çok daha iyi..tabiki inşallah böyle bir şeye gerek kalmasın. senin transfer adetin 17-18 civarları olmayacak mı ? zaten o güne kadar istenilen rakama mutlaka ulaşır.dr bununla ilgili bir ilaç verdimi?
Rahim aşısı nın adı ne. ? Ne için yapilacakkızlar benımde yarın kontrolum var cok heyecan yaptım korkuda sardı benı yaa benımde kalınlasmamıssa dıye doktorda sag olsun 15 gun sonra cagırdı kontrole nar suyu pek ıcmedım ama verdıgı ılacı estrofemi dedılerı gıbı saatı saatıne kullandım dakıka bıle oynatmadım vallahı :) sadece bu arada 4tane nar yedım suyu ıcımı yaktı yemesı daha guzel oluyor :) ınşallah kalınlasmıstır hıcde anlamam boyle seylerden bırde rahım asısı yaptırcam transfer oncesı hakkımda hayırlısı cok heyacanlıyım ama cok bıtmek bılmedı tedavım . papatya senle beraber gıtmıstık kontrole aslında bana lucrın ıgnesı vermıslerdı 1ay sonra tekrardan muayeneye gıtmıstım.hala transfer gunum gelcek
yok canım başlamadım cumartesi başlıcam. crinone jel kullanmak istemiyorum. iğne kullanıcam daha iyi olur diye ne dersiniz?Progestan ilacina başladın mi kalınlastirmak icin
canım dün akşam doktorumla konuştum. belki yanlış ölçmüşlerdir ama 7 nin üzeri bizim için yeterli dedi. progestan iğne mi kalınlaştıracak acaba. iptal etmedi transferi crinone jele başla dedi cumartesi. ben de iğne kullansam olur mu dedim. kalçadan fena yakar ama sen bilirsin dedi. o kadar can acıtan bir iğne mi acaba kendimiz yapabiliyor muyuz.anladım canım mevsim geçince bulmak da zorlaşıyor, ananası da duydum kalınlık için zannedersem o her yerde var.yapma kendini hemen bırakma olumsuz düşünme,birde şöyle düşün bebek tutunduktan sonra kaybetmekten se transfer iptali çok daha iyi..tabiki inşallah böyle bir şeye gerek kalmasın. senin transfer adetin 17-18 civarları olmayacak mı ? zaten o güne kadar istenilen rakama mutlaka ulaşır.dr bununla ilgili bir ilaç verdimi?
Kalçadan yapılıyor. Kendimiz yapamıyoruz. Cok yakıyor. Hap var. Vaginal kullaninca daha etkilicanım dün akşam doktorumla konuştum. belki yanlış ölçmüşlerdir ama 7 nin üzeri bizim için yeterli dedi. progestan iğne mi kalınlaştıracak acaba. iptal etmedi transferi crinone jele başla dedi cumartesi. ben de iğne kullansam olur mu dedim. kalçadan fena yakar ama sen bilirsin dedi. o kadar can acıtan bir iğne mi acaba kendimiz yapabiliyor muyuz.
rahmı transfere hazırlamak ıcın dıger adı dopurganlık asısı dıye gecıyor rahme bır sıvı verdıler transfer ıslemı gıbı bugun oldum ben 26 nısanda transferım olack hayırlısı ıle sadece kotu tarafı benım rahımde kasılalar cıktı bu normal mı hanımlar. kasılma ııcn ılaç verdı doktor ona canım sıkıldıRahim aşısı nın adı ne. ? Ne için yapilacak
Teşekkürler açıklama icin. Ben hiç böyle birşey duymadımrahmı transfere hazırlamak ıcın dıger adı dopurganlık asısı dıye gecıyor rahme bır sıvı verdıler transfer ıslemı gıbı bugun oldum ben 26 nısanda transferım olack hayırlısı ıle sadece kotu tarafı benım rahımde kasılalar cıktı bu normal mı hanımlar. kasılma ııcn ılaç verdı doktor ona canım sıkıldı
bende duymamıstım :) denedım bakalım ne olacak. bende rahım kasılmadı dıye bırsey duymamısıtm netten baktıgımda transferı olumsuz yonde etkılyıormus canımı sıktı durduk yereTeşekkürler açıklama icin. Ben hiç böyle birşey duymadım