dondurulmuş embriyo transferi

2 kez

2 kez cekildi canim histereskopi aslinda ilki tuttu ama devami gelmedi 2.kimyasal daha adet olmadim ilaclari bugun biraktim ama on gorusme icin randevu aldim sen nezaman baslicaksin
Can'ım yarın histereskopiyi yaptırıyorum bir de bağışıklık sistemime özel kan tetkikleri yapılacak anti kor diye duydum sanırım haberleri veririm insan istemez normalde birşey çıksın diye dua ediyorum ya!

canım dün akşam doktorumla konuştum. belki yanlış ölçmüşlerdir ama 7 nin üzeri bizim için yeterli dedi. progestan iğne mi kalınlaştıracak acaba. iptal etmedi transferi crinone jele başla dedi cumartesi. ben de iğne kullansam olur mu dedim. kalçadan fena yakar ama sen bilirsin dedi. o kadar can acıtan bir iğne mi acaba kendimiz yapabiliyor muyuz.
Transfer zamani jel yerine igne duydum onu yapsam olmaz mi diye sordugum da, canin cok yanar jel en az onun kadar etkili dediler.kalcadan kendin yapamazsın bacakdan olsaydı neyse.benim dr rahim kalınlığını 9 üzeri olsa daha iyi diyor ama bilemiyorum dr un yeterli demiş se vardır bir bildiği.

CICEK7434 canım kasılma olayını bende ilk defa duydum ama bak doktorun zaten ilacını da vermiş.canini sıkma inşallah herşey güzel olacak:KK15:

Can'ım yarın histereskopiyi yaptırıyorum bir de bağışıklık sistemime özel kan tetkikleri yapılacak anti kor diye duydum sanırım haberleri veririm insan istemez normalde birşey çıksın diye dua ediyorum ya!
Aaa cok sevindim canim insallah bisey cikmaz ama yinede vicdanen herseyi yapalim merak etme daha once oldumu bilmiyorum ama cok rahat bende genetik test ve pihtilasma testi yaptirayim diyorum pazartesi dr goruscem buarada hala adet olmadim normalmi

Kizlar izmir irenbe kaan bozkurt hakkinda bilgisi olan duyan varmi :)

Merhabalar ben gidiyorum kaan beye yumurta toplamam yapildi embriyolarim donduruldu mayista transferim olacak bende olumlu seyler okudugum icin tercih ettim suan icin her sey yolunda ama iletisim sikintisi var az daha duyarli olsa hic fena olmazdi

Kesinlikle Aral Özbal ı öneririm. Daha önce irenbedeydi şimdi kendine özel bir muayenehane açtı. Benim doktorum o. 12 nisanda transferimi yaptı. Histereskopi, opu gibi işlemlerimi de... İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Açamazsa bile mutlaka en kısa zamanda kendisi bana dönüyor. Ve enerjisi muhteşem. Mükemmel bir insan o. Çevremdeki çok kişi de sayesinde evlat sahibi olmuştur. Mutlaka araştır derim ;)

Aaa cok sevindim canim insallah bisey cikmaz ama yinede vicdanen herseyi yapalim merak etme daha once oldumu bilmiyorum ama cok rahat bende genetik test ve pihtilasma testi yaptirayim diyorum pazartesi dr goruscem buarada hala adet olmadim normalmi
Can'ım birşey çıktı ve çok sevindim ! Yapışıklık varmış halledildi şimdi de bağışıklık sistemim için kan testi gerekirse lenfosit aşısı ki eşinden alıp sana verilen beyaz hücrelermiş, onu yapacak
Adetine gelince ilaçları bırakalı kaç gün oldu?

Can'ım birşey çıktı ve çok sevindim ! Yapışıklık varmış halledildi şimdi de bağışıklık sistemim için kan testi gerekirse lenfosit aşısı ki eşinden alıp sana verilen beyaz hücrelermiş, onu yapacak
Adetine gelince ilaçları bırakalı kaç gün oldu?
Bak gordunmu demekki oyuzden tutunamiyomus bebesilerin ama olsun en azindan halledilebilen bir sorunmus ve cozulmus :) valla bende pazartesiyi iple cekiyorum bakalim nasil yol izlencek haber veririm bende bazen halledilebilen sorun ciksa bari diyorum :D senin digerlerine gerek bile kalmicak gor bak :KK200:

Canim bende onu dusundum adet sokturucu kasıklarim belim cok fena sen ilac birakali nekadar oldu
Canım benim 2 gündür kahverengi beyaz tuhaf bi rennk akıntım var adet mi değilmi anlayamıyorum vajinal progestan kullanmıştım günde 4 tane acaba onun kalıntısı mıdır ? Senin geldi mi cnm?

Canım benim 2 gündür kahverengi beyaz tuhaf bi rennk akıntım var adet mi değilmi anlayamıyorum vajinal progestan kullanmıştım günde 4 tane acaba onun kalıntısı mıdır ? Senin geldi mi cnm?
Evet canim once benimde senin gibi kahverengi oldu sonra bugun normal adete dondu

Kızlar bugün transferimin 5. Günü predictor erken gebelik testi diye bişey almıştım eczaneden onu yaptım yanında çok silik ama çook silik bi çizgi daha çıktı emin olamadım ben mi öyle görmek istiyorum yoksa gerçekten var mı diye yarım sabah işk idrarla temrar yapıcam daha önce deneyen var mı? Eşim yok burda çixgi sen öyle görmek istiyosun diyo tabikii de belki haklıdır

Kızlar bugün transferimin 5. Günü predictor erken gebelik testi diye bişey almıştım eczaneden onu yaptım yanında çok silik ama çook silik bi çizgi daha çıktı emin olamadım ben mi öyle görmek istiyorum yoksa gerçekten var mı diye yarım sabah işk idrarla temrar yapıcam daha önce deneyen var mı? Eşim yok burda çixgi sen öyle görmek istiyosun diyo tabikii de belki haklıdır
Canım test için erken bir daha yapma bence sinirlerini yıpratır başka birşeye yaramaz

Bak gordunmu demekki oyuzden tutunamiyomus bebesilerin ama olsun en azindan halledilebilen bir sorunmus ve cozulmus :) valla bende pazartesiyi iple cekiyorum bakalim nasil yol izlencek haber veririm bende bazen halledilebilen sorun ciksa bari diyorum :KK70: senin digerlerine gerek bile kalmicak gor bak :KK200:
İyi Dilek'lerin için çok sağol. Kanlar teste gitti bakalım hayırlısı, yine haberleşelim

Arkadaşlar merhaba. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. İkinci deneme için kolları sivadik geçen ay transfer olacaktı rahim kalınlığı yeterli değildi diye iptal oldu 5 mm di :( bu ay adetin 5.günü 7 mm dedi. Nasıl sizce artar mi yine iptal olur diye korkuyorum çok

Canim benim transferim oldu kimyasal malesef dondurulmus 2500 verdim canim
Saol cevapladığın için inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz... Bende 2 ay beklicem benimde akıntı adete dönde doğum kontrol hapı kullanıcam kendine gelsin diye sennkullanmışmıydın

Back
X