dondurulmuş embriyo transferi

Saol cevapladığın için inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz... Bende 2 ay beklicem benimde akıntı adete dönde doğum kontrol hapı kullanıcam kendine gelsin diye sennkullanmışmıydın
Yok canim ben hic kullanmadim nicin kullancaksinki

Arkadaşlar merhaba. İlk denememiz kimyasal ile sonuçlandı. İkinci deneme için kolları sivadik geçen ay transfer olacaktı rahim kalınlığı yeterli değildi diye iptal oldu 5 mm di :KK43: bu ay adetin 5.günü 7 mm dedi. Nasıl sizce artar mi yine iptal olur diye korkuyorum çok
Nar suyu ic

Kızlar kafanıza göre içmeyin öyle herseyi ben bi ara iltihap için maydanoz suyu içiyordum doktor düşük Bile yaptırır dedi arkadaşa yeşil cay iyi gelmiyormuş doktor yasakladı doktorunuz ne derse onu yapın

Kızlar kafanıza göre içmeyin öyle herseyi ben bi ara iltihap için maydanoz suyu içiyordum doktor düşük Bile yaptırır dedi arkadaşa yeşil cay iyi gelmiyormuş doktor yasakladı doktorunuz ne derse onu yapın
Aynı fikirdeyim! Doktor vermedikçe içilmemeli nar suyu falan

Ibrahim Saraçoğlu rahmi kalinlastirmak icin tavsiye etmiş. Hamile olanlar icmesin diye belirtmiş
Evt hamile olanlar için tavsiye edilmiyor. İçmeye devam etmeyi düşünüyordum açıkçası. En azından zararı yoktur diyorum ancak bugün kontrolde pek işe yaramamış olduğunu gördüm sadece 7 mm olmuş o kadar estrofeme rağmen. Bu ay da iptal olacak büyük ihtimalle dedi doktorum

Evt hamile olanlar için tavsiye edilmiyor. İçmeye devam etmeyi düşünüyordum açıkçası. En azından zararı yoktur diyorum ancak bugün kontrolde pek işe yaramamış olduğunu gördüm sadece 7 mm olmuş o kadar estrofeme rağmen. Bu ay da iptal olacak büyük ihtimalle dedi doktorum
Estrofem bilmem ama progestan cok etkili rahmi kalinlastirmak icin

Progestan rahimi kalınlaştırmıyo, sadece estrofemle kalınlaşan rahim duvarının kuruyup dökülmesini önlüyo, yapay hamilelik hormonu gibi düşünün vucüt progestanla rahim duvarının kanamasını engelliyo hamileymiş gibi davranmasını sağlıyo yani rahimin.

Benim doktor niye vermedi ki progestani acaba. Madem dökülmesini önlüyor: ( iki aydır tam rahim kalinlasmaya başladı derken lekelenme başlıyor ve rahim duvarı dökülüyor galiba. Incelmeye başlıyor ve transfer iptal oluyor :( adetlerim duzelmedi bi türlü ilk denemeden sonra: (

Bir bildiği vardır doktorunun aklına takılanı direk ona sor bence
Benim doktor niye vermedi ki progestani acaba. Madem dökülmesini önlüyor: ( iki aydır tam rahim kalinlasmaya başladı derken lekelenme başlıyor ve rahim duvarı dökülüyor galiba. Incelmeye başlıyor ve transfer iptal oluyor :KK43: adetlerim duzelmedi bi türlü ilk denemeden sonra: (

Back
X