Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer günü 10.5 çıktı ekstra ilaç ilave etti bana doktorumyarın dondurulmuş embriyo transferim var. ilaçlardan sonra kan verdim ve progesteron değerim 70 çıktı. Doktorum transfere uygun dedi ama bazı yerlerde okuduğum 40 üstü yüksek kabul edilir yazıyordu? sizce sonuç nasıl sizin değeriniz neydi?
evet 10 değeri düşük ama benimde 70 çıkması normal mi acaba doktorum sorun yok dedi ama bilemiyorum. 3. transferim olacağı için daha temkinliyim..Transfer günü 10.5 çıktı ekstra ilaç ilave etti bana doktorum
Normalde 15 olması gerekiyor çok düşük değil ama ekstra ilaç vereyim dedi şuan onu kullanıyorum ama bence sorun değildir ya 70 çünkü ben araştırdığımda en üst limit diye bişey yok yazıyorduevet 10 değeri düşük ama benimde 70 çıkması normal mi acaba doktorum sorun yok dedi ama bilemiyorum. 3. transferim olacağı için daha temkinliyim..
Ya birşey soracağım ben transfere gittiğim gün tahlil yapıldı 10.5 çıktı biraz düşük ilaç ilave edeceğim dedi ama bir sorun oluiturmaz değil mi çünkü size transfer öncesi yapılmış18 di benim transferden bir gün önce okey demişlerdi. Bazı yüksek değerler rahim penceresinin erken kapandığı ı gösteriyor. Orda senkronizasyon yani rahim reseptivesi bozuluyor. Ama gene de transfer yapıyorlar
şöyle bi durum var fitil ve iğne desteği beraberse cıkan sonuç normal bu arada kanda bu kadar yüksek olması vajinada bu etkiyi yarattığını göstermiyor o nedenle içiniz rahat olsun.evet 10 değeri düşük ama benimde 70 çıkması normal mi acaba doktorum sorun yok dedi ama bilemiyorum. 3. transferim olacağı için daha temkinliyim..
evet zaten destek atmak için istiyorlar değeri. Yani ne kadarlık bir desteğe ihtiyaç var görmek için. Ben fitil kullanıyordum sadece sonrasında progestan dex ekkendi hemenYa birşey soracağım ben transfere gittiğim gün tahlil yapıldı 10.5 çıktı biraz düşük ilaç ilave edeceğim dedi ama bir sorun oluiturmaz değil mi çünkü size transfer öncesi yapılmış
Ben progestan fitil ve progestan dex transfer hazırlığından beri kullanıyorum değer bu şekilde çıkınca duphaston diye bi ilaç ekledi bana daevet zaten destek atmak için istiyorlar değeri. Yani ne kadarlık bir desteğe ihtiyaç var görmek için. Ben fitil kullanıyordum sadece sonrasında progestan dex ekkendi hemen
sorun olmaz bazı doktorlar transfer öncesi bazıları aynı gün istiyor. benim 3. transferim olacak üç transferimde aynı merkezde aynı doktorla yapıldıYa birşey soracağım ben transfere gittiğim gün tahlil yapıldı 10.5 çıktı biraz düşük ilaç ilave edeceğim dedi ama bir sorun oluiturmaz değil mi çünkü size transfer öncesi yapılmış
tüm tuşlara basmış diyelim doktorunuz ne zaman test günü ?Ben progestan fitil ve progestan dex transfer hazırlığından beri kullanıyorum değer bu şekilde çıkınca duphaston diye bi ilaç ekledi bana da
inşaALLAH sorun olmaz doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum..18 di benim transferden bir gün önce okey demişlerdi. Bazı yüksek değerler rahim penceresinin erken kapandığı ı gösteriyor. Orda senkronizasyon yani rahim reseptivesi bozuluyor. Ama gene de transfer yapıyorlar
fitil günder 6 tane iğne prolutex 1 tane birde duphalon verdi bu 3. sürecimde farklı olarakşöyle bi durum var fitil ve iğne desteği beraberse cıkan sonuç normal bu arada kanda bu kadar yüksek olması vajinada bu etkiyi yarattığını göstermiyor o nedenle içiniz rahat olsun.
Adetin 3 günü bakılan 0,115 birde adetin 12 günü bakıldı onda da. 0.110 du bu değerden 5 gün sonra transfer olmuştı ama bir önceki gün bakılmadı hiç sizin değer yüksek çıkmışyarın dondurulmuş embriyo transferim var. ilaçlardan sonra kan verdim ve progesteron değerim 70 çıktı. Doktorum transfere uygun dedi ama bazı yerlerde okuduğum 40 üstü yüksek kabul edilir yazıyordu? sizce sonuç nasıl sizin değeriniz neydi?
bence farklı şeylerden bahsediyoruz sizin değerde çok düşük. taze transfer mi yapılacak sizeAdetin 3 günü bakılan 0,115 birde adetin 12 günü bakıldı onda da. 0.110 du bu değerden 5 gün sonra transfer olmuştı ama bir önceki gün bakılmadı hiç sizin değer yüksek çıkmış
Hayır dondurulmuş protokol böyleydi zaten düşük oldu lutuel farzda düşük çıkar böylebence farklı şeylerden bahsediyoruz sizin değerde çok düşük. taze transfer mi yapılacak size
Tamamdır o zaman içim rahatladı. İlk denememde onun için hakim değilim konulara çok acabalar kafamda süreklisorun olmaz bazı doktorlar transfer öncesi bazıları aynı gün istiyor. benim 3. transferim olacak üç transferimde aynı merkezde aynı doktorla yapıldı
İnşallah ya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım 26 şubattüm tuşlara basmış diyelim doktorunuz ne zaman test günü ?
Benim ilk transferimde 38 di ikinci doğal siklustu onda da 18 çıkmıştıHayır dondurulmuş protokol böyleydi zaten düşük oldu lutuel farzda düşük çıkar böyle