Dondurulmuş embriyo trasnfer öncesi rahimi hazırlamak

Smselie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
621
268
53
Merhaba.dondurulmuş embriyoları olup dondurup gebe kalanlar.bu virüs engeli nedeniyle.hangi ilacı kullanmamazı ve hangi bitkileri yememiz gerektiğini paylaşırsa sevinirim.histereskopi ve laproskopi ameliyat oldum 1 ayı geçti.haziran ayında yaptırmak istiyorum.42 yaşındayım.8.nci denemem.birçok histereskopi ve laproskopi oldum.rahim de yapışıklı nedeniyle.tavsiye alırsak sevinirim.mesela folikasit b12 d vitamin vb ilaçlara başlanmalımıyım gibi...

Destek vitamin ve multivitaminleri.doktorunuz verecektir zaten kafaniza gore vitamin kullanmamalısınız düşük vitamin degeri gibi yuksekligide sakıncalı

canım evet kafana göre vitamin alma ben mesela bahçeci hastasıyım bu dönemde doktorumla online görüşme yaptım onun önerisine göre aldım ilçlarımı

Merhaba.dondurulmuş embriyoları olup dondurup gebe kalanlar.bu virüs engeli nedeniyle.hangi ilacı kullanmamazı ve hangi bitkileri yememiz gerektiğini paylaşırsa sevinirim.histereskopi ve laproskopi ameliyat oldum 1 ayı geçti.haziran ayında yaptırmak istiyorum.42 yaşındayım.8.nci denemem.birçok histereskopi ve laproskopi oldum.rahim de yapışıklı nedeniyle.tavsiye alırsak sevinirim.mesela folikasit b12 d vitamin vb ilaçlara başlanmalımıyım gibi...
Hayirlisi olsun c anın.simdiden bende senin geçirdiğin işlemleri geçirdim ilk denememdi dün 9 haftalik düşük yaptim, 8 tane daha dondurulmuş var onlardan kullanacağım artık:(

Hayirlisi olsun c anın.simdiden bende senin geçirdiğin işlemleri geçirdim ilk denememdi dün 9 haftalik düşük yaptim, 8 tane daha dondurulmuş var onlardan kullanacağım artık:KK43:
Gerçekten zor bir durum.sende ben gibisin.aynı evrelerden geçmişiz.eve dediğiniz gibi kafama göre değil.hocaya sordum gerek yok dedi.evde vardı.ama dediğiniz gibi yine de doktora danışacağım.

Back
X