• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo tüp bebek transferi

Berfinberfin24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
57
Puanlar
98
Arkadaşlar merhaba ben dün tüp bebek transferi oldum dondurulmuş embriyo ile.
Transferden once Estrofem, coraspin progestan kapsül, progestan iğne duphaston kullanmaya başladım. Transfer öncesi de gece uyurken terliyordum terle kalkiyorum gogus hassasiyeti de vardı . Dün transfer oldu .terleme ve göğüs hassasiyeti var. Böyle terleme olması normal mi var mı yaşayan aranızda şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben dün tüp bebek transferi oldum dondurulmuş embriyo ile.
Transferden once Estrofem, coraspin progestan kapsül, progestan iğne duphaston kullanmaya başladım. Transfer öncesi de gece uyurken terliyordum terle kalkiyorum gogus hassasiyeti de vardı . Dün transfer oldu .terleme ve göğüs hassasiyeti var. Böyle terleme olması normal mi var mı yaşayan aranızda şimdiden teşekkürler
Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle bir an önce güzel sonucunuzu alırsınız umarım.
Transfer öncesin de kullanılan ilaçlar özellikle progesteron olanlar göğüsleri çok hassaslaştırıyor. Ben de aynı şekilde devam ediyor T+8 deyim.
Uyku da terleme de oluyor ben de normalde olmazdı terlemiş uyanıyorum ama gün için de olmuyor yine hormol ilaçlarından o da çok normal endişelenmeyin..

Gün içinde evet terleme yok ama gece terliyorum uyurken. Normalde adet öncesi olur da böyle olunca bilemedim

Yaşadığınız her şey çok normal aldığımız hormonlar bunları yapıyor. Bunları belirti olarak da sayamıyoruz maalesef.

Anladım teşekkür ederim bugün zaten 2. Günü transferin yinede insan endişe ediyor maalesef
Çok normal transfer günü hariç bugün 7. Gün her şeyi yaşadım bedenen de duygusal da ama betanın kana geçmesi bile en iyi ihtimalle bugün oluyor. Yaşadığım her şey ilaçların ve ruhen kendime yaşattıklarım olduğunu kendime hatırlatmaya çalışıyorum

Çok normal transfer günü hariç bugün 7. Gün her şeyi yaşadım bedenen de duygusal da ama betanın kana geçmesi bile en iyi ihtimalle bugün oluyor. Yaşadığım her şey ilaçların ve ruhen kendime yaşattıklarım olduğunu kendime hatırlatmaya çalışıyorum
Sizin dondurulmuş embriyo mi transfer edildi . Taze transfer mi

Benimde dondurulmuş tek embriyo . Bu süreçte neler yaptınız ilk üç gün yatarak istirihat edin dediler .
Ya ben genel olarak dinlenmeyi tercih ettim. Evdeyim işe gitmedim. Annem de ben de bir şey kaldırmama da izin vermiyor. İlk üç gün neredeyse hiçbir şey yapmadım. Evin içinde kendi kişisel ihtiyaçlarımla hareket ediyorum. 2 gündür işte bi tabak götüreyim bir şey yapayım diyip kalkıyorum ama ağır bir şey kaldırmıyorum ilaçlardan heralde uyuklamam da çok oluyor.

Siz nasıl geçiriyorsunuz bir de ilk tüp bebek denemeniz mi
Evet ilk benimki . Ben progestan iğne için dışarı çıkıp hastaneye gittim. Onda da dikkat etmeye çalıştım gidip gelirken. İnşallah hayırlı olumlu olur. Beslenmeniz nasıl acaba özellikle yediğiniz şeyler var mı

Evet ilk benimki . Ben progestan iğne için dışarı çıkıp hastaneye gittim. Onda da dikkat etmeye çalıştım gidip gelirken. İnşallah hayırlı olumlu olur. Beslenmeniz nasıl acaba özellikle yediğiniz şeyler var mı
Amin inşallah. Yani bariz bir şey yapmıyorum aslında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Paketli gıdadan uzak dur demişti doktorum o önceliğim. Bir de bende kabızlık oldu sonra ishal oldu gaz promlemim vardı ilaç kaynaklı olduğu için probiyotik alıyorum ekstra olarak siz neler yapıyorsunuz

Amin inşallah. Yani bariz bir şey yapmıyorum aslında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Paketli gıdadan uzak dur demişti doktorum o önceliğim. Bir de bende kabızlık oldu sonra ishal oldu gaz promlemim vardı ilaç kaynaklı olduğu için probiyotik alıyorum ekstra olarak siz neler yapıyorsunuz
Bende hazır gıda çok baharatlı yemiyorum ve tuzsuz veya az tuzlu yemeye çalışıyorum . Sizin de progestan ampul var mı

Evet ilaç olarak yoğun ilaç kullanıyor doktorum işimizi şansa bırakmayalım deyip, progestan ampül var bir de kalçadan 3 günde bir iğne yapıyorum. Onun dışında da kapsül kullanıyorum.
Estrofem
Duphaston
Prograf
Enox diğer kullandıklarım sizinkiler neler

Evet ilaç olarak yoğun ilaç kullanıyor doktorum işimizi şansa bırakmayalım deyip, progestan ampül var bir de kalçadan 3 günde bir iğne yapıyorum. Onun dışında da kapsül kullanıyorum.
Estrofem
Duphaston
Prograf
Enox diğer kullandıklarım sizinkiler neler
Benim progestan ampul
Progestan kapsül
Duphaston
Estrofem
Coraspin

Back
X