• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo tüp bebek transferi

Arkadaşlar merhaba ben dün tüp bebek transferi oldum dondurulmuş embriyo ile.
Transferden once Estrofem, coraspin progestan kapsül, progestan iğne duphaston kullanmaya başladım. Transfer öncesi de gece uyurken terliyordum terle kalkiyorum gogus hassasiyeti de vardı . Dün transfer oldu .terleme ve göğüs hassasiyeti var. Böyle terleme olması normal mi var mı yaşayan aranızda şimdiden teşekkürler
Merhaba! Bende Cuma transfer oldum ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz tabi çok etken zamanlar ama

Merhaba,
Hayırlı olsun öncelikle bir an önce güzel sonucunuzu alırsınız umarım.
Transfer öncesin de kullanılan ilaçlar özellikle progesteron olanlar göğüsleri çok hassaslaştırıyor. Ben de aynı şekilde devam ediyor T+8 deyim.
Uyku da terleme de oluyor ben de normalde olmazdı terlemiş uyanıyorum ama gün için de olmuyor yine hormol ilaçlarından o da çok normal endişelenmeyin..
Sonucunuzu öğrendiniz mi acaba

Merhabalar,
Evet çok şükür pozitif oldu 🥹 dün kese muayenesine gittik her şey yolunda 🧿 haftaya tekrar gideceğiz 🤗
Siz nasılsınız nasıl geçiyor zamanınız?
Bnmde kese oluşmuş bende tüp Bebek kendime yakın hissettim bu an oyuzden yazmak istedim

Gün içinde evet terleme yok ama gece terliyorum uyurken. Normalde adet öncesi olur da böyle olunca bilemedim
Ben tüp bebek tedavisiyle anne olmuş biriyim şuan 6 yaşında ikizlerim var sizi rahatlatmak isterim benimde bu tarz şikayetlerim olmustu ve doktorum bana şey demişti doğal yollarla hamile kalanların bedeni hemen hemen hazır olurmuş gebeliğe yani vücut kendi kendini hazırlanmış bebeğe ama biz tedavi görüyoruz ve transfer oluyoruz öncesinde de bedenimizi ilaçlarla bu sekilde alistiriyoruz gebeliğe hiç korkmayin düşünmeyin Allah gönlünüze göre verir insallah

Ben tüp bebek tedavisiyle anne olmuş biriyim şuan 6 yaşında ikizlerim var sizi rahatlatmak isterim benimde bu tarz şikayetlerim olmustu ve doktorum bana şey demişti doğal yollarla hamile kalanların bedeni hemen hemen hazır olurmuş gebeliğe yani vücut kendi kendini hazırlanmış bebeğe ama biz tedavi görüyoruz ve transfer oluyoruz öncesinde de bedenimizi ilaçlarla bu sekilde alistiriyoruz gebeliğe hiç korkmayin düşünmeyin Allah gönlünüze göre verir insallah
Maşallah ne güzel Allah bağışlasın. Benim sonucum negatif oldu maalesef

Back
X