Dondurulmuş embriyo

Hocam merhaba..bursada ikamet ediyorum ve burada güzel bir merkezde tedaviye başladım bu arada 2. T

• Troid

OY: 0 0,0%
  • Dondurulmuş embriyo

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Hod08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
61
20
3
Hocam merhaba..bursada ikamet ediyorum ve burada güzel bir merkezde tedaviye başladım bu arada 2. Tüp bebek deneyimin ilki eurofertilde negatif sonuçlandı.şimdi ki tedavide 2 yumurtam oldu biri gelişmedi biri de gayet iyi ama bugün transfer için gittiğimde troidim yüksek olduğu için bana seçenekler sunuldu bnmde tek şansım olduğu ve erken menopoz riskin olduğu için üstelik birde yeni öğrendiğim çift rahim sorunum olduğu için dondurmayı tercih ettim..şimdi troidimi düşürüp tekrar transfer olmayı beklicem..çok umutsuzum moralmen çölmüş durumdayım..bide böyle şeylerden de pek anlamıyorum nolur bni aydınlatır mısınız : ((((

Bu arada ilk defa yazıyorum heyecandan herşeyi anlatmaya çalışmışm..TSH ilk 19 su bir haftadır livotironla 12 te düştü inş daha da düşer..çift rahim problemi çözülmicek,yumurta rezervimde çok düşük vesselam tek umudum bugün dondurduğum mevlam inş nasip eder herkese içinde de bana..

Bu arada ilk defa yazıyorum heyecandan herşeyi anlatmaya çalışmışm..TSH ilk 19 su bir haftadır livotironla 12 te düştü inş daha da düşer..çift rahim problemi çözülmicek,yumurta rezervimde çok düşük vesselam tek umudum bugün dondurduğum mevlam inş nasip eder herkese içinde de bana..
Rabbim sana hayirlisini versin.sikma canini rahatla her serde bir hayir vardir.

Orası öyle tevekkülümüz tam şükür ama elimden gelen herşeyi deniyorum..

Opudan sonra embriyoyu dondurunca acaba bi daha ne zmn transfer ederler..

Hocam merhaba..bursada ikamet ediyorum ve burada güzel bir merkezde tedaviye başladım bu arada 2. Tüp bebek deneyimin ilki eurofertilde negatif sonuçlandı.şimdi ki tedavide 2 yumurtam oldu biri gelişmedi biri de gayet iyi ama bugün transfer için gittiğimde troidim yüksek olduğu için bana seçenekler sunuldu bnmde tek şansım olduğu ve erken menopoz riskin olduğu için üstelik birde yeni öğrendiğim çift rahim sorunum olduğu için dondurmayı tercih ettim..şimdi troidimi düşürüp tekrar transfer olmayı beklicem..çok umutsuzum moralmen çölmüş durumdayım..bide böyle şeylerden de pek anlamıyorum nolur bni aydınlatır mısınız : ((((
Merhabalar : tiroıd hormonlarınıızn normale gelmesı gebelık için önem arzetmektedır.( deneyımlı bır endokrınolog kontrolunde olmanız yararlı olur) İlaca baslanması oldukca faydalı olmus. Cift rahım durumu( rahım tup fılmı önemlı)deneyımlı ellerde yapılacak hısteroskopı ( kamera sıstemı ıle rahım içine gırılerek durumun tanısının konulup tedavısının yapılması) ıle cozume kavusturulmalı. Düşük yumurtalık rezervınde tekrar eden tüp bebek denemelerı ıle ( poolıng-havuz sıstemı) embrıo birıktırılmesı ilerdekı gebelıklerınız ıcın oldukca onem arzeder.Tüp bebek basarısında merkez ve laboratuvar kalıtesı oldukca önem arzetmektedır.Dondurulmus embrıo gebelık basarısında da embrıo kalıtesı - dondurma ve çözme teknıklerı gıbı faktorler onemlıdır.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.

Back
X