• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embriyolar çözülüp tekrar dondurulabilirmi....

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
selam kızlar a.s.

transferim oldu ve 4.günümdeyim 5.gün embriyosu 3 tane yavrum benimle şuan.....:CüvCüv:

benim embriyolar 3.gündü çözülüp 5.güne götürdüler ve tekrar dondurup 2 gün sonra çözüp transfer ettiler.....

burda okuduğum kadarıyla çözülenler tekrar dondurulmuyomuş...varmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar.....a.s.

ben tekrardan dondurulabilceğini hiç duymamıştım. zaten kalitelerinde %10-15 oranında düşüş olurmuş o yüzden pek zannetmiyorum tekrardan dondurulabilsin arkadaşım.

mapavrili hakkında hayırlısı olsun cnmmmm

benım dondurulmuş transferım oldu ancak 3 tane transfer yaptı doktorum aralarında haylenyasayanları tekrar dondurdu yanı çözülme işlemı goren yumurtam tekrar donduruldu ve her ıkısıylede hamıle kaldım ancak baska nedenlerden dolayı beeğimi kaybeklerimi kaybettim

Benım dr um dondurulmuş acılmış br yumurta tekrar dondurulup açılınca haylen yasıyorsa bu buyumurta cok sağlıklı ve tutma sansıdiğerlerınden çok yusek demıştı ve oylede oldu

selam kızlar a.s.

transferim oldu ve 4.günümdeyim 5.gün embriyosu 3 tane yavrum benimle şuan.....:CüvCüv:

benim embriyolar 3.gündü çözülüp 5.güne götürdüler ve tekrar dondurup 2 gün sonra çözüp transfer ettiler.....

burda okuduğum kadarıyla çözülenler tekrar dondurulmuyomuş...varmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar.....a.s.

neden 5.güne getirip dondurdular 2 gün snra çözdüler
kaç tane dondurulmuş vardı ben bunu ilk kez senden duydum çözülünce bir daha donmaz diye biliyorum inşallah ikinci kez donar benim de dondurulmuş var ben de onlarla devam edeceğim

mapavrili hakkında hayırlısı olsun cnmmmm

benım dondurulmuş transferım oldu ancak 3 tane transfer yaptı doktorum aralarında haylenyasayanları tekrar dondurdu yanı çözülme işlemı goren yumurtam tekrar donduruldu ve her ıkısıylede hamıle kaldım ancak baska nedenlerden dolayı beeğimi kaybeklerimi kaybettim

Benım dr um dondurulmuş acılmış br yumurta tekrar dondurulup açılınca haylen yasıyorsa bu buyumurta cok sağlıklı ve tutma sansıdiğerlerınden çok yusek demıştı ve oylede oldu
çok sağol canım
inşallah yavrularım sıkı sıkı tutunmuştur bana...... inşallah bi sorun olmaz.....allah hepimize tattırsın bu duyguyu.....

neden 5.güne getirip dondurdular 2 gün snra çözdüler
kaç tane dondurulmuş vardı ben bunu ilk kez senden duydum çözülünce bir daha donmaz diye biliyorum inşallah ikinci kez donar benim de dondurulmuş var ben de onlarla devam edeceğim
canım benim ikinci denemem 10 tane 3.gtün dondurulmuşum vardı daha iyi sonuç alabilmek için 5.güne gidelim dediler nihayetinde 10 taneden 6sı 5.güne gitti ....3 tanesi donduruldu 3 tanesi benimle şu an inşallah....

Back
X