- 6 Mart 2024
- 8.480
- 13.603
- 168
Nie 16. Gun kiBen 17 de transfer oldum. Ben hiç idrar testi yapmıyorum en sağlıklısı kan testiben 16. Gün kan testi vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nie 16. Gun kiBen 17 de transfer oldum. Ben hiç idrar testi yapmıyorum en sağlıklısı kan testiben 16. Gün kan testi vericem
Normalde 15. Gün 3. Gün embriyolarımda ben 15. Gün test veriyorum. Ama pazara denk geldiği için bir gün daha beklemek istedimNie 16. Gun ki
Anladım Benımkıde 3. Gündü 12. Gun test istenmıstı şaşırdım ilk kez 16 duydum :)Normalde 15. Gün 3. Gün embriyolarımda ben 15. Gün test veriyorum. Ama pazara denk geldiği için bir gün daha beklemek istedimvarsa zaten er yada geç belli olacak ha bir gün önce ha r gün sonra
![]()
Başınız sağolsun ben de geçen yıl kedimi kaybetmiştim çok zor oluyor biliyorum ama hafifliyor acısı zamanla, siz şimdi geleceğe odaklanın, kediniz de sizinledir ben öyle düşünüyorumRabbim inşallah tez zamanda o güzel duyguları yaşatır bize
Benim transfer sonrası 4 yıl baktığım kedim öldü o beni çok üzdü elimde olmadan çok ağladım çok üzüldüm . 2 tane transfer edildi ama hiçbir umudum yok bu yüzden birde üstüne negatif görünce 8.günümde
Bana doktorum 9.gun demis 3.gun icinAnladım Benımkıde 3. Gündü 12. Gun test istenmıstı şaşırdım ilk kez 16 duydum :)
Normalde 15. Gün 3. Gün embriyolarımda ben 15. Gün test veriyorum. Ama pazara denk geldiği için bir gün daha beklemek istedimvarsa zaten er yada geç belli olacak ha bir gün önce ha r gün sonra
![]()
Bana doktorum 9.gun demis 3.gun icinAnladım Benımkıde 3. Gündü 12. Gun test istenmıstı şaşırdım ilk kez 16 duydum :)
ben olsam evde test kesinlikle yapmam. 15ci gun bile olsa. Kan testi verin. Artis varsa kontrolunuz altinda da olur gun be gunBugün tekrardan transfer günüm hariç 9.cü gününde testi tekrarladım ama yine negatif![]()
İnsan dayanamıyor kendimi o kadar çok şartladım ki hiç yapmak yok diye ama elim yinede gidiyor . Ama dediğiniz gibi en doğrusu kanBana doktorum 9.gun demis 3.gun icin
ben olsam evde test kesinlikle yapmam. 15ci gun bile olsa. Kan testi verin. Artis varsa kontrolunuz altinda da olur gun be gun
Ben 4. gun evde yapmıştım bide 7. Gun yapmıştım ikisinde de pozitif görmüştümBana doktorum 9.gun demis 3.gun icin
ben olsam evde test kesinlikle yapmam. 15ci gun bile olsa. Kan testi verin. Artis varsa kontrolunuz altinda da olur gun be gun
Ikis gebelik mi oldu sizin?Ben 4. gun evde yapmıştım bide 7. Gun yapmıştım ikisinde de pozitif görmüştüm![]()
Evet elhamdülillahIkis gebelik mi oldu sizin?![]()
Allah saglikli sekilde kavustursun bebeklerinizi sizeEvet elhamdülillah
Evet canım Ikısıde 3. Gün embrıyosu umudunuzu yitirmeyinIkis gebelik mi oldu sizin?![]()
Amin saolun iki embrıyo .Allah saglikli sekilde kavustursun bebeklerinizi size
Ikizlerde erken belli oluyor.
Peki tek embriomuydu yoksa?
Cok tesekkur ederim canimAmin saolun iki embrıyo .
Rabbim size de güzel haberler almayı nasip etsin
Ben bu yüzden umudumu kaybettimBen 4. gun evde yapmıştım bide 7. Gun yapmıştım ikisinde de pozitif görmüştüm![]()
Sizin eger tek embrio ise bence normal ole sonuc almaniz. Hanimefendinin cift embrio oldugu icin ole cikmasi gerekti zatenBen bu yüzden umudumu kaybettim![]()