• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 3.gün embriyosu yardım lütfen

Rabbim inşallah tez zamanda o güzel duyguları yaşatır bize🤲🌸
Benim transfer sonrası 4 yıl baktığım kedim öldü o beni çok üzdü elimde olmadan çok ağladım çok üzüldüm . 2 tane transfer edildi ama hiçbir umudum yok bu yüzden birde üstüne negatif görünce 8.günümde
Başınız sağolsun ben de geçen yıl kedimi kaybetmiştim çok zor oluyor biliyorum ama hafifliyor acısı zamanla, siz şimdi geleceğe odaklanın, kediniz de sizinledir ben öyle düşünüyorum 🥰

Bugün tekrardan transfer günüm hariç 9.cü gününde testi tekrarladım ama yine negatif 😥

Anladım Benımkıde 3. Gündü 12. Gun test istenmıstı şaşırdım ilk kez 16 duydum :)
Bana doktorum 9.gun demis 3.gun icin😂
Bugün tekrardan transfer günüm hariç 9.cü gününde testi tekrarladım ama yine negatif 😥
ben olsam evde test kesinlikle yapmam. 15ci gun bile olsa. Kan testi verin. Artis varsa kontrolunuz altinda da olur gun be gun

Bana doktorum 9.gun demis 3.gun icin😂

ben olsam evde test kesinlikle yapmam. 15ci gun bile olsa. Kan testi verin. Artis varsa kontrolunuz altinda da olur gun be gun
İnsan dayanamıyor kendimi o kadar çok şartladım ki hiç yapmak yok diye ama elim yinede gidiyor . Ama dediğiniz gibi en doğrusu kan

Back
X