dondurulmuş embriyoların başka bir merkeze taşınır mı

sinemiskan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
26
0
86
İzmir
selam aranızda dondurulmuş embriyolarını taşıyan arkadaşlar var mı ya da bu sağlıklı mı bilgisi olan varmı lütfen yardım

Merhaba canım.Evet taşınır.Benim bir arkadaşım var onun dondurulmuşları Alman hastanesinde.O bir dilekce verdi oradan allıb Umuda getirdi...

hayır olmaz benım şifa dan alman hast ordanda umuta tasındı garıbım cok yoruldular bı sakıncası yok olsa doktorum soylerdı mustafa bahçecı bu işin ehli bı adam

hayir bi sakincasi yok arkadasim.arkadasim ist tüp bebekten fettijine tasidi.suan hamile.

bende gördüm bizim merkezde koca bir termosa koydular iki saat yolculuk yapabilirsiniz bir şey olmaz dediler gözümün önünde bir dilekçeyle aldılar embriyolarını

merhaba,ben de hafta sonu alman daki dondurulmuş embriyomu termosa koyup umut tüp bebeğe taşıdım.10 yıllık çocuk sahibi olabilme macerama bir yenisi daha eklenmiş oldu."herkesin çay taşıdığı termosta biz embriyo taşıyoruz..."A:uhm::uhm:llah hepimizin yardımcısı olsun

selam canım bizde taşıcaz dondurmuşlarımızı tedavi başlarken sorun olmayacagını söyledi doktorumuz umuttan şifaya taşınıcak kendileri termosta

merhaba arkadaşlar embrıyoların taşına bildiğinden haberim yoktu benimde dokuz eylülde dondurulmuşlarım var üçüncü denememi irenbede yapmayı düşünüyordum bu bilgiyi öğrenmem çok iyi oldu çok teşekkür ederim ayrıca embriyoların kaç yıl saklandığı konusunda bilginiz varmı

meraba
benin de 7 tane yumoşum adana başkent hastanesinde.ama dondurma işlemi için ücret ödemedim
acaba bende alabilirmiyim.
sizler hep dondurma işlemi için ücret ödediniz değilmi.

ben dondurma işlemi için para ödedim.
arkadaşlar bende şunu merak ediyorum donmuşların transferinde ücret ödüyor musunuz? bu transfer tüp bebek hakkına sayılıyor mu ? lütfen bilen varsa yardım bekliyorum.

siz umuttan niye ayrılıyorsunuz doktorunuz kimdi?

selam canım bizim doktorumuz enver kurttu o ayrıldıgı için bizde onunla devam etmek istedik çok ilgili allah razı olsun çok yardımcı oldu çok kötü şeyler yaşadık hep yanımızdaydı kendisi bizde onunla devam etmek istedik inş. 2010da tekrardan başlıcaz enver beyle

arkadaşlar bende şunu merak ediyorum donmuşların transferinde ücret ödüyor musunuz? bu transfer tüp bebek hakkına sayılıyor mu ? lütfen bilen varsa yardım bekliyorum.

selam bizde embriyo dondurma işlemi için para ödemedik canım dondurulmuşları transfer etmek için ücret alıyolar canım

merhaba bende ikinci tedavimde dondurulmuşları kullanmıştım yine ücret ödedik ama ilkindeki kadar degil ayrıca dondurulmuşları kullandıgımızda devlet karşılamadıgı için ikinci hakkımızda hala duruyor ben 2007 de yaptırmıştım degişiklikler olduysa bilemem

Arkadaslar aranizda dondurulmus embriyolari Kuzey Kibris'a tasiyaniniz oldu mu? Turkiye'den yurtdisina nasil cikarilabiliyor yasal olarak?

Back
X