• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embriyolarını başka merkezde deneyenler?

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
merhaba arkadaşlar benim ilk tüp bebek denememde gebeliğim malesef hüsranla sonuçlandı.şimdi 8 tane embriyom var dondurulmuş. bunları başka bir merkezde denemek istiyorum.bugün görüştüm biryerle..yalnız kafam karıştı malesef embriyolar taşınırken sorun oluşurmu çok merak ediyorum..bu şekilde yapıp gebeliği oluşan varmı?lütfen bana umut olun.. kafamçokkarıştı

benim bildiğim kadarıyla embriyolor nerde dondurulmuşsa orda transfer edilir. yani çözme işlemi dondurulan yerde yapılabilir diye biliyorum. zaten en önemli aşama çözme işlemi transfer fazla farketmez.

Böyle bisi mümkün değil canım onlar koyulu oldu şeyle yeni hstsaneyegelir diye düşünüyorum transfer öyle yapılır cozme işlemimin iyi yapıldı bı yere git bari

canim tasinacagi yer varmi acaba ayni derecede yani ayni soguklukta onu ogrenmen gerek
ben hic duymadim

ben bugün selman laçin beyle görüştüm. bahçeci kliniğinide aradım her ikiside özle bir termos yardımıyla taşınmanın mümkün olacağını söyledi ama ben yinede böyle birşeyi hayata geçiren birileri varmı neler yaşadılar onları merak ediyorum... neticede ikiside istanbulda merekzlerin merkeze ulaşması en falz 30 dkmı alır. ama umarım bi sorun olmaz....

ben de hiç böyle bir şey duymadım açıkçası..sen transferin mi doğru yapılmadığını düşünüyorsun?
bi merkezde hazırlanmış embriyoları başka bir merkeze transfer ederler mi bilemedim şimdi..embriyoların olduğu kliniğe sorman en mantıklısı..

doruk selam canım,
bende bu sefer dondurulmuşlarla deneyeceğim . konu hakkında bi bilgim yok ama umarım gönlünün yattığı şekilde hayırlısı ile olur herşey canım

ben bahcecide tüp yaptırım
şu kadar söylim memorialle almanın çözdürme işlemi çok başarılı
5 tane donmuş spermden 3 saglam çıkıyor bu çok büyük bi başarı bizim donmuş spermle yapıldı başka hastaneler bunu uygulamıyo çözülünce canlı kalmıyolarmış vs diye.. benim arkdaşım hasekiden memoriale aktarmıştı tuttuda valla 3 tane

Back
X