nisanda paylaşalım yaşadıklarımızı ben bu defa daha çok korkuyorum nedense?
slm kızlar benimde nisanın ilk haftası 2ad.dondurulmuşla transferim olucak inşallah.ilaçları kullanmaya başladım.herkese hayırlı tedaviler sağlıklı gebelik ve bebekler diliyorum.
allahım yardımcınız olsun kızlar çok zor bi süreçten geçiyorsunuz ama başaracaksınız en sonunda güvenin kendinize ben başardım . bir rahimle bir yumurtalık vardı sadece . normal yolla hamile kalma sansım sıfırdı 2, tüpbebek denemde başarıya ulaştım çok şükür 4 emriyomda donduruldu.5 yıl saklanabiliyormuş . eger ikinci bi çocuk istersem kullanacagım .genelde bebekhasretini çok çekenler sürekli bebek istermiş ondan heralde
allahım çok büyük hepinizin yüzünü güldürsün hepinizi sevindirsin allah hayırlısını versin canlarım benim
mono rosa canım çok haklısın moral bu işte tedaviden bile daha önemli sonuçta pozitif düşünce hayatın akışını da bir şekilde etkiliyor o yüzden negatif sonucu düşünmemek en iyisi.ama ben şimdi üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyecek bie haldeyim 1 ay kadar önce işten çıkarılmıştım ilk tüp bebek denememde çalışıyordum ve işim zordu doğru düzdün dinlenememiştim bu yüzden tutmadı herhelde diyordum o yüzden işten çıkarıldığımda çok üzülmedim bu defa evde transfer sonrası yatıcam diyordum ama bugün sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım çünkü bir iş teklifi aldım cumartesi eğitime gidiyorum yani bebek isteğimi en az 6 ay ertelemek zorundayım oysa dün doktorumla konuşup ilaç listemi bile almıştım haftaya ilaçlarıma başlayacaktım nisanın ikinci haftasıda transfer yapılacaktı dondurulmuşlarla.bu yüzden canım hayatın neler getireceği belli değil ben rahat rahat bebek yapacağım derken tekrar iş yaşamıma geri dönüyorum bilmiyorum hangisi daha iyi olacak inan sevinemedim bile.herşeyin hayırlısını diliyorum artık.canım sen de kendin için hep hayırlısını iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?