merhaba arkadaslar,
ben de buradakiler gibi kısmetse dondurulmuslarla deneyecegim.kısaca ben de anlatayım derdimi :)
2006 da evlendik eşimle.o zmanlar hiç aklımda bile yoktu bebek falan.taki 2010 a kadar.bi baktım 30 yasını geliyorum.hadi deneyelim dedim ama olmadı.sonra dr gidelim dedik.eşimin spermleri cok az ve tembeldi malesef.asılamay bile uygun degildi.tüp dediler direk.biz de acaba mı derken capa tıpa baslayalım dedik ama bizi delirttiler malum.sonra süleymaniyeye gidelim rapor için dedik.ama biz de nerde o sabır.öğretmeniz ama kredi astı bizi.neyse dedik bi de ona cekeriz kredi cektik te.
ve bir arkadasımın tavsiyesiyle istanbul tüp bebek te ozan beyle görüştük anlastık.rahim filminde 1cm lik polip cıktı.onu aldıralım 1 ay sonra dedik esimin köyüne gittik.malesef orada dah önceden varolan ıtp hastalığım vardı o tekrar etti 6 sene sonra.bir tür kan hastalıgı.pıhtının az olması kanda.hastanede yattım.az kalsın dalağımı alacaklardı.
neyse ki eski dr mu bulduk aldırmadım tedaviyle düzeldim.kortizonla.
bu yaz bari baslayalım dedik ve bismillah dedik.dr hersey cok güzel dedi 16 yumooşum vardı.6 tanesi 1. kaliteymiş.2sini 10 temmuzda transfer ettiler.ben dayanamayıp 20 temmuzda baktırdım kanda negatif.5.gün embriyosuydu.3 gün önce hastanede baktıralım dedik.yine aynı.bu sefer 3 tane buz bebkleri deneyecağim artık kısmetse aynı tarihlerde insallah.adetim oldu hemen zaten ama ağustos sonu gibi...
insallah burada hep beraber seviniriz arkadaslar....