Dondurulmus embriyosunu baska hastaneye tasiyanlar yardimm

Canim varmi bir belirtin falan yarin test gunun duam seninlle ins rabbim sevindirsin seni
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun evde test yaptım iki kez ikiside çift çizgi çıktı ama dün kanamam oldu iğne yaptırdım kesildi bakalım yarın ne olur

Merhaba arkadaslar sizlerin fikrine ihtiyacim var yardimci olursaniz sevirim😉 ben 8 senedir 7 kez tup bebek denemesi yaptim ve sonuc hep husran 5 ve 6. Denemelerim tuttu fakat dusukle sonuclandi ocak ayinda 7. Tedavime basladim ama ilaclarin yan etkisiyle cok fazla yumurtam olustu dondurma karari alindi dondurduk.mart ayinin sonlarinda dondurulmusun tedavisine basladim ama malesefki 3 gun once onunda negatif oldugunu ogrendim ve nedense bunun birazda hastaneyle alakali olabilecegini dusunuyorum ve kaln 2 embriyomu emsey hastanesine tasiyip orda denemek istiyorum sizlere Sorum embriyosunu bi hastaneden bi hastaneye tasiyan varmi tasidiysaniz sonuc ne oldu herhangi bi problem yasaniyormu bu konuda yasadiklarinizdan bilgi verirseniz sevinirim 👍👍👍
Taşımak istediğin hastane ve eski hastane arasında imzalı evrak götürüyorsun onlar sana nasıl olması gerektiğini anlatıyorlar zaten. Daha sonra koca bir bidon içinde sana embriyoları veriyorlar onu çok sarsmadan sallamadan yeni merkeze getirmeni istiyorlar. Ben şişli florence nightingale hastanesinden maslak acıbadem hastanesine taşımıştım. 6 ay donuk kalmıştı embriyom. Transfer edildi ve pozitif sonuç almıştım kızım şuan 3 yaşında.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun evde test yaptım iki kez ikiside çift çizgi çıktı ama dün kanamam oldu iğne yaptırdım kesildi bakalım yarın ne olur
Cok sevindim canim senin adina rabbim tamamuna erdirsin ins bebesini hayirlisi ile kucagina alirsin💗💖💗

Taşımak istediğin hastane ve eski hastane arasında imzalı evrak götürüyorsun onlar sana nasıl olması gerektiğini anlatıyorlar zaten. Daha sonra koca bir bidon içinde sana embriyoları veriyorlar onu çok sarsmadan sallamadan yeni merkeze getirmeni istiyorlar. Ben şişli florence nightingale hastanesinden maslak acıbadem hastanesine taşımıştım. 6 ay donuk kalmıştı embriyom. Transfer edildi ve pozitif sonuç almıştım kızım şuan 3 yaşında.
Cok tesekkur ederim bu bilgi icin tasiyipta olumlu oldugunu duyunca insana daha bi guven geliyor sanki 😊

ben de tasidim embriyolarimi :) hicbir sikinti olmuyor, evraklari hazirliyorlar, elinize bir azot tanki veriyorlar, siz o tanki verip embriyolari koyduruyosunuz sonra diger merkeze gidiyorsunuz orasi teslim aliyor. benimki de 4-5 ay tasittigimiz yerde dondurulmus sekilde muhafaza edildi sonra embriyo transferi yaptirdik yeni merkezde. kolay bir islem insanlar sehirler arasi tasiyormus

ben de tasidim embriyolarimi :) hicbir sikinti olmuyor, evraklari hazirliyorlar, elinize bir azot tanki veriyorlar, siz o tanki verip embriyolari koyduruyosunuz sonra diger merkeze gidiyorsunuz orasi teslim aliyor. benimki de 4-5 ay tasittigimiz yerde dondurulmus sekilde muhafaza edildi sonra embriyo transferi yaptirdik yeni merkezde. kolay bir islem insanlar sehirler arasi tasiyormus
Cok tesekkur icim git gide dahada ferahliyor bu konuda bende bayramdan sonra tasicam ins benimde sakaryadan istanbula gidicekler ins

Merhaba,
Emrbiyo taşıma işlemi tek kişi ile olabiliyor mu? Yani eşim gidip alabilir mi benim imzam olmadan? Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Back
X