• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus embryo le hamle kalanlar ve transfer olacaklar

inşş olumlu olur sonucun cnm kaçıncı günün bugün doktorun kaç ay ara verdi benimki normalde 2 ay veriomuş bana 3 ay verdi ocak adetiyle başlıcaz benim tuttu aslında ama düştüü 6 haftalıkken bide normal yoldan olmuştu onuda 8 haftada kaybetmiştik inş bidaha olmayacakk dondurulmuşlarla bende hamile kalabilirimm...

inşallah cnm 1 ay ara verdik biz çarşamba günü transferim oldu ondokuzunda öğreneceğim sonucunu..sanada geçmiş olsun bu arada cnm.herseyin hayırlısı inşallah buz bebekler sana sımsıkı tutunur..

inşallah cnm 1 ay ara verdik biz çarşamba günü transferim oldu ondokuzunda öğreneceğim sonucunu..sanada geçmiş olsun bu arada cnm.herseyin hayırlısı inşallah buz bebekler sana sımsıkı tutunur..

canım sana histeroskobi yapıldı mı?

ya benim kafam cok karışık aslında rahim filmi temiz ama bi doğal yoldan düşüğüm var bide bu düşünce aklıma takıldı doktorla konuştum 3 den sonra yapıyorum ama zararı olmaz istersen yaptırabiliriz dedi bilemiyorum iyi mi olur kötümüü çok kararsızım...bide doktor aralıkda onu yaparız ocakda dondurulmuşla deneriz dedi sanki peş peşe iyi olurmuki

canım sana histeroskobi yapıldı mı?

ya benim kafam cok karışık aslında rahim filmi temiz ama bi doğal yoldan düşüğüm var bide bu düşünce aklıma takıldı doktorla konuştum 3 den sonra yapıyorum ama zararı olmaz istersen yaptırabiliriz dedi bilemiyorum iyi mi olur kötümüü çok kararsızım...bide doktor aralıkda onu yaparız ocakda dondurulmuşla deneriz dedi sanki peş peşe iyi olurmuki

cnm o konuda hicbirfikrim yok.arka arkaya nasil olur.bana yapilmadi

merhabalar,

bende sonucumu 19'unda öğrenicem. Bu ikinci denemem. Kendimi ne kadar dinlemesem de belirtiler yok değil. Ama işe devam ettiğim için az da olsa unutuyorum.

Rabbim isteyen bu yolda koşturan maddi manevi emek harcayan herkesin hayırlısıyla yüzünü güldürsün, kucaklarını da doldursun :49::49::1::1:

merhabalar,

bende sonucumu 19'unda öğrenicem. Bu ikinci denemem. Kendimi ne kadar dinlemesem de belirtiler yok değil. Ama işe devam ettiğim için az da olsa unutuyorum.

Rabbim isteyen bu yolda koşturan maddi manevi emek harcayan herkesin hayırlısıyla yüzünü güldürsün, kucaklarını da doldursun :49::49::1::1:

amin cnm ben dun test yptm sonuc negatif.insallah sen guzel haberler alirsin cnm

amin cnm ben dun test yptm sonuc negatif.insallah sen guzel haberler alirsin cnm

kaçıncı gününde yaptın acele etmeseydin keşke. Gerçi sana diyorum ama galiba bende yarın yapıcam. Kendime moral vermekte çok başarısızım. Ama Rabbim inşaallah hepimizin yüzünü güldürür. Üzülme desemde duygularına engel olamayacağını biliyorum. Ama şunu unutma Rabbim herşeyin zamanını bilir. Bize düşen elimizden gerekeni yapmak tevvekkülü ona bırakmaktır.

Back
X