• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmus embyo

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar burda hıc benım gıbı olan varmı 2 tane dondurulmus embyom var ve ben karyotıp analızı yaptırdım translokasyon cıktı sımdı doktor dıyorkı ıstersenız bu dondurulmus embyoları pct yapalım cozup saglam cıkarsa bı daha donduralım boyle bı sey basına gelen varmı hıc olurmu cozup bı daha dondurmak kızlar hıc ıcınızde yasayan varmı dondurulmusu cozup bı daha dondurup sonra transfer olan kızlar varsa sonucunuz ne oldu ve sızce bunlarımı denesem yoksa bastanmı yapsam sonra gene denerım olmazsa bunları

Arkadaşım pct derken pgt demek istediğini düşünerek yanıtlıyorum. Bana 2 doktor "dondurulmuş embriyolar pgt için çözüldüğünde hem çözülme aşamasında hemde pgt yapıldıktan sonra bozulabiliyor. Bu yüzden elimizde embriyo kalırmı bunu garantisini veremem" demişti. Ama eminim senin doktorun daha iyi biliyordur. ınşallah hakkında en iyisi olur canım.

ewet canım bozulma ıhtımalı var elımde kalmayabılırde ama kalabılırdemıs bozulmazsa dondurcaklar ama sımdı bende boyle bısey cıktı yanı hanı yapılması gerekıyormus saglıklı olması ıcın ama bılemeyız belkı bunlar saglıklıdır ıstersem boylede koyarlar ama ya saglıksızsa dıyorum o yuzden yapılması ıstıyorum ama boyle olupta cıkan varmı arkadaslar

Arkadaşım inşallah tedavi sürecin olumlu olur. PGT yapılsın ve onlar sana sağlıklı bebecikler olarak geri dönsün. En güzeli "anne anne" diye peşinde dolansın...

arkadasim ben senin yerinde olsam basindan denerim.en azindan fazla yumurta vermis olup sansini yükseltmis olursun.ayrica 2 dondurulmus içinde o kadar masrafa girmene gerek kalmaz.çünkü bildigim kadariyla biraz pahali bi islem oluyo bu pcd.

slm karamel cnm benım dondurulmuslar transfer edılırken 5 tane çözüldü ve hepsı yasadı 3 transfer oldu gerı kalan 2 donduruldu iki ay sonra o dondurulmuş 2 embryo tekrar açıldı ve yaşıyor du ustelık hamıle kaldım ama dış gebelık yasadım umıdını yıtırme canım

Back
X