dondurulmuş tedavisine başladım.lutfen yardım.acıll

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
adetimin 2 gunu gittim doktora.estrofem tablet 2*1 lucrin igneyede başladım hergun 10 10 verdiler . Tedaviye başlayalı 7 gun oldu.rahim kalınlıgı 6.5 nasıl sizce daha artarmı ki.estrofemi gunde 3 e çıkardılar.yardım kızlar.nezaman transfer yaparlarki.

merhaba canım tedavin hayırlı olsun,inşallah sağlıkla mutlu haberlerle tamamlarsın...
benimde 2.denemem oldu dondurulmuşlarımla,bugün 4.günüm...
sanırsam 1haftaya kadar kalınlığın 11mm olur... doktorun düzenli olarak bakacaktır...
11mm olunca da transfer yapılabiliyor... bende öyle olmuştu yani...

Tesekkur ederım.senınkıde hayırlh olsun canım.umut varmı sence olurmuki okadar 7.gun icın 6.5 az degilmi.

bugun kontrole gittim.kalınlık 7.5 olmus. Estrofemi 4 tablete çıkardı.kızlar kalınlaşırmı sizce.

bugun kontrole gittim.kalınlık 7.5 olmus. Estrofemi 4 tablete çıkardı.kızlar kalınlaşırmı sizce.

ahhh benim hiç bi bilgim yok olsa paylaşırdım bende bikaç güne başlıcam dondurulmuşlarla ama hiç bişey bilmiyorummm inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun

Bence bu rakamları düşünerek büyük hata yapıyorsun... Düşünme ... Bırak bunu doktorlar düşünsün... Bu ay olmaz gelecek ay olur... Sen sadece hayırlı olan zamanı izle: ) inşallah bebiş sana bir an evvel tutunur...

ahhh benim hiç bi bilgim yok olsa paylaşırdım bende bikaç güne başlıcam dondurulmuşlarla ama hiç bişey bilmiyorummm inşallah bu tedavinde bebeğine kavuşursun

Hayırlı olsun. İnş sorunsuz devam edersin.teşekkur ederim ilgine.tecrubeli arkadaşlar bize bilgi verirlerse çok sevinicem.

Ins canım.ama dusunmedende olmuyor.ne olucak diye.kaç günde transfer yapıyorlar bilen varmı buarada.

bugün yine gittim 7 .5 çıktı değişmemiş 2 gün sonra tekrar çagırdı kontrole deger artar mı bilmem artık transfer yapılırmı bu şekilde yapılsada tutarmı bilmiyorum morelim çok bozuk

Daha simdiden morelini bozmak icin inanki cok erken cnaim, rahim kalinligi kousunda bisey diyemem canim o kontrolden kontrole beli olur, ama tabiki artcak, degerin de gayet iyi sikinti edilcek bir deger kesinlikle degil, bol bol dua et, bir haftaya kalmaz trasnferin olur sanirsim, hadi haurlisi bende donmuslrar tedavi gordum, 14 gunde yim trasnferden sonra cok sukur pozitif gidiyor, baska sorun olursa elimden geldi kadar yardimci olurum, ama boyle seylere takilma, stres yapma bosuna canim, nins. her sey gonlunuzce olur

teşekkürler sılanaz inşallah sonucunda pozitif olur.sana kaçla transfer yapıldı bide kaçıncı gün transfer yapıldı.tek embriyomu transfer edildi

canım ilk önce hapın sana iyi geleceğini düşün endişe etme .benim tranfsfer 17. günü koydular , 12. günü 9,5 tu .şuan tranferim oldu 3. günüm

canım ilk önce hapın sana iyi geleceğini düşün endişe etme .benim tranfsfer 17. günü koydular , 12. günü 9,5 tu .şuan tranferim oldu 3. günüm

negüzel allah tamamını erdirsin canım inş annesine sıkı sıkıya tutunur12.gün 9.5 ise 17 gün çok daha iyidir ne mutlu sana adetinin kaçıncı günü başladın ilaclara bide neler kullandın estorofem ve lucrin kullanıyorum şimdilik bakalım yarın tekrar kontrollüm var neler olacak bakalım bide sanki adet olucakmışım gibi belirtiler var acaba ilaçlardanmıdır ki...

teşekkürler sılanaz inşallah sonucunda pozitif olur.sana kaçla transfer yapıldı bide kaçıncı gün transfer yapıldı.tek embriyomu transfer edildi

Canim cok sukur sunucum pozitif . 12.gun 426. 14 gunde 960 cikti, cumartesi teklarliycaklar kan tahlilini. Bneim 5 gun embyosuydu, 3 tane transfer edildi, yas 24.5 yurtdisindayim ondan 3 tane

bugun transferim yapıldı kızlar.2 tane embrıyo cozdurmusler.2side cok kaliteliymiş.2sinide transfer yaptılar.inş tutunurlar canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…