- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi mavibirmasal
Kızlar, daha önce iki kez taze transferim oldu. İkisi de olumsuz oldu. Yeni transferim dondurulmuş olacak. Süreç nasıl oluyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hayırlı olsun tek farki.opudan sonra bir sonraki adeti beklemeniz onun dışında kullanacağınız ilaclarda aynıKızlar, daha önce iki kez taze transferim oldu. İkisi de olumsuz oldu. Yeni transferim dondurulmuş olacak. Süreç nasıl oluyor?
Teşekkür ederim canım. Çatlatma iğnesi yapılıyor mu peki?Merhaba hayırlı olsun tek farki.opudan sonra bir sonraki adeti beklemeniz onun dışında kullanacağınız ilaclarda aynı![]()
Hayır canım yapılmıyor. Progestan estrofem prolutex her doktorun farkli tabi ilaçları ben bunlarla hazirlandim dondurulmus transfereTeşekkür ederim canım. Çatlatma iğnesi yapılıyor mu peki?
Teşekkür ederim canım İnşaAllah sonucun pozitif olmuşturHayır canım yapılmıyor. Progestan estrofem prolutex her doktorun farkli tabi ilaçları ben bunlarla hazirlandim dondurulmus transfere
progestan ıgne kullandın mı canım hazırlanırken?Hayır canım yapılmıyor. Progestan estrofem prolutex her doktorun farkli tabi ilaçları ben bunlarla hazirlandim dondurulmus transfere
Ben progestan fitil olarak kullandım canim ama saat önemli cok şaşmaması gerekiyor die biliorum çünkü fitilde de öyleprogestan ıgne kullandın mı canım hazırlanırken?
saatı var mı o ıgnenın?
anladım canım cok sagol,Ben progestan fitil olarak kullandım canim ama saat önemli cok şaşmaması gerekiyor die biliorum çünkü fitilde de öyle
7+2 hamileyim canım oksapar ve prolutexe basladim transfer oncesi hala devam ediyorumanladım canım cok sagol,
iğne kullandın mı hiç trasnfer oncesı ve sonrasında ?
Oyu Maşallah7+2 hamileyim canım oksapar ve prolutexe basladim transfer oncesi hala devam ediyorum
Ay cok dua ediorum amin amin amin inşallah tez vakitteOyu Maşallah
Darısı bizlere olsu
Allah razı olsun kuzumm.Ay cok dua ediorum amin amin amin inşallah tez vakitte![]()
5.gün cift embriyo 1 tanesi tuttu amaAllah razı olsun kuzumm.
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi sana tek embriyo muydu?