Dondurulmuş transferde rahim hazırlama

Merhabalar
Rahim kalınlığının 9 üzerine çıkması için adet itibariyle 15 gün civarında hazırlık yapılıyor benim ilk adet tarihi 5iydi, 19unda transfer oldu
Bir de sanırım embriyo kaçıncı gün embriyosuysa ona göre uyarlamaya çalışıyorlar örneğin 3. Gün için daha az 5. Gün için 2 gün daha çok

Merhaba kişiye gore degisebiliyor. Ben opudan 5. Gun sonra adet oldum 21 gün sonra zoladex igne oldum( lucrinin muadili) o igneden bir hafta sonra adet olmam bekleniyordu olmadim ama rahim yine de iyi durumda olduğu için iğneden 14 gun sonra hazırlığa başladık 4 gun 1 , 4 gün 2 ,3 gun 3 estrofem folim asit ve coraspin kullanarak basladk Perşembe son kontrolum var bu arada hazriliga basladigimiz gun prolaktin ve progesteron icin test istedi . Ona gore transfer gunu belli olacak. 5gun embriyosu

Teşekkür ederim, adetimi bekliyorum başlayacağım bende kaç günlük bir süreç olduğunu merak ettim. İnşallah olumlu sonuçlarla karşılacağımız bir süreç olur.

Bende bunu merak ediyorum gerçekten 5.gün dondurulmuş embriyo için hazırlığa baslıycam ama henüz adet olmadım opudan sonra hemen regl oldum bir kaç gün içinde fakat ikinci renglim normal döngüme göre çarşambaydi bugün pazar ve hala olmadım normal mi merak ediyorum veya bu şekilde gecikme yasayan oldumu neler bekliyor bizi merak ediyorum

Bende rahim hazırlığındayım. Ayın dokuzuna kadar estrofem kullanıcam. Ayın 9 unda bakacaklar rahim kalınlığı ve kan değerlerine uygunsa transferim olacak inşallah. 5.gün embriyosu transfer edilcek bana. 9 yumurtam donduruldu. Sadece çözme işleminde canlanmayan yumurta oluyormuş. Bunun İçin tedirginim. Bir yumurta transfer edilcek, sadece bir yumurta çözecekler sanırım.
Birisinin açtığı konuda okumuştum 4 yumurtası birden çözülmüş 4 ÜFE canlanmamış. Transfer iptal olmuş. Anlamadım 🤷‍♀️
İnaşşallah kazasız belasız güzel sonuçlarla ilerleriz

Back
X