Dondurulmus Transferin kacinci gunu test yapmaliyim

pinkbuyu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
3.217
2.204
333
İstanbul
kizlar cuma gunu transfer oldum. 4. Gun embriyksu konuldu. Kacinci gun kan testinde çıkmaya başlar. Her gun erken gebelik idrar testi yapiyorum cikmadi. Bhgun transferin 4 gunu yine yaptim. Yine cikmadi. Artik umutlanmak da istemiyorum.
En erken ne zaman kan testi yapmaliyim.

kizlar cuma gunu transfer oldum. 4. Gun embriyksu konuldu. Kacinci gun kan testinde çıkmaya başlar. Her gun erken gebelik idrar testi yapiyorum cikmadi. Bhgun transferin 4 gunu yine yaptim. Yine cikmadi. Artik umutlanmak da istemiyorum.
10. gun kanda 12. gun ıdrarda kesınlesebılır. 4. embrıyosuysa da 6 ve 8. gunlere denk gelıyor :) daha 8. gunmus kanda yenı yukselmeye basladı :))

bugün kan testi verin 10 değerinin üstündeyse tutmuş demektir.

bugün kan testi verin 10 değerinin üstündeyse tutmuş demektir.
Tesekkur ederim. Ama sonuc negatif geldiğinde ne kadar olumlu düşünmesem de hayal kırıklığına uğrarim. Haftasonu kan verip olumsuz bile olsa en azindan üzüntümü yaşayıp haftaya olumlu girmek istiyorum. Tekrar tedavj en erken ne zaman başlanır?

olumsuz olursa 1 hafta içinde regl olur bir sonraki dönem donmuşlar konulabilir ama bir ay daha atlamak daha sağlıklı yani 7 + 28 + 28 gibi düşün

soyle canim 21 inde regl gunum. Yine 21 inde regl olurum diye düşündüm. O ay bir dey olmaz. Geriye dondurulmus kalmıyor maalesefm tekrar tup bebek ixin en erken de 21 eylul de başlarım.
Yalniz transferden sonra regl düzeni bozulup 2ya da 3 ay regl olmayabiliyormussun. Umarim oyle bir durum olmaz.

Back
X