arkadaşlar benzer şeyleri yaşadım, keseyi görmeye gideceğim gün birkaç damla kırmızı kan gelip ertesi gün kesilmişti, fakat birkaç gün sonrası biraz daha fazlası geldi ve devam etti, dr. çok açılmadıkça endişelenme dedi, fakat bundan 1 ay kadar önce gündüz birkaç saat uyumuştum, uyandığımda baktım yatağa kadar kan çıkmış, acilen doktora gittik, yolda hala devam ediyordu kanama, ama doktor baktı ve iki kesede yerindeydi, kanamalar kesenin dışında oluyor onlara bir zarar vermez dedi. kanamayla beraber aşırı bir sancılanma olursa işte o çok tehlikeliymiş. sonra progesteron iğnelere geçtik, sabah akşam iğne ve istirahat önerdi, sadece zaruri ihtiyaçlar için kalkıyorum yerimden, şu an 11. haftaya girmek üzereyim. ve 1 hafta öncesine kadar da hep kahverengi lekelenmelerim vardı, dr. kahverengi ise hiç korkma dedi, bunlar önceden yaşanan ve kanallarda kalan o büyük kanamanın dışarı atılması, bitmesi uzun sürer dedi öyle de oldu, her gün bir iki damla kahverengi geldi, 1 haftadır çok şükür kesildi. dilerim yardımcı olabilmişimdir.