Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dondurulmuş tüp yaptırdım 12. gün sonucum 129.78 çıktı.2 gün sonra 669.28çıktı.bugün 17. gün ve kananmam geldi moralim çok bozuk bebekler gitti mi diye çok mereklanıyorum( aynı şeyleri yaşayan ark. war mı??
dondurulmuş tüp yaptırdım 12. gün sonucum 129.78 çıktı.2 gün sonra 669.28çıktı.bugün 17. gün ve kananmam geldi moralim çok bozuk bebekler gitti mi diye çok mereklanıyorum( aynı şeyleri yaşayan ark. war mı??
benimde kanamalarım oldu hemde çok ama herşey çok şükür yolunda hemde şimdi ikizlerime hamileyim doktor ikizlerde karşılaşa biliriyoruz dedi.şimdi bile beyaz akıntım hafif koyu renkli geliyor.yani korkmana genede doktoruna sor.ben şimdi 7+4 günlük bebişlerim.bunlar bazen 20 haftalığa kadar sürüyormuş.ben şimdi haftada bir iğne vurunuyorum.dinlen bol bol.
sevgili nilüfer :
Tebrik ederim hamileligini cnm Allahim tamamnina erdirsin insallah.ne den her hafta igne vurulyuorsun ?ve igne ismini yada ignenin icerigini söylermisin? tsk ederim.sevgilerimle