Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bence bebişşlerine güven kaliteliler donduruluyor zaten çözüldüğünde güçlü olduklarından genelde ayakta kalıyolar Şeniz bende transferde öğrenmiştim nasıl olduklarını çünkü o gün erkenden çözmüşler. benim tedavimde 15 gün sürdü.

çok çok teşekkür ederim canım cvp için....allah yavrunu sana sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah....

dondurulmuş anne adayları benim sonucum malesefki NEGATİF ...hakkımda hayırlısı böyleymiş....
ama dondurulmuşlarımı 2. kez kullanmak için hazırım ben...ama ne zaman tam bilmiyorum...dr. bir adet geçmesi lazım dedi...hayırlısıyla 2. tutar inşallah...

dondurulmuş anne adayları benim sonucum malesefki NEGATİF ...hakkımda hayırlısı böyleymiş....
ama dondurulmuşlarımı 2. kez kullanmak için hazırım ben...ama ne zaman tam bilmiyorum...dr. bir adet geçmesi lazım dedi...hayırlısıyla 2. tutar inşallah...

ayyy canım benim üzüldüm....demekki hakkında hayırlısı buymuş... ama güçlü gördüm seni ne güzel inşallah bir dahakine tutacak canım....

canım bence bebişşlerine güven kaliteliler donduruluyor zaten çözüldüğünde güçlü olduklarından genelde ayakta kalıyolar Şeniz bende transferde öğrenmiştim nasıl olduklarını çünkü o gün erkenden çözmüşler. benim tedavimde 15 gün sürdü.

Tabii çözülürken bozuluyor bazıları ama eğer yeterince iyiyse dondurulmadan önce kolay kolay bozulmuyor.Ve sen transfer zamanı gelince öğreniyorsun ne kadarının sağlam olduğunu.Allah hakkında hayırlısını versin.

Canım ne güzel böyle güçlüsün.İnşallah bebeğin 2.denemde gelir sana.

üzgünüm canım ben de normal tüpte yaşadım 2 kere negatifi ilki çok ağır olmuştu sonucu aldığımda ağlasamda neden ,niçin sorgulasamda rabbime yalvarsamda sonuçu değiştiremiyorsun .Ama ağla içinde bırakma üzüntünü at içinden hüsranlığını at ki yeniden filizyenmeye başlasın güzel umutlar ......:1hug:

Canım ne güzel böyle güçlüsün.İnşallah bebeğin 2.denemde gelir sana.

canım benim ne yapalım Allahtan gelene isyan edilmiyoo...hayırlısını diledik bundada var bi hayır...siz yeterki dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden...

üzgünüm canım ben de normal tüpte yaşadım 2 kere negatifi ilki çok ağır olmuştu sonucu aldığımda ağlasamda neden ,niçin sorgulasamda rabbime yalvarsamda sonuçu değiştiremiyorsun .Ama ağla içinde bırakma üzüntünü at içinden hüsranlığını at ki yeniden filizyenmeye başlasın güzel umutlar ......:1hug:

doğru diyosun canımmm...umudumu kaybetmemem lazım...inşallah sende en kısa zamanda umudunu filize dönüştürürsün..

kaktüscüm inan çok üzüldüm seninde dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır inşallah ikinci denemende meleğine kavuşursun canım..... benimde yarın regl günüm gecikmezse tabii pazartesi ilk muaynem var şimdiden çok heyecanlıyım ama eşim bu sefer olmazsa bir dahaki sefere 1 sene ara koyacaz diyor moralim çok bozuldu ama ben hemen anne olmak istiyorum artıkkkkkk

kaktuscummm cok uzuldumm ama herseyın hayırlısı demekten baska bısey gelmıyor elımızden.ıns bıdahakı sefere
bu arada nazın hamıle oldugunu nerden ogrendnz ben goremedım de.hayrlı olsun cnmm.cok tebrık ederım

Slm ben 5 yıllık evliyim 2004 yılında 2 tüp bebek denemem, 2006 yılında 1 aşılama ve yine 2007 kasım tüpbebek denemem, 2008 mayıs dondurulmuş denemem oldu şu anda sonucu beklıyoruz 10 mayısta bellı olucak herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum arkadaşlar yaşım henuz 27 bakılmayan hiçbirşey yokk rahım duvarlarımada bakıldı ama tutmamasını engellıcek bişiii yok dr lar bulamadı keşke bı sebebım olsaydıda tedavısını olsaydımm tüğ bebek denememızın sebebı P.over düzenlı yumurtam olmaması ALLAHIMA dua edıyorum inşallah bu dondurulmuşlar tutsun çok yoruldum artık :(((

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ[/COLOR][/COLOR][/U][/B][/COLOR]

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25...............30 NİSAN....................?????????????????????.............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL
9)SSEDASS............10 MAYIS......İSTANBUL.....YEDİTEPE ÜNV.HASTANESİ

Slm ben 5 yıllık evliyim 2004 yılında 2 tüp bebek denemem, 2006 yılında 1 aşılama ve yine 2007 kasım tüpbebek denemem, 2008 mayıs dondurulmuş denemem oldu şu anda sonucu beklıyoruz 10 mayısta bellı olucak herşeyın hayırlısı diye dua ediyorum arkadaşlar yaşım henuz 27 bakılmayan hiçbirşey yokk rahım duvarlarımada bakıldı ama tutmamasını engellıcek bişiii yok dr lar bulamadı keşke bı sebebım olsaydıda tedavısını olsaydımm tüğ bebek denememızın sebebı P.over düzenlı yumurtam olmaması ALLAHIMA dua edıyorum inşallah bu dondurulmuşlar tutsun çok yoruldum artık :(((

Seda hoşgeldin,sonucun inşallah sevindirici olur,sen rahat olmaya bak .Çok panikleme lütfen,geçmişteki olumsuzlukları unut,geleceğe bak.hepimiz seninleyiz.a.s.

İnşallah son olur hayırlısıyla Allah yardımcın olsun

kaktüscüm inan çok üzüldüm seninde dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır inşallah ikinci denemende meleğine kavuşursun canım..... benimde yarın regl günüm gecikmezse tabii pazartesi ilk muaynem var şimdiden çok heyecanlıyım ama eşim bu sefer olmazsa bir dahaki sefere 1 sene ara koyacaz diyor moralim çok bozuldu ama ben hemen anne olmak istiyorum artıkkkkkk

kederli canım sağolasın inşallah ikincide bulurum mısırımı...
bence moral bozma belkide bir dahaki sefer diye bişey olmayacak..bu tedavinde bulacaksın meleğini bellimi olur..

kaktuscummm cok uzuldumm ama herseyın hayırlısı demekten baska bısey gelmıyor elımızden.ıns bıdahakı sefere
bu arada nazın hamıle oldugunu nerden ogrendnz ben goremedım de.hayrlı olsun cnmm.cok tebrık ederım

canım hayırlısı tabiki...Allahım hakkımızda her zaman hayırlısını nasip etsin
bu arada nazın hamile haberi mikro sonucunu bekleyenler sayfasında olması lazım...

kaktüs üzülme neyapalım herşeyin hayırlısı olsun.sen dondurtmaya para vermişmiydin.

ayşecim senin içinde çokk üzüldüm ama üzülmekten başka elimizden bişey gelmiyoo zatennn...
bu arada benim merkezimde dondurmaya para almıyorlar ve üstelik 2 yıl bedava dondurulmuş olarak bekletiyorlar....ama 2 yıl sonra beklemeler 250 dolar mışş...inşallah o yıllara kalmadan hamiş olurum hayırlısıyla...

Back
X