E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
nurcancım dilek aslan sana reçete gibi bri kagıd vermedi mi hayatım o oraya ne yazmış önemli olan o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dileklerin için çok teşekkür ederim evet sonradan baktım o gri kağıda yarım tabletmiş dr öyle yazmış neyse bundan sonra yarım içerim o zamannurcancım dilek aslan sana reçete gibi bri kagıd vermedi mi hayatım o oraya ne yazmış önemli olan o
Kader arkadaşım yinemi beraberiz kıs senle hakkımızda hayırlı olsun canım benim, 2. gün 1. gün farketmez, bebe asprinini geçen sefer transferden sonra vermişti bu sefer önce verdi bende anlamadım ama çok önemli olduğunu sanmıyorum inşallah hayırlısıyla bu defa başarırız a.s.
evet canım çok rahat dr umunda dediği gibi ağrısız sızısız ......valla canım senin için tekrar baktım evet aynen öyle yazıyor (günde 1 yarım tablet )zaten tableti ufacık bir şey nasıl kırıp içeceksem reçetesini okudumda hiç öyle yarım falan alın demiyor neyse eczacı yanlış yazmış herhalde ben bir tablet içerim artık... ayy diamond varya nedense çok mutluyum bu sefer içimden bir his olacak diyor
Canımmm minik bebişinle başlayan yeni hayatına yeni nick'inle devam etmeye karar vermişsin hayırlı olsun, hergünün bir öncekinden güzel olsun inşallah Şeniz
Allah razı olsun iyi dileklerin için, en büyük güven kaynağımız sen oldun dondurulmuşta biliyosun, inşallah bizide sevindirir süper freshlerimiz :)
valla bu sefer çokkk rahatım ne olacaksa hayırlı olsun diyorum, mevlam neylerse güzel eyler, sıkıntı yok stres yok panik yok süprizzzzz
(tabi transferden sonra ne olur bilmem:1ninca:)
İnşallah canım başarırız.
Benim elimde adetin 1. gününden 30. gününe kadar hergün hangi ilaçları alıcağıma dair ilaç isimleri var.Adetin 1. günü estrofem günde 1 tane, 5 günden sonra günde 2 tane,10. günden itibaren ise 3 tane, 14. günü progesteron a başlıyorum.16. günde transfer olucak bir değişiklik olmazsa o günde tetra dekort babyprin ilavesi var diğer ilaçlara.Babyprin sadece 4 gün kullanıyorum.
Bu bana özel bir çizelge değil ama bütün dodurulmuş embryo transferi yapılcak hastalara veriyorlar.Yapılması gereken değişiklik varsa değilştirirler heralde.Ben şimdilik aynı devam ediyorum.
Şimdiye kadar 2 kere kontrole gittim.Sonkez bu cumarteside gidicem.Ondan birkaç gün sonrada transfer olucak zaten.
Ama daha önce dediğim gibi.Dondurulan embriyolarımdan sadece biri iyimişti diğerleri orta kalitedeymiş.İnşallah çözüldüğünde kaybetmem.Dr. inşallah 2 tane trasfer edilcek embryo olur dedi.
Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar......:a015:
tamamen aynı protokolde ilerliyoruz ikimizde sadece bebe asprininde farklılık var o da önemli değil zaten, kontrollerimiz bile aynı, benim iki tane embriyom var bununda bir tanesi iyi kalitede yani ikisininde çözüleceğine pek ihtimal vermiyorum ama bakalım ne olacak, olduktan sonra birtane de oluyo Curly(diamond)da da bir tane transfer edilmişti ve tutmuştu ya zaten herşey kader kısmet yani, çok takmamak lazım hayırlısı bakalım
ya kızlar kafama takıldı...şimdi allah kısmet ederse bende dondurulmuşlarla deneyeceğim... şuanda adetliyim doktorum adetin bitsin gel dedi... benim 7 tane dondurulmuş embriyomum var...ben doktorada embriyologada kalitelierini sorduğumda...o şuanda belli olmaz çözüldüğünde ancak belli olur demişlerdi...ama sizin yazılarınıza baktığımda çözülmedende kalitelerinin öğrenildiği...yani sizlere söylenmiş az çok kaliteleri...eee bana niye öyle dediler o zaman..çözülünce belli olur diyeee...:sm_confused:fisfisfis
canım dr umda çözülmeden kaliteli olup olmadığını bilemeyiz dedi arkadaşların yazdığı dondurulmadan önceki kaliteli embriyolardan bahsetmişler yani sana şunu söyliyeyim senin 7 adet kaliteli embriyoları dondurmuşlarya kızlar kafama takıldı...şimdi allah kısmet ederse bende dondurulmuşlarla deneyeceğim... şuanda adetliyim doktorum adetin bitsin gel dedi... benim 7 tane dondurulmuş embriyomum var...ben doktorada embriyologada kalitelierini sorduğumda...o şuanda belli olmaz çözüldüğünde ancak belli olur demişlerdi...ama sizin yazılarınıza baktığımda çözülmedende kalitelerinin öğrenildiği...yani sizlere söylenmiş az çok kaliteleri...eee bana niye öyle dediler o zaman..çözülünce belli olur diyeee...:sm_confused:fisfisfis
sedayıldız inşallah 10 mayısta pozitif sonuç alırsında biz dondurulmuşları deniyenlere umut olursun :dance:
inşallah canım inşallah iyiye işerettir bu sancıların olumlu düşün olumlu olsun sonucun dualarım seninleCnm bu 4. denemem ama ilk defa içim kıpır kıpır hıssedıyorum galıba tuttu kasıklarım ağrıyor regli sancım ve akıntım var internettede okudum hepsi iyi şeyler dua edın benım için olumlu yada olumsuz cumartesı sizlere haber vericem.......
inşallah canım inşallah iyiye işerettir bu sancıların olumlu düşün olumlu olsun sonucun dualarım seninle inşallah şuanda ikiz bebişlerin seninledirCnm bu 4. denemem ama ilk defa içim kıpır kıpır hıssedıyorum galıba tuttu kasıklarım ağrıyor regli sancım ve akıntım var internettede okudum hepsi iyi şeyler dua edın benım için olumlu yada olumsuz cumartesı sizlere haber vericem.......
Cnm 4 tane transfer ettiler ilkdefa ama daha öncekı denemelerımde 2 adet tiinşallah canım inşallah iyiye işerettir bu sancıların olumlu düşün olumlu olsun sonucun dualarım seninle
seda sana kaç tane transfer etmişlerdi :1rolleyes: